Η γωνιά των Maglite

με αυτο ειναι ευκολο.....κανεις την εκδοση του Painkiller αλλα με 3 D Nimh. τα ηλεκτρονικα ειανι ευκολα σε αυτην την περιπτωση...

Παιδιά ευχαριστώ, για τη βοήθεια.
Λοιπόν το λήξαμε με το 14αρι pcb. Το θέμα τώρα είναι ο driver, για να μπορέσω να λήξω τα μέτρα για την ψύχτρα και να πάω να την φτιάξω.
Στο τζαμάκι συμφωνώ, έχει και το Kaidomain.com με 6 δολλάρια, φθηνότερο δλδ, αλλά δε ξέρω ποιοτικά πόση(και αν έχουν) διαφορά έχουν. Οπότε προτιμώ για 2-3 δολλάρια παραπάνω από αυτόν.
Από ποιόν;

Επειδή πιστεύω πως δεν έχει λόγο να ανέβει το κόστος κ να προτείνω κανά καλό driver με >30 ευρώ, νομίζω πως αυτά τα 2 που πόσταρα πιο πριν + αυτό εδώ http://www.dealextreme.com/p/regula...ree-mc-e-ssc-p7-emitters-8-4v-max-input-20329
και αυτό http://www.dealextreme.com/p/6-18v-3000ma-3-mode-circuit-board-for-xm-lt60-emitters-57779

είναι καλές λύσεις...Περιμένω κ από άλλους προτάσεις, τι λέτε; Προτιμώ πάντως το 1ο που πόσταρα από τα λινκ, επειδή το έχω δοκιμάσει.

Καλό κύκλωμα αλλά δε θέλει μόνο ψύξη,θέλει καλύτερα το 20άρι pcb, το 14άρι pcb που θα βάλει το παιδί είναι ανεπαρκές, όσο καλή ψύξη και αν παρέχεται μετά(που είναι καλή σαν σώμα ο maglite) Για το 14άρι μέγιστο 3 αμπέρ, δε προτείνω παραπάνω!

Απάντηση: Re: Η γωνιά των Maglite

Καλό κύκλωμα αλλά δε θέλει μόνο ψύξη,θέλει καλύτερα το 20άρι pcb, το 14άρι pcb που θα βάλει το παιδί είναι ανεπαρκές, όσο καλή ψύξη και αν παρέχεται μετά(που είναι καλή σαν σώμα ο maglite) Για το 14άρι μέγιστο 3 αμπέρ, δε προτείνω παραπάνω!
ναι, ναι μονο 20άρι

με αυτο ειναι ευκολο.....κανεις την εκδοση του Painkiller αλλα με 3 D Nimh. τα ηλεκτρονικα ειανι ευκολα σε αυτην την περιπτωση...

δεν υπάρχει περίπτωση να κόβω αλουμίνια με τσουνιά κλπ....:ears:
μεταξύ των έτοιμων λύσεων ψάχνω

Μα υπάρχουν και έτοιμα μέρη. Θες ουσιαστικά :
μια αλουμινένια βάση,
ένα λέντ,
ένα κύκλωμα τύπου 7135
ένα τζαμάκι
και λίγη πάστα που να κολλάει

όλα τα βρίσκεις εύκολα χρόνο για μόντα να έχεις μόνο!

Μα υπάρχουν και έτοιμα μέρη. Θες ουσιαστικά :
μια αλουμινένια βάση,
ένα λέντ,
ένα κύκλωμα τύπου 7135
ένα τζαμάκι
και λίγη πάστα που να κολλάει

όλα τα βρίσκεις εύκολα χρόνο για μόντα να έχεις μόνο!

έτοιμα, μη μου πείς ότι δώσατε και λινκ και δεν πήρα χαμπάρι?
μόνο μη μου πείτε ...πάρε πριόνι...

έτοιμα, μη μου πείς ότι δώσατε και λινκ και δεν πήρα χαμπάρι?
μόνο μη μου πείτε ...πάρε πριόνι...

ρε εσυ δεν θυμασαι που σου ειπα μετα την κοπη τςη πιτας οτι τα εχω ετοιμα για δωσιμο?

ρε εσυ δεν θυμασαι που σου ειπα μετα την κοπη τςη πιτας οτι τα εχω ετοιμα για δωσιμο?

είπαμε διάφορα βρε Κώστα....
μου είπες γιά καμιά εκατοστή φακούς σε μιά ώρα...:fahne90:

πού να θυμάμαι ο δόλιος...:ernaehrung004:

τα έχεις έτοιμα?
για ξεφόρτωμα?
ή απλά στο ράφι?

βασικα την αβση την πηρα για να υπαρχει..ο τυπος ειχε ελαχιστη καταναλωση, χρειαζομουν 1 και πηρα 3. Το λεντ και το driver τα εχω σε ποσοστητες.

Σου το κολλαω κιολας και στα στελνω για αν μην εχεις να αγορασεις κολλα κτλ.....θα σου ελεγα οτι θα στα μονταρω ολα κιολας αλλα δεν εχω σωστη λυση για θερμοπαπαγωγη απο το driver περα απο την κολληση στην ψυκτρα με θερμοαπαγωγικη κολλα. Μον αν ειχα τορνο!

να βρεθούμε βρε.... Αν κατέβεις από τα μέρη μας, σφύρα...
τόρνο?
για ποιό λόγο?

γαιτι ο σωστος τροπος ειναι αυτος

webigp5458.jpg

και οχι αυτος

my9Ok.jpg

στο οτι πρεπει αν φτιαχτει ενα κομματι που να κουμπωνει η πλακετα και το ιδιο το κοαμματι να κουμπωνει στην ψυκτρα. δεν λεω οτι χωρις αυτο δεν θα δουλεψει αλλα ειδικα αυτο το κυκλωμα ζεστενεται.

επισης αν προσεξατε η φωτο της μοντας μου ειναι σε Maglite C που τυχαινει να χωρα σφηνωμενο ενα Pill απο Ρ60

Ωραιο νημα παιδια. Μου ελυσε ολες τις αποριες σχετικα με αναβαθμιση των maglite που εχω.

Σουμαρω για να με διορθωσετε αν εχω λαθος καπου.

1) Δεν υπαρχει αναβαθμιση των μινι maglite 1χΑΑΑ (για τα κλειδια). Και αν υπαρχει δεν αξιζει. Αγοραζεις νεους led 1xAAA. Καποια οικονομικη υποδειξη υπαρχει?
2) Για τους 2χΑΑ το σετακι της niteize με τα 3led ειναι οτι πρεπει. Τον 2χΑΑ με την οριτζιναλ κεφαλη led τον αφηνω ως εχει.
3) Ξεχνω την αναβαθμιση για τον επαναφορτιζομενο μεγαλο Maglite επειδη ειναι ακριβη. O παλιος μια χαρα ειναι, παντα στον φορτιστη και ετοιμος για δραση.

Ευχαριστω!

1) σου απάντησα στο άλλο θέμα, FEnix E01 ή το ίδιο σε Nitecore!
2) Eδώ σου βρήκα απάντηση για το άλλο ερώτημά σου, http://www.ebay.de/itm/TerraLUX-Min...ing_LightsLanternsTorches&hash=item3365ccdb8f Αυτό να πάρεις είναι καλύτερο από ό,τι είδα μέχρι στιγμής!!!
3)ΓΙα το μεγάλο, αν πιάνουν τα χέρια σου με κολλήσεις καλωδίων κτλ θα σου έλεγα να τον μοντάρεις μόνο σου,αξίζει θα δεις μεγάλη διαφορά. Με βοήθεια από δω θα τα πας μια χαρά.