Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Re: Απάντηση: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Oταν βλεπω σημερα το προγραμα ολυμπιακος-γαλατασαραϊ ns3 .....καταλαβα sd άρα και ξερω ψωμι......:bawling:

Αν δεν τους αναγκάσει η Fiba δεν υπάρχει περίπτωση να δείξουν HD. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν θα έστελναν μόνο τον nvianitakis με χρέη κάμεραμαν, σκηνοθέτη, τεχνικού, παρουσιαστή και σχολιαστή. :idea:

Μιας που οι παραγωγές γίνονται κατά 99% HD, ασχέτως αν το τελικό προιόν είναι SD, θα πρότεινα να στήναμε έξω από το βαν μία +65" καθώς και ένα home theatre και θα στήναμε εξέδρα για τους λάτρεις του HD. Τα πατατάκια και οι μπύρες/αναψυκτικά θα ήταν προσφορά του γηπέδου...

Nα κανω μια χαζη ερωτηση.....σημερα το ματσ θα ειναι παραγωγη hd αλλα θα μεταδωθει σε sd??? και αν ναι γιατι....??:hmmmm:

Το βαν είναι HD, αλλά αν δεν πληρωθεί, κατεβάζω το τελικό σήμα σε SD. Η εναλλακτική θα ήταν να γυρίσω όλο το βαν σε SD, αλλά αυτό είναι βαβούρα και το αποφεύγω. ...

Να στο θέσω διαφορετικά…:flute:
ΔΕΝ είναι απαγορευτική και φυσικά δεν είναι επιπέδου champions league, που εκεί είναι πολύ μεγάλη

Αααααχ, μας τσιγκλας μεσημεριατικα να αρχίσουμε το κράξιμο... Εγώ πάντως να συμπληρωσω οτι μπορεί να μην έχω ιδέα το πόσο κοστίζει η HD παραγωγή σε σχέση με την SD, αλλα οταν βλέπω σε HD τους αγώνες της Παρτιζαν και της Γκόρα (δεν μιλάω καν για την Μπαμπεργκ διότι οι Γερμανοί δείχνουν σε HD μέχρι και τα "βελακια"), με το χαζό μου μυαλό καταλαβαίνω οτι αυτό που κάνει η Νοβα ειναι κατι παραπάνω απο απαράδεκτο. Στην τελική, δεν χρειάζεται να δούμε τον Ολυμπιακό σε SD για να καταλάβουμε ποτέ μια εταιρεία θεωρεί τους πελάτες της ιθαγενείς και ποτέ οχι.

Last edited by a moderator:
Υπομονή, του χρόνου, αν δεν κάνω τόσο λαθος, θα υπάρχει απαίτηση από την Euroleague, να είναι όλες οι παραγωγές HD, όπως ακριβώς γίνεται και με την UEFA για CL & Europa

Re: Απάντηση: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Αφού το έχουν στο NS3.

edit: το έβαλαν στο NS2 HD.

Το τι είχαν ακούσει όταν είδα αρχικά ότι δεν θα είναι HD το Ολυμπιακός-Barcelona δεν περιγράφεται :P.

Αν δεν κάνω λάθος,είναι η πρώτη HD παραγωγή της NOVA στη φετινή διοργάνωση.Και άργησε απελπιστικά.Περιμένω να δείξει την ίδια ευαισθησία και για αντίστοιχη παραγωγή για κάποιο αντίστοιχο εντός έδρας ματς και του Παναθηναϊκού.Ελπίζω να μη συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο με τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις.

Όντως είναι η πρώτη, αλλά τι εννοείς ότι "ελπίζεις να μην συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο με τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και τον Παναθηναικό";
Τι έχουν δηλαδή οι μεταδόσεις;

Να το πω απλά.Στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός υπολείπεται σε HD μεταδόσεις του Ολυμπιακού.Ακόμα και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό δεν ήταν σε HD(για να αναφέρω κάποιον πρόσφατο,αν και φεύγω εκτός θέματος εδώ).Τώρα,η πρώτη HD παραγωγή της NOVA για την Euroleague είναι για αγώνα του Ολυμπιακού.Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά η αρχή για HD παραγωγές στους αγώνες και των 2 ομάδων και όχι μόνο μια αποσπασματική παραγωγή επειδή είναι αγώνας του Ολυμπιακού.Ελπίζω να έγινα κατανοητός τι εννοώ.Κατά τα άλλα οι HD μεταδόσεις της NOVA είναι,κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον,πολύ καλές.

