Η γωνιά των Jetbeam

Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Μια μικρή σκάλα από κάθε φακό την θεωρώ απαραίτητη,κατά τ' άλλα ο φακός είναι πολύ καλός.
Θα μπορούσε να είναι η επόμενη αγορά μου μια και έχω πολύ καιρό να αγοράσω φακό αλλά θέλω τον επόμενο με κουμπί πλαϊνό,κάτι σε ζέβρα με βλέπω.

Τα specs πιστευω να ειναι πραγματικα δλδ 1,5 ωρα στο high.Λεει οτι μετα απο 5 λεπτα περιπου στο δυνατο πεφτει στα 430 λουμεν,αν τον κλεισω και το ξαναναψω θα παει για αλλα 5 στα 650 η 430?Αναμεσα σε αυτον και τον dereelight cl1h ποιον θα διαλεγατε?Συγνμη για τον καταιγισμο ερωτησεων.

Re: Η γωνιά των JETBEAM

αν ειναι software and hardware controlled τοτε αν τον ξανα ανοιξεις θα ανεβει στα 650 αλλα θα δει οτι εχει ζεσταθει και θα πεσει στα 430. Αυτο το κανουν για να μην καψουν τα ηλεκτρονικα οχι για να μην καψουν το λεντ. Τα ηλεκτρονικα ειναι αυτα που παθαινουν ζημια.

Απάντηση: Re: Η γωνιά των JETBEAM

Ποιον θα διαλεγατε?dereelight h jetbeam,ευχαριστω astanapane.

προσφορες απο την Jetbeam...μου ηρθε μειλ

Our "Black Friday" Sale Extended Until Christmas!
SALE
Save 20% - 50%

Ends 12/26/11

Sale For Newsletter Subscribers Only

Due to overwhelming requests to extend our Black Friday/Cyber Monday sale, we have decided to continue it until the day after Christmas!
This sale is destined to go down in history as one of our best promotions ever! If ordering for the holidays, we suggest you place your orders ASAP. Promotional prices apply to both in stock and out of stock items.

20% Off
All Jetbeam Products
Coupon Code: CrazyElf
Offer Expires: 12/26/11

50% Off
Annual Bump & Dent Sale
See our Black Friday Page
BugOutGearUSA.com
Offer Expires: While Supplies Last
http://blackforce.stores.yahoo.net/jebudesa.html

12% Off
Everything in Store
Coupon Code: CrazyElf12
Offer Expires: 12/26/11

Last edited by a moderator:

kospap τι εννοει 220% εκπτωση σε ολα τα jetbeam προιοντα;

μαλλον για 20% το κοβω

Last edited:

καλα θα ητανε ετσι?

συγνωμη δεν το ειδα...εκανα επιλογη το κειμενο απο το Html....

Οι μειώσεις είναι στις αρχικές τιμές η στην μειωμένη? Παραγγελία προφανώς από το url που έδωσες?

Οι μειώσεις είναι στις αρχικές τιμές η στην μειωμένη? Παραγγελία προφανώς από το url που έδωσες?
Στην μειωμένη! Τσίμπησα έναν PC10 (~47e τελική)...

νταξει πλακα κανω.....

καλως να σου ερθει και καλα να τον ευχαριστηθεις

Oταν σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις και αν αξιζει η αγορα του.

Παιδες πηρα τον jetbeam bc25.Αριστη ποιοτητα κατασκευης,πολυ καλη ανοδιωση και απλετο φως,αλλα απο οτι φαινεται εχω χοντρο κολλημα με τους dereelight και ζηλευω ακομη τον cl1,μαλλον o jetbeam θα βγει προς πωληση.