Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

το ματς Μπαρτσα στο ns1 ειναι παραγωγη HD η οχι..?
Η εικονα στο ns2 με την Παρτιζαν ειναι πολυ καλη...:SFGSFGSF:

Και εγω ετσι νομιζω οτι δεν ειναι....αλλα να κανω μια χαζη ερωτηση αφου δεν ειναι hd γιατι στο ns1hd εχει πολη καλητερη εικονα απο το ns1sd μιας και δεν ειναι παραγωγη hd :chinscratch:

Το παιχνίδι της Barca, όπως και όλα όσα γίνονται στην Ισπανία, είναι κατά 99.99999999% HD (ήμουν εκτός και δεν μπόρεσα να το δω στο Canal+). Ούτε στο Nova το είδα, συνεπώς δεν ξέρω για τι ποιότητα μιλάτε, απλά το αναφέρω μήπως και βοηθήσω.

ΗD είναι τα εντός της Real σίγουρα και της Malaga.
Νομίζω το Canal+ έχει πάρει μόνο αυτές τις 2 και όχι τις Caja και Barca.

Όλα τα δείχνει, επιβεβαιωμένα... Γι' αυτό είπα ότι θεωρώ εντελώς απίθανο να μην υπάρχει αγώνας με HD παραγωγή.

Last edited by a moderator:
Για να μη δημιουργω νεο thread το ποσταρω εδω.Λοιπον απο τι ειδα στο προγραμμα και αυτην την εβδομαδα η νοβα θα δειξει τον Παναθηναικο και η ΔΤ τον Ολυμπιακο...Και ρωτω,αν καποιος μπορει να μου απαντησει,η ΔΤ δεν εχει την πρωτη επιλογη;(στους ομιλους τουλαχιστον)...Δεν ειναι θεμα οπαδικο,ο Παναθηναικος παιζει το δυσκολοτερο παιχνιδι του ομιλου και ο Ολυμπιακος το ευκολοτερο (το γνωριζαμε απο την κληρωση αυτο,αρα δεν ισχυει οτι δεν μπορουσαν να προβλεψουν ποιο θα ναι το σημαντικο ματς και οτι τα επελεξαν πριν ξεκινησει η ευρωλιγκα).Ακομα το παιχνιδι του Παο ειναι στις 9 και 15 (prime time) ενω ο Ολυμπιακος την Παρασκευη στις 7!(δεν το λες και εμπορικη ωρα).Αρα για ποιο λογο η ΔΤ να επιλεξει το ματς του Ολυμπιακου (αν οντως επιλεγει πρωτη οπως ολοι εχουν αναφερει);;Τοσο πολυ αγαπαει τον Ολυμπιακο ή μηπως παιζει κατι αλλο;;

Ναι έχει την πρώτη επιλογή. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, απλά θεώρησαν ότι με τον Ολυμπιακό θα έχουν μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Είναι στις 7:00 λόγω του αγώνα της εθνικής, έχει γίνει ειδικό αίτημα στην Euroleague, μετά από εισήγηση τους, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας.

Φιλε χωρις να θελω να τσακωθω μαζι σου αυτη δεν ειναι απαντηση που να δικαιολογει την αποφαση αυτη.Τοτε να δειχνει μονο τον Ολυμπιακο και τελος...ειναι αστεια αυτα...Εγω θα σου πω οτι εχω φιλους Ολυμπιακους (μπασκετικους) που θελουν να δουν το Μακαμπι-Παναθηναικος περισσοτερο απο το δικο τους ειδικα οταν παιζουν στο σεφ με ομαδα που αν επαιζε Α1 δεν θα ταν στην 4αδα

Και γιατί να τσακωθείς μαζί μου; Εγώ κάνω τις επιλογές; Και στο τέλος της ημέρας αν δεν σου αρέσει η απάντηση, μην την δεχθείς.

Α καλα ενταξει...το δεν θελω να τσακωθω στο πα για να μην παρεξηγησεις αυτο που λεω και το πας στο οπαδικο...Κανενα προβλημα δεν εχω μαζι σου απορω γιατι το πηρες ετσι...Τεσπα φαινεται πολυ καλα γιατι γινονται αυτα, πολυ απλα η νοβα διαλεγει αγωνες ειτε αμεσα ειτε εμμεσα...

Οχι φίλε μου, δεν θα παρεξηγηθουμε για ομαδικά και πόσο μάλλον για κάτι που δεν είναι δική μου ή δική σου απόφαση.

Α καλα ενταξει...το δεν θελω να τσακωθω στο πα για να μην παρεξηγησεις αυτο που λεω και το πας στο οπαδικο...Κανενα προβλημα δεν εχω μαζι σου απορω γιατι το πηρες ετσι...Τεσπα φαινεται πολυ καλα γιατι γινονται αυτα, πολυ απλα η νοβα διαλεγει αγωνες ειτε αμεσα ειτε εμμεσα...
Πιο απλα δεν μπορουσε να στο πει ο φιλος... ο λογος της τηλεθεασης και μονο φτανει.

Εγώ πάλι να θυμίσω ότι διευθυντής αθλητικού τμήματος στη "Δ(Ν)Τ" είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου; Οπότε μάλλον κακώς μιλάμε για την "κακή" Νόβα;

Ακριβώς αυτό είναι το ζουμί στο όλο θέμα.Δεν γίνεται να ξεχαστεί μια συγκεκριμένη ενέργεια του ανωτέρω δημοσιογράφου σε ματς αιωνίων.Νομίζω,ότι αν είχε κάνει το ίδιο δημοσιογράφος της Nova κατά τη διάρκεια περιγραφής του,θα είχε φύγει από το κανάλι μετά τη λήξη του αγώνα.

Εχεις δικιο θεμα της ΔΤ ειναι αφου υπαρχει και Ιωαννου ενταξει λυθηκε το μυστηριο...aenaos 15 με τα μηχανακια της agb κοιμασαι;μετρα τις ευρωλιγκες παναθηναικου και μακαμπι και ασε τις μετρησεις

@nvianitakis:Δεν θα ήθελα να φανεί οπαδικό το post σε καμία περίπτωση,αλλά πρέπει να το γράψω,δεν είναι άλλωστε κάτι άγνωστο.Σε τρίποντο του Μπατίστ,ο οποίος πάταγε τη γραμμή και αρχικά οι διαιτητές το είχαν μετρήσει τρίποντο,χοροπήδαγε και φώναζε στους διαιτητές ότι δεν πρέπει να μετρήσει για τρίποντο.Είχε μεσολαβήσει τάιμ άουτ και διαφημήσεις μετά το καλάθι,ώσπου είδαμε το τελικό αποτέλεσμα μετά.Δε νομίζω ότι αυτός είναι ο ρόλος του εκάστοτε σχολιαστή.Σεβαστή η οπαδική προτίμηση κάθε δημοσιογράφου,άνθρωποι είναι κι αυτοί,αλλά δεν πρέπει να ξεφεύγει γι αυτό το λόγο από τη δουλειά που κάνει εκείνη τη στιγμή.Άλλωστε,την επόμενη χρονιά στο ίδιο γήπεδο,δεν έκανε το ίδιο στην τελευταία φάση του ημιχρόνου που έγινε λάθος σε βάρος του Παναθηναϊκού,το οποίο αποδείχτηκε εύκολα με το replay που φάνηκε καθαρά ο χρόνος.Αρκέστηκε να πει,δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε,ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος.Ούτε πετάχτηκε από τη θέση του,ούτε ούρλιαζε στους διαιτητές,δεν είναι αυτή η δουλειά του άλλωστε.

Η ΔΤ οπως κανει καθε χρονο ετσι και φετος θα δειξει 5 ματς του οσφπ και 5 του παο στην πρωτη φαση των ομιλων. Απο την αρχη ειχε διαλεξει να δειξει 4 ματς του οσφπ και εναν του παο στον πρωτο γυρο. Στον δευτερο γυρο θα κανει το αντιθετο. Θα μεταδοσει δηλαδη μια απο τις δυο αναμετρησεις των αιωνιων με καθε αντιπαλο. Ο λογος που πιθανολογω οτι επιλεξε να δειξει περισσοτερα ματς του ολυμπιακου στον πρωτο γυρο και περισσοτερα του παναθηναικου στο δευτερο ειναι οτι τα παιχνιδια του παο θα ειναι πιο κρισιμα στον δευτερο γυρο απο του ολυμπιακου ο οποιος θα ειχε καθαρισει νωριτερα την κατασταση στον ομιλο( οντας και σε πιο ευκολο ομιλο).