Μα ο Παναθηναικός δεν έχει παίξει ακόμα με ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Ευρωλίγκα, οπότε λογικό να γίνει η πρώτη HD παραγωγή για το Oλυμπιακός-Βarcelona.

Εγώ πιστεύω πως όλες οι εντός έδρας αναμετρήσεις επιβάλλεται να προβάλλονται σε HD(όπως κάνουν π.χ. στην Ισπανία και την Ιταλία), αλλά με βάση την τακτική της Nova, λογική ήταν η επιλογή να γίνει το σημερινό ματς το πρώτο HD.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω.Όλες οι ομάδες τον τίτλο διεκδικούν,θεωρητικά.Γιατί,για παράδειγμα,να μη θεωρείται ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο η Armani Milano,που θα φιλοξενήσει και το Final Four στην έδρα της?Εγώ έκανα απλά μια επισήμανση μόνο και περιμένω (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος) να τηρηθούν τα ίδια ακριβώς και για τις 2 ομάδες.Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.Όσο για το ότι όλοι οι αγώνες έπρεπε να είναι HD,το έχω αναφέρει κι εγώ αρκετές φορές.

Επειδή η Armani Μilano δεν έχει καμία πιθανότητα να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι διεκδικητές είναι Ολυμπιακός,Παναθηναικός,Barcelona,Real,CSKA,Fener,Maccabi.
Και οι μισές από αυτές έχουν πολύ μικρές πιθανότητες να το κάνουν.

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω που δεν γίνονται οι μεταδόσεις σε HD.

Αλλά με την τακτική που ακολουθείται,το να καλυφθεί το χθεσινό ματς σε HD και όχι το Παναθηναικός-Αρμάνι, ναι είναι λογικό.

Φίλτατε Χάρη, οι ομάδες που έχουν την πρώτη επιλογή σε HD* ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, είναι οι Παναθηναικός , Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (τυχαία η σειρά). Επειδή έχω χάσει λίγο την "μπάλα" με τις μεταδόσεις, κρατώ μία επιφύλαξη, θα σου πω ότι ο ΠΑΟ- Παμαιτωλικός ήταν HD (και μάλιστα ήμουν εγώ εκει), μόλις πάω γραφείο θα στο επιβεβαιώσω.
Το γιατί επέλεξε η Νοβα, σαν πρώτη μετάδοση HD τον Ολυμπίακό, θα στο εξηγήσω αμέσως. Πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις έχει η ΕΡΤ (διάλεξε ΠΑΟ) και επίσης είχε ζητηθεί από την Overon, παρ' όλο που δεν ήταν match of the week, HD content, άρα επωφελήθηκε απλά. Γι αύτό έγινε και η αλλαγή από το NS3 στο NS HD. Αν είχε η ΕΡΤ τον Ολυμπιακό θα γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα και θα το έδειχνε το ΕΡΤ HD (native).
Μην βλέπουμε φαντάσματα και μεροληπτικές συμπεριφορές εκεί που δεν υπαρχουν. Δηλαδή τι να πουν και οι φίλαθλοι των υπολοίπων ομάδων; Οι οποίοι παρακαλάνε να παίξουν με κάποιον από τους τρεις, για να δουν καλύτερη εικόνα;

*Μοναδική προυπόθεση είναι, στα γήπεδα που παίζουν, να μπορεί να γίνει HD μετάδοση και ανφέρομαι στα φώτα και στο κατα πόσο μπορούν να προσεγγίσουν τα γήπεδα τα ΗD OB Vans.

Επεξεργασία:
Για να αποκατασταθεί η τάξη, ο Χάρης είχε δίκιο, ο αγώνας Παναιτωλικού - ΠΑΟ ήταν SD γιατί τα HD της αγωνιστικής ήταν τα Άρης - Απόλλωνας , Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Καλλονή και κελίνει το off topic.

Last edited by a moderator: