Άσε τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο, όλο και νέες τρέλες μου κατεβαίνουν ! ! ! χαχαχαχαχχα!!!
Originally Posted by Seafalco View Post
Συνεπώς στα modes που δεν είναι turbo μπορεί για αρκετή ώρα να διατηρεί τη φωτεινότητα σταθερή ρυθμίζοντας το FET chopper, ώστε το μέσο ρεύμα να είναι σταθερό! ( ΟΚ το έχω τώρα!)
επισης απο χρονια καποιοι εκει φρεζαρουν καταλληλα την ψυκτρα, ωστε να κολληθει με solder το λεντ πανω της
Ναι 3-4φορες δοκιμασα και βοηθα στην αποκολληση μαζι με εναν χαρτοκοπτη! Με βενζινη ισως το μαλακωνει περισσοτερο αλλα δεν εχω δοκιμασει..Ηλια , εχεις ξαναδοκιμασει σε ισοπροπυλικη αλκοολη ? Σε σχεση με απλη βενζινα εχει διαφορα ??
Το βρηκα , Tellurium Copper λεγεται
Εννοεις αυτο που τρυπανε την mcpcb του led και συνδεουν την ψυκτρα κατευθειαν στο thermal pad του Led ?
αυτο και αν ειναι πατεντα
Λοιπον ειχα υποψιες γιατι το xpg2 πρασινηζε και σημερα ειμαι σιγουρος τι φταιει.. η θερμοτητα με το θερμοπιστολο...σε αλλο λεντ δεν το κρατησα πολυ ωρα και ηταν σχεδον λευκο, ενω σε ενα αλλο που το κρατησα παραπανω χρονο πρασινησε..σημερα δεν το ζεστανα καθολου και βγηκε σχεδον λευκο αλλα δυστυχως το τραυματισα με τον χαρτοκοπτη και μπλεδιζει πολυ πολυ ελαφρα σε ενα σημειο.
Ναι 3-4φορες δοκιμασα και βοηθα στην αποκολληση μαζι με εναν χαρτοκοπτη! Με βενζινη ισως το μαλακωνει περισσοτερο αλλα δεν εχω δοκιμασει..
Λοιπον ειχα υποψιες γιατι το xpg2 πρασινηζε και σημερα ειμαι σιγουρος τι φταιει.. η θερμοτητα με το θερμοπιστολο...σε αλλο λεντ δεν το κρατησα πολυ ωρα και ηταν σχεδον λευκο, ενω σε ενα αλλο που το κρατησα παραπανω χρονο πρασινησε..σημερα δεν το ζεστανα καθολου και βγηκε σχεδον λευκο αλλα δυστυχως το τραυματισα με τον χαρτοκοπτη και μπλεδιζει πολυ πολυ ελαφρα σε ενα σημειο.
Παρολα αυτα ο m3xs-ut ειναι πλεον με xpg2 αν και τραυματισμενο εδειξε 325.000cd και για πολυ λιγο ξεπερασε τον maxtoch..
Μαμωτω ξεστοκαρε και η βαση xpg2 της maxtoch... http://www.banggood.com/MAXTOCH-CRE...E-2-Copper-Base-Board- 26x1_6mm-p-944116.html
Εχω δει σε xhp70 με ιδιο τροπο αλλα καπου διασπαρτα στο blf και δεν το βρισκω .
Σχετικα με την καθαρη βενζινη ποση ωρα θελουν τα xp-g2 ?
Ναι Θεοδωρε το ειχα διαβασει αλλα η θεωρια με την πραξη εχει διαφορα!!Αυτό,το έχεις διαβάσει;
http://budgetlightforum.com/node/38082
Μολις δοκιμασα με 100αρα πρατηριου σε xp-g2, σε 1 ωρα πεταξε τον θολο..! το καθαρισα στην συνεχεια με μια οδοντογλυφιδα και ευτυχως δουλευει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.