Η γωνιά της μετατροπής

Άσε τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο, όλο και νέες τρέλες μου κατεβαίνουν ! ! ! χαχαχαχαχχα!!!

Να σου πω.Αν το κέλυφος είναι χάλκινο,και η μεταλλική βάση κι αυτή το ίδιο,δε νομίζω ότι χρειάζονται φασαρίες.Το ίδιο και με αλουμίνια.Απλώς πρέπει το κέλυφος να έχει κάποιο πάχος για να μπορεί να κρατάει θερμότητα,ώστε να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία,πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει και για λόγους οικονομίας,αλλά και αυξημένου βάρους.Οι φακοί που φτιάχνει ο Vinh,έχουν το μειονέκτημα αυτό,του ηυξημένου βάρους δηλαδή,λόγω του έξτρα χαλκού που βάζει για ψύξη.
Βέβαια,υπάρχει και η "απλούστερη" λύση,αλλά αυτή εφαρμόζεται μόνον σε πολύ μεγάλους φακούς.ΑΕΡΟΨΥΞΗ με ανεμιστηράκι.Οπως ένας φακός που ετοιμάζεται να βγάλει η Olight o SR9.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκεί που θα μπορούσα να δώσω πολλά λεφτά εγώ,είναι αν ξαναβγαίνανε τα δαχτυλίδια της Wavien,με τα οποία μπορούσε να βγει φακός με πάνω από ένα μύριο καντέλες.Κάτι που έχει γίνει,φτάνοντας στο 1.300.000Cd!!!!!!! http://www.onestopthrowshop.com/product.sc?productId=21
Aλλά η εταιρία που τα φτιάχνει,δε δίνει σε κανέναν πια.

το heatpipe εχει δοκιμαστει στο CPF....
επισης απο χρονια καποιοι εκει φρεζαρουν καταλληλα την ψυκτρα, ωστε να κολληθει με solder το λεντ πανω της

Originally Posted by Seafalco View Post
Συνεπώς στα modes που δεν είναι turbo μπορεί για αρκετή ώρα να διατηρεί τη φωτεινότητα σταθερή ρυθμίζοντας το FET chopper, ώστε το μέσο ρεύμα να είναι σταθερό! ( ΟΚ το έχω τώρα! :) )

ναι. και το ρευαμ παραμενει σταθεορ οσο το βολταζ της μπαατριας υπο φορτιο ειναι μεγαλυτερο του βολταζ του λεντ στα αμπερ κεινα + τις απωλειες βολταζ των εξαρτηματων (πχ τα τσιπακια 7135 εχουν 0,16 βολτ)

επισης απο χρονια καποιοι εκει φρεζαρουν καταλληλα την ψυκτρα, ωστε να κολληθει με solder το λεντ πανω της

Εννοεις αυτο που τρυπανε την mcpcb του led και συνδεουν την ψυκτρα κατευθειαν στο thermal pad του Led ?
αυτο και αν ειναι πατεντα

Ηλια , εχεις ξαναδοκιμασει σε ισοπροπυλικη αλκοολη ? Σε σχεση με απλη βενζινα εχει διαφορα ??
Το βρηκα , Tellurium Copper λεγεται
Ναι 3-4φορες δοκιμασα και βοηθα στην αποκολληση μαζι με εναν χαρτοκοπτη! Με βενζινη ισως το μαλακωνει περισσοτερο αλλα δεν εχω δοκιμασει..

Λοιπον ειχα υποψιες γιατι το xpg2 πρασινηζε και σημερα ειμαι σιγουρος τι φταιει.. η θερμοτητα με το θερμοπιστολο...σε αλλο λεντ δεν το κρατησα πολυ ωρα και ηταν σχεδον λευκο, ενω σε ενα αλλο που το κρατησα παραπανω χρονο πρασινησε..σημερα δεν το ζεστανα καθολου και βγηκε σχεδον λευκο αλλα δυστυχως το τραυματισα με τον χαρτοκοπτη και μπλεδιζει πολυ πολυ ελαφρα σε ενα σημειο.
Παρολα αυτα ο m3xs-ut ειναι πλεον με xpg2 αν και τραυματισμενο εδειξε 325.000cd και για πολυ λιγο ξεπερασε τον maxtoch..

Μαμωτω ξεστοκαρε και η βαση xpg2 της maxtoch... http://www.banggood.com/MAXTOCH-CRE...PE-2-Copper-Base-Board-26x1_6mm-p-944116.html

Δεν σε βολευουν οι noctigon/sinkpad στα 20mm , η οι maxtoch στα 32mm ?

Βλεπω ξεστοκαρε και στο official καταστημα στο aliexpress

Το 20αρι ειναι οριακο για τα μεγαλα κατοπτρα..το 32αρι ειναι τεραστιο..
υπομονη μπας και στοκαρουν καποια στιγμη..

Εννοεις αυτο που τρυπανε την mcpcb του led και συνδεουν την ψυκτρα κατευθειαν στο thermal pad του Led ?
αυτο και αν ειναι πατεντα

οχι..φτιαχνουν pad στην ψυκτρα και κειε κολλαν το thermal pad του led, γυμνο

Λοιπον ειχα υποψιες γιατι το xpg2 πρασινηζε και σημερα ειμαι σιγουρος τι φταιει.. η θερμοτητα με το θερμοπιστολο...σε αλλο λεντ δεν το κρατησα πολυ ωρα και ηταν σχεδον λευκο, ενω σε ενα αλλο που το κρατησα παραπανω χρονο πρασινησε..σημερα δεν το ζεστανα καθολου και βγηκε σχεδον λευκο αλλα δυστυχως το τραυματισα με τον χαρτοκοπτη και μπλεδιζει πολυ πολυ ελαφρα σε ενα σημειο.

και ο τεο ειχε θεμα με πρασινισματα αλλα δεν χρησιμοποιει θερμοπιστολο.

επισης δοκιμαστε με βενζινη ρουχων. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καθαρη δουλεια

Αυτο εννοουσα Κωστα αλλα δεν το διατυπωσα σωστα ...

Ποση ωρα θελουν σε καθαρη βενζινη Κωστα (ρουχων οπως λες) ? Να δω διαφορες στο tint με εμα που εχω κανει hot dedome.

Εχω δει σε xhp70 με ιδιο τροπο αλλα καπου διασπαρτα στο blf και δεν το βρισκω .

Σχετικα με την καθαρη βενζινη ποση ωρα θελουν τα xp-g2 ?

Ναι 3-4φορες δοκιμασα και βοηθα στην αποκολληση μαζι με εναν χαρτοκοπτη! Με βενζινη ισως το μαλακωνει περισσοτερο αλλα δεν εχω δοκιμασει..

Παρολα αυτα ο m3xs-ut ειναι πλεον με xpg2 αν και τραυματισμενο εδειξε 325.000cd και για πολυ λιγο ξεπερασε τον maxtoch..

Μαμωτω ξεστοκαρε και η βαση xpg2 της maxtoch... http://www.banggood.com/MAXTOCH-CRE...E-2-Copper-Base-Board- 26x1_6mm-p-944116.html

Αυτό,το έχεις διαβάσει;
http://budgetlightforum.com/node/38082

Re: Απάντηση: Η γωνιά της μετατροπής

Εχω δει σε xhp70 με ιδιο τροπο αλλα καπου διασπαρτα στο blf και δεν το βρισκω .

Σχετικα με την καθαρη βενζινη ποση ωρα θελουν τα xp-g2 ?

δεν θυμαμαι χρονο και το ιεχα κανει με XML2.
Το τρομερο ηταν οτι απλα ειχε βγει ο θολος

Κανα 4ωρο θελει περιπου..με βενζινη ρουχων δοκιμασα παλιοτερα αλλα ναι μεν καθαρισε ολοκληρο ομως δεν αναψε ποτε..γιατι αραγε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό,το έχεις διαβάσει;
http://budgetlightforum.com/node/38082
Ναι Θεοδωρε το ειχα διαβασει αλλα η θεωρια με την πραξη εχει διαφορα!!

Για μενα ο καλυτερος τροπος μεχρι τωρα ειναι ισοπροπυλικη αλκοολη για 4-5ωρες, λιγακι θερμοπιστολο και χαρτοκοπτης! εννοειται και χειρουργικα χερια..χαχα

Αλήθεια,γιατί οι εταιρίες δε βγάζουν και μερικά led χωρίς τον έρμο το θόλο για τους φανατικούς της μετατροπής;:hmmmm:

Βγαζουν αλλα δεν το ξερεις...
Xpl hi , xhp35 hi .
Αλλα δεν εχουν εκτεθειμένο τον φωσφωρο στον αερα , εχουν καποια επιστρωση απο πανω...

Μπηκε ενα xp-g2 πριν λιγο σε καθαρη βενζινα , και εβαλα αλλο και σε ενα "αλλο" διαλυτη να δουμε τι θα γινει...

Μολις δοκιμασα με 100αρα πρατηριου σε xp-g2, σε 1 ωρα πεταξε τον θολο..! το καθαρισα στην συνεχεια με μια οδοντογλυφιδα και ευτυχως δουλευει!

Εμενα στις 2μιση μου το πεταξε με την καθαρη βενζινα , χωρις καταλοιπα πανω .
Το tint κιτρινισε λιγο παραπανω απο οτι αυτο με hot dedome .

To τριτο led ειναι μεσα σε νεφτι ...

Μολις δοκιμασα με 100αρα πρατηριου σε xp-g2, σε 1 ωρα πεταξε τον θολο..! το καθαρισα στην συνεχεια με μια οδοντογλυφιδα και ευτυχως δουλευει!

Οι Αμερικάνοι λένε ότι μετά το διαλυτικό,να το φυσάς με αέρα για να φεύγουν τα υπολείμματα.