Τα παράπονά σου στον σκιτσογράφο
Γιατί, αυτός το ανέβασε εδώ; Παρεμπιπτόντως, το σκίτσο είναι τελείως άστοχο και δε βγάζει καθόλου γέλιο.
Την ίδια γνώμη έχω για τα σκίτσα του Αρκά τα οποία τα θεωρώ τρισαθλια αλλά δεν με κοφτει...
Παρεπιπτοντως,θα λογοκρινουμε και σκίτσα τώρα;
Λογοκρίθηκε κάτι; τη γνώμη μου είπα. Αν μου το επιτρέπεις βέβαια...
όχι ο Αρκάς είναι κάτω από 55.
Άνετα..
Απλά για να κάνει τόσο ντόρο το σκίτσο,πάει να πει ότι είναι αρκουντως επιτυχημένο.
Δεν είναι επιτυχημένο, απλά προκλητικό. Είναι τόσο άστοχο που αναγκάζει όσους το είδαν (εκτός απο εσένα που το ανέβασες), να επισημαίνουν τους πολλούς τρόπους με τους οποίους είναι άστοχο. Αλλά εσύ να είσαι καλά...
Οριακά το αποκλείω. Η πρώτη του δημοσίευση ήταν το '81, δηλαδή 38 χρόνια πριν. Ε, δε θα'ταν και καμιά 20αριά χρονών τουλάχιστον τότε; Δεν ήταν παιδικό κόμικ ο Κόκκορας. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά η λογική αυτό λέει.
Οπα. Τι ΕΣΣΟ; Γιατί το '93 παρουσιάστηκα και εγώ Χαϊδάρι.Ήταν στρατιώτης στο κέντρο κατάταξης στο Χαιδάρι το 1993. Checked από τα αρχεία του κέντρου και από την ημερομηνία στη ζωγραφική διακόσμηση της τραπεζαρίας του Κέντρου από το οποίο πέρασα κι εγώ ένα χρόνο μετά.
εγω ήμουν Μάρτιο 94 και ήμουν 29 ετών. Επομένως κι αυτός μπορεί να ήταν 29 ή και 30 ετών το 1993.Οπα. Τι ΕΣΣΟ; Γιατί το '93 παρουσιάστηκα και εγώ Χαϊδάρι.
εγω ήμουν Μάρτιο 94 και ήμουν 29 ετών. Επομένως κι αυτός μπορεί να ήταν 29 ή και 30 ετών το 1993.
Μέχρι το 1995 τουλάχιστον η ηλικία κατάταξης ήταν μέχρι 30 ετών. Στο Χαιδάρι μπορούσες να είσαι μεγαλύτερος από 30 ετών, αλλά προερχόμενος από το εξωτερικός και σχετικός με τις τηλεπικοινωνίες ή απίστευτο βύσμα.
Πάντως για να πάει τόσο αργά είναι πιθανόν να ήταν μεταπτυχιακός. Είναι τελικά πανεπιστημιακός; Οι προηγούμενοι στο Χαϊδάρι δεν σου είπαν το όνομά του;
και να του το είπαν δε νομίζω ότι ο Βλάσης θα το μαρτυρήσει εδώ-και καλά θα κάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.