Η γωνιά των Jetbeam

Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

παίδες χθες έβγαλα τον BC40 για τεστ.

Έπαθα πλάκα.

Είναι απίστευτο το φως που βγάζει, παρόλο που είχα δει όλα τα βιντεάκια στο youtube έμεινα κάγκελο!

Στα 100 μέτρα τα κάνει όλα μέρα, στα 200 παραμένει εξαιρετικά φωτεινός!

Μένω ψηλά και στο χιλιόμετρο έχω την Εγνατία Οδό να περνάει απο κάτω από το σπίτι μου. Φέγγω το βράδυ τις μεγάλες πράσινες φωσφοριζέ πινακίδες και γίνεται μέρα, απίστευτο φως!

Re: Η γωνιά των JETBEAM

χιωτη, kospap, ergoteli & learner ευχαριστω για τις απαντησεις!
κατι ακομα και συγνωμη αν σας επρηξα
M2S vs BC40 θελω να ακουσω γνωμες παρακαλω
α εστω οτι στον m2s βαζουμε xml

οτι ειπε ο εργοτελης..παρτον και αλλαξτου το λεντ....Και οτι ειπε ο χιωτης...αν ειχα λεφτα θα σου τον ετρωγα

ρε λες να το κανω για να τους μονταρω και να τους πουλαω?

εγώ αγόρασα ένα κομμάτι αλλά μου κάνανε refund,πλήρωσα σε ευρώ γιατί μου δίνανε ισοτιμία 1,44(!!!). Περιμένω απάντησή τους, δε ξέρω αν έφταιξε αυτό...

Ε, ναι. Αυτο εφταιξε σιγουρα. Εκαναν χοντρο λαθος.
Μεχρι προτινος η μεση ισοτιμια ηταν κατω απο 1.30 και κανονικα αφαιρουν ποντους απο αυτη την τιμη και την δινουν στον πελατη. Δεν προσθετουν..
Σαν να σου εδιναν εκπτωση πανω απο 10% απο την ηδη χαμηλη τιμη. Παει το κερδος τους.

Κρίμα και λέω πως τσίμπησα τρελλή εύκαιρία!Τώρα να τον ξαναγοράσω σε δολλάρια?Κάτσε να δω καμιά άλλη ισοτιμία χαχαχα

ergoteli μιλησες μαζι τους? γιατι στελνω email και μου λεει: Delivery Status Notification (Failure)‏

κριμα τη χαρα μας! αν τον δωσουν 47 θα παρω τελικα και εγω. πες μας οταν οριστικοποιηθει

Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

αν θελεις και τωρα μπορεις να τον παρεις με 40 ευρω! απο dinodirect

ούτε απ'έξω δε περνάω από δαύτους!

Και όταν μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανονικότατα τον είχανε in stock οι ξεφτίλες.

Δε πιστεύω ότι φέτος έχει πάρει οποιοσδήποτε ανα την υφήλιο τον jetbeam bc40 από το dinodirect....

Πετάνε μια φθηνή τιμή για κράχτη και μετά σου λένε "πάρε κάτι άλλο" μπας και τσιμπήσεις...