Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

@ nvianitakis

Το ξέρω οτι η Euroleague δεν υποχρεώνει τις Hd παραγωγές, αλλά τουλάχιστον στις μεγάλες χώρες, τα εκεί κανάλια κάνουν HD παραγωγές απο μόνα τους, διότι έν έτη 2013 ειναι το αυτονόητο. Ξέρεις αν η Nova έχει σκοπό φέτος να κανείς Hd παραγωγές ακόμα και στους αγώνες που δεν την υποχρεώνει η διοργανώτρια;

Από όσο γνωρίζω, η πρόθεση τους είναι να δείξουν όσα μπορούν περισσότερα, αρκεί να μην διπλώνουν με άλλα, πχ Europa. Σε αυτή ρην περίπτωση, αν γίνουν HD θα παίξουν σε επανάληψη σε HD.

Θα ειναι HD το Ολυμπιακός - Μπάγερν; Πάντως πλέον σχεδόν ολοι οι αγώνες έχουν HD παραγωγή. Ο μοναδικός που έχω πετύχει φέτος σε SD ειναι το Ολυμπιακος-Μάλαγα, όπου ακομα και το Canal+ το ειχε upscaled. Αλήθεια, σήμερα γιατί το δείχνει το Novasports3; Τσιγκουνευονται την HD παραγωγή;

Last edited by a moderator:
Ενοοείται ότι θα είναι SD. Τι περίμενες από την Νόβα;

Η παραγωγή θα είναι SD. Λες η νόβα να κάνει HD παραγωγή και να το δείξει σε SD;

Να το έδειχνε η ΕΡΤ που υπολειτουργεί να το καταλάβω, αλλα αυτό που κάνει η Νοβα ειναι τραγικό. Δηλαδη αν δεν τους αναγκάσει η fiba δεν πρόκειται να δείξουν HD ε; Το είπα και πιο πριν, παρόλο που το αναγκαίο ειναι μονο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, πλέον ΟΛΑ ειναι HD, πολύ απλά διότι στο εξωτερικό η HD παραγωγή ειναι πλέον standard. Εδώ ακομα το θεωρούμε πολυτέλεια και αν μπορούμε να την αποφύγουμε, την αποφεύγουμε.

Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Έπρεπε,το μοναδικό ματς με ελληνική ομάδα που μεταδίδει κάθε βδομάδα η Nova να είναι σε HD.Είτε είναι εκτός Ελλάδας,είτε εντός Ελλάδας.Και βλέπουμε ότι το καθεστώς αυτό συνεχίζεται.Δεν υπάρχει άραγε,κάποια εξήγηση γι αυτό?

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Λιετουβος ήταν HD η παραγωγή, αλλα δεν γνωρίζω αν η Nova το έδειξε σε κάποιο απο τα HD κανάλια της. Όσο αφορά το σημερινό, αν και ο nvianitakis ειναι πιο κατάλληλος να μας διαφωτίσει, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον ιδιαίτερο λογο, παρά μονο οτι η ίδια η Nova υποτιμαει το προϊόν της και το βλέπει πιο πολύ σαν βάρος στο άδειο της πρόγραμμα. Διότι φίλε μου αδυνατώ να κατανοήσω πως γινεται να βλέπουμε σε HD ματς μεταξύ ομάδων της επαρχίας της σούπερ λιγκ και οχι το σημερινό. Και δεν το λέω για να υποτιμήσω τις ομάδες, αλλα για το γεγονός οτι στο ποδόσφαιρο μιλάμε για περισσότερο εξοπλισμό και μετακίνηση στην επαρχία, συνεπώς περισσότερα έξοδα για την ενοικιαση. Όπως το βλέπω δηλαδη ειναι οχι μονο τσιγκουνια αλλα και αδιαφορία. Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχουν μείνει 3 και ο κούκος.

Όπως είπα και πριν,δεν υπάρχει καμία,μα καμία δικαιολογία.Αν λάβουμε υπόψη,ότι το εντός έδρας ματς της μιας ελληνικής ομάδας που μεταδίδει η Nova είναι κάθε 2 βδομάδες,μιλάμε για μια μόνο HD παραγωγή κάθε 2 βδομάδες.Καλά,για το εκτός έδρας που μεταδίδει και σχεδόν πάντα είναι HD παραγωγή από τη χώρα που διεξάγεται,δε χρειάζεται καν να πούμε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία να μεταδίδεται σε SD.Δεν ξέρω,είναι πράγματι ακατανόητο.

