Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Οκ , δεν το είχα ακούσει αυτό και ναι είναι κατακριτέο.
Γενικά όλοι οι δημοσιογράφοι είναι οπαδοί μίας ομάδας (και γιατί να μην είναι άλλωστε), απλά πρέπει να προσπαθούν να γίνονται αντικειμενικοί στις περιγραφές τους.

Re: Απάντηση: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Μου φαίνεται ξεχνάτε αυτόν που περιγράφει τα ματς του Παναθηναικού στην Ευρωλίγκα..

Ο Ιωάννου μπροστά του είναι τέρας αντικειμενικότητας.

peκo88 , το συνεχιζεις στραβα το θεμα. Δεν με ενδιαφερει καθολου τι δειχνει το ενα καναλι και τι το αλλο.Απλα προσπαθησα να σου πω οτι ειναι και θεμα τηλεθεασης.Αν εσυ δεν το καταλαβαινεις , δεν εχω να πω κατι αλλο ,και βεβαια δεν εχω καμμια διαθεση να μετρησω ευρωπαικα παιγνιδια που μου λες. Τελος απο μενα στο θεμα αυτο.

Καλημερα σας σημερα το ΜΑΚΑΜΠΙ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειδα οτι το το διχνει το ns2 θα ειναι σε HD..????

χα χα χα καλό.........τωρα που ειπες 3D λες στο μελον να απολαμβανουμε μπασκετακι σε 3d......!!!!!!!!!!!!:Banane0:

Δύσκολο το βλέπω για εγχώριες μεταδόσεις, είναι μεγάλο το κόστος. Εδώ ακόμα και απλό HD αποφεύγουν, 3D θα κάνουν;
Έξω έχουν γίνει και γίνονται (στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού), αλλά μην νομίζεις ότι και εκεί υπάρχει πληθώρα μεταδόσεων… Επιλεκτικά μόνο.

Re: Απάντηση: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Επιτέλους HD και για Ολυμπιακό μετά από 6 αγωνιστικές.
Και ο αγώνας με την Siena ήταν αλλά εκεί φάγαμε ΔΤ....

Είχε πάντως τις 2 τελευταίες εβδομάδες 3-4 ματς σε HD. Καλά ήταν .

Την επόμενη μόνο το Μπουντιλβένικ-CSKA :slapface:

Επιβάλλεται στα μεγάλα εντός έδρας ματς στο Top 16 και στα προημιτελικά(ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί, μάλλον και ο Παναθηναικός) να κάνει HD παραγωγές η Nova.

Mην καταλήξουμε όπως πέρυσι να βλέπουμε προημιτελικά σε SD. Ξεφτίλα...

Oταν βλεπω σημερα το προγραμα ολυμπιακος-γαλατασαραϊ ns3 .....καταλαβα sd άρα και ξερω ψωμι......:bawling: