Η γωνιά της μετατροπής

Κωστα περιμενουμε λεπτομερειες!! με τι υγρο?
Θελει υστερα ξανα καθαρισμα απο τα υπολειμματα? Γιατι αποτι βλεπω η μανουρα ειναι στον τελικο καθαρισμο...

Η μεθοδος του ζερεμεφικο δεν μου πετυχε, ισως να ηθελε φουλαρισμενη μπαταρια? στα 4,05V ηταν η δικια μου.

Παντως η διαφορα στο throw ειναι μεγαλη!!

με βενζινη λεκεδων... το εβαλα σε ενα κουτακι απο λιπαντικο σπειρωματων.....χρειστηκε λιγοτερο απο 6 ωρες και ο θολος επεσε μονος του, ολοκληρος και πεντακαθαρος

φωτο αυριο, το υποσχομαι

βενζινη λεκεδων? δηλαδη καθαρη βενζινη σουπερ μαρκετ?
Και δεν εμειναν καθολου υπολειμματα?

ναι, τετοια,....αφου ειναι πιο πτητικη απο την κανονικη βενζινη ειναι αναμενομενο να κανει καλυτερη δουλεια

Εν αναμονη του UniqueFire UF-T20 για μοντα!! Σκεφτομαι να βαλω ενα dedomed xml2 led και απο drive το East-092..
Για να δουμε!!

Καλησπέρα, έχω περίπου 2 χρόνια αυτόν το φακό κεφαλής, και επειδή τελευταία έχω πάρει φακούς με θερμά tints ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι led έχει ο συγκεκριμένος φακός ή τι άλλο θα μπορούσα να βάλω για να γίνει θερμότερο, τώρα πρέπει να είναι Minimum 6000k. Δε θα ήθελα led με λιγότερα Lumen από όσα έχει, ιδανικά ίσως ελάχιστα περισσότερα θα ήθελα, όμως όχι και κάτι υπερβολικό για να μην μειωθεί πολύ η διάρκεια μπαταρίας αλλά και να μην παράγει πολύ παραπάνω θερμότητα (είναι και κεφαλής). Βάζω και δυο φωτογραφίες που τράβηξα. Αν δε κάνω λάθος και τα λέω σωστά, έχει hollow pill.

2015-01-18 04.01.03.jpg2015-01-18 04.02.19.jpg

κινεζικο λεντ της σειρας.
με λιγοτερο δεν ειναι δυνατον να βρεις, επιασες πατο.
και δεν ξερω αν θα βρεις κανενα θερμοτερο απο μια γεννια πιο μπροστα.

κατi αναλογο θα ειναι τα luxeon I & III

και δεν ειναι σιγουρο οτι θα αυξηθει η καταναλωση

βασικα να σου στειλω αυτο που εβγαλα απο την μετατροπη της petzl μου? το χρωμα ειναι ενα νορμαλ λευκο.
εχει λιγοτερο απο 10 ωρες χρησης.

Επειδή δεν φαίνεται στις φώτο που ανέβασα, βάζω άλλη μια που φαίνεται το σχέδιο του led. Αποτελείται από ένα τετραγωνάκι και ένα "γάμα" γύρω του.από εδώ βρήκα ότι μοιάζει με το Osram golden dragon plus, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει led osram μέσα, ίσως αντίγραφο. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθά. Τί led θα μπορούσα να αγοράσω αντ αυτού

2015-01-29 16.16.14.jpg

Last edited:
μηπως εχει καποιο με 4 χρωματστους πυρηνες σαν το mce color?

Για την αλλαγη, δες πρωτα τι ειναι γιατι περιοριστικος παραγοντας ειναι το μεγεθος.

H πλακέτα στη οποία πατάει το led είναι 16mm. Το ίδιο το led μοιάζει με τα led που βρίσκει κανείς σε κινέζικες spot λάμπες led πού έχουν 3-5led του 1watt. Όμως το τμήμα του led που παράγει φώς έχει αυτόν τον διαφορετικό σχεδιασμό, τετραγωνάκι που περικλείεται από ένα "γάμα"

Attachments

• 2015-01-29 19.23.59.jpg
    2015-01-29 19.23.59.jpg
    82.5 KB · Views: 106
  • 2015-01-29 19.22.04.jpg
    2015-01-29 19.22.04.jpg
    59.1 KB · Views: 105
μηπως εχει καποιο με 4 χρωματστους πυρηνες σαν το mce color?

Για την αλλαγη, δες πρωτα τι ειναι γιατι περιοριστικος παραγοντας ειναι το μεγεθος.

μεγαλο λαθος μου..νομιζα οτι απαντουσα σε αλλο νημα με την τετραχρωμη λαμπα του λιντλ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

H πλακέτα στη οποία πατάει το led είναι 16mm. Το ίδιο το led μοιάζει με τα led που βρίσκει κανείς σε κινέζικες spot λάμπες led πού έχουν 3-5led του 1watt. Όμως το τμήμα του led που παράγει φώς έχει αυτόν τον διαφορετικό σχεδιασμό, τετραγωνάκι που περικλείεται από ένα "γάμα"

δεν ξερω τι αν σου προτεινω....
Αν βαλεις πολυ καινουργιο λεντ θα εχεις 2 θεματα να υπολογισεις.
Την πολυ μεγαλη αυγησξ του ρευματος, και το υψος του λεντ και το πως θα ταιριαξει στον φακο.

Για να βαλεις το SSC P4 θα πρεπει να αφαιρεσεις αυτο και να κολλησεις το νεο στην ιδια πλακετα. Η διαδικασια λεγεται reflow soldering και εχει διαφορες παραλλαγες

Βρήκα στο fasttech αυτά τα 2:

Το πρώτο μοιάζει με αυτό που έχει ήδη αλλά τα είναι πιο θερμό όπως θα το ήθελα.

Το δεύτερο είναι τελείως διαφορετικό αλλά αναρωτιέμαι αν κάνει και αν είναι καλύτερη επιλογή.

Ο φακός έχει εναν απλό διακόπτη που δίνει έιτε το max voltage των μπαταριων περιπου 4.5v, έιτε περίπου το μισο, και μετά strobe. Έχει driver αυτός ο φακός;

Small Sun ano stripped MT-G2 & FET & STAR Firmware

IMG_20150210_225910_zps3d2371ff.jpg

IMG_20150210_225918_zps25d4b844.jpg

IMG_20150210_225931_zps6138584a.jpg

IMG_20150210_230051_zpsfe1bf913.jpg

και εγω....βλεπω καπως αγρια υφη..το αφησες πολυ?
εγω το δουλευω με μπατονετες

Re: Olight SR51z MT-G2 - FET drv - 5.5amps - STAR firmware - 3000 lumens

καλος!!!!!!!!:SFGSFGSF: εκανες καλη δουλεια