Γιατί δεν ρωτάτε το official support της nova στο παρόν τμήμα του forum, που με τόση υπερηφάνεια προβάλεται και προστατεύεται από δήθεν "κακόβουλα" σχόλια από τους πιστούς στρατιώτες-moderators;

Απάντηση: Re: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Λιετουβος ήταν HD η παραγωγή, αλλα δεν γνωρίζω αν η Nova το έδειξε σε κάποιο απο τα HD κανάλια της. Όσο αφορά το σημερινό, αν και ο nvianitakis ειναι πιο κατάλληλος να μας διαφωτίσει, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον ιδιαίτερο λογο, παρά μονο οτι η ίδια η Nova υποτιμαει το προϊόν της και το βλέπει πιο πολύ σαν βάρος στο άδειο της πρόγραμμα. Διότι φίλε μου αδυνατώ να κατανοήσω πως γινεται να βλέπουμε σε HD ματς μεταξύ ομάδων της επαρχίας της σούπερ λιγκ και οχι το σημερινό. Και δεν το λέω για να υποτιμήσω τις ομάδες, αλλα για το γεγονός οτι στο ποδόσφαιρο μιλάμε για περισσότερο εξοπλισμό και μετακίνηση στην επαρχία, συνεπώς περισσότερα έξοδα για την ενοικιαση. Όπως το βλέπω δηλαδη ειναι οχι μονο τσιγκουνια αλλα και αδιαφορία. Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχουν μείνει 3 και ο κούκος.

Για την μετάδοση του Παναθηναικού με την Λιέτουβος, υπήρχε λόγος που έπαιξε SD στο live και HD σε μαγνητοσκόπηση. Γισ το χθεσινό δεν ξέρω κάτι να σας πω. Το σκεπτικό σου είναι σωστό, αλλά αδιαφορία δεν είναι, αυτό μπορώ να στο πω με σιγουριά. Αναφορικά με τις HD μεταδόσεις της SL, έχει να κάνει με συμφωνίες. Από την στιγμή που δεν υποχρεώνει, ακόμα, η Euroleague να γίνεται HD η παραγωγή, δυστυχώς, θα υπάρχει και η SD. Το καλό είναι ότι μέχρι τώρα το βαν της παραγωγή είναι HD, οπότε σας δίνεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Και το official support της nova, εδώ στο forum να ρωτήσεις, δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει κάποια απάντηση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Πάντως εγώ το χθεσινό παιχνίδι Φενέρμπαχτσε -ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ευχαριστήθηκα απο άποψης εικόνας......

Re: Απάντηση: Re: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

... πιστεύω ομως οτι μπορείς να καταλάβεις το πως αισθάνεται κάποιος όταν την ώρα που βλεπει τον μοναδικό SD αγώνα της αγωνιστικής, να κάνει ζαπινγκ και να πέφτει πάνω σε μια HD μετάδοση darts. Και μιλάμε και για ένα εξαγόμενο προϊόν το οποίο είχαν την δυνατότητα να δουν εκατομμύρια ανθρώπων στην Λατινική Αμερική μέσω direct tv η οποία ειναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως.

Η εικόνα πάντως χθες στο Sport1 HD ήταν αρκετά καλή. Αν ειχε και δικαναλο να μην ακούγονταν οι γερμαναραδες, όλα θα ήταν τέλεια.

Δεν διαφωνώ και συμμερίζομαι τις απόψεις σου.
Υπομονή γιατί από του χρόνου, αν δεν κάνω λάθος, η Euroleague θα τα ζητάει HD.

Γιατί δεν ρωτάτε το official support της nova στο παρόν τμήμα του forum, που με τόση υπερηφάνεια προβάλεται και προστατεύεται από δήθεν "κακόβουλα" σχόλια από τους πιστούς στρατιώτες-moderators;
Θα σε παρακαλέσω τις εξυπνάδες σου να τις απευθύνεις αλλού... Ευχαριστώ.

Αν μου εξηγήσεις γιατί σβήστηκε το ποστ μου στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης της νοβα, θα το σκεφτώ.