Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Aντε σιγα σιγα να πληθαινουν τα ΑΑ μοντελα.

Οντως ποιοτικος φακος φαινεται, οπως μας εχει συνηθισει η sunwayman.

Tα 350 λουμενς (τουρμπο mode για 5 λεπτα) τα πιανει με ΝιΜΗ η με Λιθιου?

Απάντηση: Re: Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Aντε σιγα σιγα να πληθαινουν τα ΑΑ μοντελα.
Οντως ποιοτικος φακος φαινεται, οπως μας εχει συνηθισει η sunwayman.
Tα 350 λουμενς (τουρμπο mode για 5 λεπτα) τα πιανει με ΝιΜΗ η με Λιθιου?

Με 14500 λιθίου - δεν βλέπω το νούμερο με NiMh...

asot για ριξε μια αμτια...σηκωνει τρυπημα για να παιρνει 17500?

Μιλάς για 3 χιλιοστά (απο 14 σε 17)... τα 2 τα έχει ίσως, για παραπάνω δεν είμαι σίγουρος
Μετράω ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ διάμετρο 15mm με το παχύμετρο...

Μου ηρθε και μενα χθες ο sunwayman s10r.. Ειναι πολυ ομορφος, ως sunwayman.. Τον δοκιμασα για 5 λεπτα στα 360 lumens και μπορω πω οτι απλα ζεσταθηκε λιγακι..! Η φωτεινοτητα του για τετοιο μεγεθος μου αρεσε πολυ..

Παντως θα προτιμουσα να ηταν με μνημη.. Ο αλλος φακος που εχω πια με μια cr123 ειναι ο μικροσκοπικος 4sevens mini 123..

Ειναι ατυχης μια συγκριση των παραπανω..
Μηπως ενδιαφερεται καποιο μελος του φορουμ να του τον στειλω ωστε να γινει μια σωστη παρουσιαση αλλα και συγκριση με αλλους φακους..?

Θα ηθελα να υπαρξει μια σωστη ενημερωση για πιθανους αγοραστες..!

Καλοριζικο, ομορφο φακουδακι!

Ειναι λογικο που ζεσταθηκε. Τοσο μικρη κεφαλη στα 360 λουμενς, δεν γινεται διαφορετικα. Γιαυτο και πεφτει μετα η φωτεινοτητα στα νορμαλ επιπεδα του high. Εχει timer προφανως.

Εχω αρκετα cr123a φακουδακια αλλα εχω αποφασισει πλεον να μην ξαναπαρω φακο με μπαταρια λιθιου εκτος αν προκειται για ειδικη περιπτωση καινοτομιας/κατασκευης η φακου gadget :)

Απο δω και περα μονο φακοι ΝιΜΗ, ΑΑ ΑΑΑ C και D. Περιμενω επισης να βγει κανενας αξιολογος φακος με 1xD μπαταρια.

Ενταξει λιγακι ζεσταθηκε, δε ζεματισε κιολας... Οπως το λες, πηγαινει απευθειας στα 180, γιατι στα 15 λεπτα σιγουρα δε θα πιανοταν..

Παντως εμενα προσωπικα δε μου αρεσε οτι δεν μπορω να στριψω την κεφαλη με ενα χερι.. Πρεπει να πιαστει και με τα δυο ωστε να μπει η απαιτουμενη δυναμη.. Θα το προτιμουσα ευκολοτερο..

Ευτυχως το βιντεο ειναι πολυ κατατοπιστικο...
http://www.youtube.com/watch?v=2uHtGxfWCHU

Kαλα, το φακουδακι ξεπερνα κατα πολυ την φαντασια μου!!!

Δουλευει ΚΑΙ με 3χΑΑΑ φτανοντας τα 500 λουμενς για 6 ωρες??!!! Και με μια D δουλευει στα 200 λουμενς για 7+ ωρες, στα 30 λουμενς για 80 ωρες?? Μονο 115 γραμμαρια??

χα χα, you made my day, dear kospap!!!

88e3343d5e0bba93c529aa126de585dc.jpg

Last edited:
Ειναι τουλαχιστον εμφανες οτι οι σχεδιαστες της sunwayman εχουν επηρρεαστει σε μεγαλο βαθμο απο την σειρα explorer, στο λινκ που εβαλες.
Kαι τον ΕΑ4 αντιγραψανε με ενα πολυ ομορφο μοντελο -D40A- αλλα και στο παραπανω 1χD μοντελο η ομοιοτητα με τον ΕΑ4 ειναι περισσοτερο εντονη.

Γιαυτο λεω οτι εκτιμω πολυ την Nitecore σαν εταιρεια. Μπορει να υπαρχουν μικροπροβληματα στα πρωτοτυπα και καινοτομα μοντελα που βγαζει, ομως τολμα και καινοτομει.

Αναφορικα με την ποιοτητα δεν πεφτεις πολυ εξω, αλλα η sunwayman ειναι και πιο ακριβη, οποτε ειναι λογικο.
H nitecore εχει επιλεξει πιο επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη κρατωντας την ποιοτητα σε υψηλα επιπεδα. Δες τον smilodon η τον καινουριο SR7 SR5 etc.

Παντως ξεκαθαρα προτιμω τα μοντελα της Nitecore απο ολες τις αποψεις.

Παραγγειλα κι'εγω τον Sunwayman d40a.
Μετα την προτροπη του Χιωτη και τα σχολια οσων τον εχουν εδω αλλα και στα εξω φορουμ,νομιζω οτι ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι.Εκτος των σχολιων περι αποδοσης και ποιοτητας παντως επαιξε τεραστιο ρολο στην αγορα και η σχεδιαση που την βρισκω υπεροχη.Σας καταλαβαινω παντως οσο δεν παει που κολλησατε με το αντικειμενο ιδιαιτερα αν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα τα specs.

Αρτια αφηχθεν μετα το προσφατο give away της εταιρειας στο cpf.

IMGP4658.jpg
IMGP4663.jpg
IMGP4664.jpg
IMGP4661.jpg
IMGP4660.jpg
IMGP4662.jpg
IMGP4670.jpg
IMGP4667.jpg
IMGP4659.jpg

Εδω με το πολυ προσφατο αδελφακι του.

IMGP4666.jpg

Εδω πως ειναι σαν κρατημα στο χερι.

IMGP4671.jpg
IMGP4672.jpg
IMGP4673.jpg

Να αναφερω οτι:
1. O φακος ειναι αρκετα δυνατος (δεν τον εχω δοκιμασει νυχτα).
2. Μου αρεσε πολυ το spill που εχει.
3. Μπορει να ενεργοποιηθει μονο με μια 18650.
4. Μετα απο καψιμο ενος ζευγαριου μπαταριων παρατηρησα (κατι που δεν γραφει η εταιρεια) οτι ειναι step current regulated , οποτε καταλαβαινετε σε τι κατασταση βρισκονται η/οι μπαταρια/ες.

Aντε καλοριζικος και απο giveaway ακομα καλυτερα!!

Τρια πραγματα ξεχωριζω στο φακουδακι αυτο. Το περα απο τα συνηθισμενα design, το οτι ειναι κοντος (μπαταριες μπαινουν παραλληλα) και οτι εχει μεγαλη διαρκεια στο high.
Τα 980 λουμενς πιστευω οτι ειναι τα μαξιμουμ ιδανικα για καθε μεγαλο φακο γενικης χρησης. Απο κει και πανω παμε σε ειδικες περιπτωσεις, περα απο τη διασκεδαση.

Παρ'ολο τον επαναστατικο και καλαισθητο θα ελεγα, σχεδιασμο του, μου φαινεται ακριβος.

Θα τον σκεφτομουν αν ηταν κατω απο τα $60 δολλαρια.

παντως με την μικρη εμπειρια που εχω στους φακους,οι sunwayman θεωρω οτι ειναι απο τους πιο ομορφους φακους απο θεμα σχεδιασμου(ανεξαρτητως τιμης)!!!

Re: Απάντηση: Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

παντως με την μικρη εμπειρια που εχω στους φακους,οι sunwayman θεωρω οτι ειναι απο τους πιο ομορφους φακους απο θεμα σχεδιασμου(ανεξαρτητως τιμης)!!!

:2thumb22sup:

Παντα ηταν προσεγμενοι σαν κατασκευη αλλα εκτος απο 2-3 εξαιρεσεις τα μοντελα τους -μεχρι προσφατα- μαλλον βαρετα ηταν. Οπως και των περισσοτερων επωνυμων φακων.

Καλορίζικος!!! Απ' τα πολύ ωραία κομμάτια που έχουν βγεί, μόνο που τα 980 lumen κρατάνε μόνο 5 λεπτά.
Turbo: 980 Lumens (Automatically enter High mode after 5 mins continuous use to avoid overheat)
High: 470 Lumens (3.5hrs.)
Mid: 220 Lumens (10hrs.)
Low: 20 Lumens (130hrs.)

Σταυρο οφειλεις εντυπωσει απο τον μεγαλο solarforce.....:2thumb22sup:

τωρα σχετικα εμ τον νεο Sunwayman η δικια μου αισθητικη θα τον ηθελε με στρογγυλεμενες ακμες