δλδ
απο το 80 και μετα τερμα οι εγγραφες..
το λεω γιατι οι κασετες βελτιωθηκαν πολυ βγηκαν
οι ΤDK sax μετα οι max..
οι οποιες πρεπει να ειχαν εξαιρετικη αντοχη στο χρονο
το δικο μου δειγμα ηταν 10- 15 ετων με alpage tape deck
διαφωνω καθετα. ο τιτλος του νηματος ειναι "Η κασσετα ξαναρχεται" οχι "οι δικες μας κασετες".δεν θελουμε να δουμε πραμα στο ιντερνετ. Ξερουμε αμα θελουμε να το δούμε... Δικα μας θελουμε
εγω δεν μπορω και ασε τα ..χαζα..Δεν ξέρω και πολλούς που έχουν πρωτότυπα Lowther Speakers,Decca Corner speakers ,Ultra Rare valve amps απ την Sound Valves,τον πρώτο tri-Channel amplifier με την sPEAKER κονσόλα του Tri-Channel MK IV ,όπως και τα πρώτα Belden Radio wires,αλλά αφού μπορείτε να τα βρείτε..περιτό ν ασχοληθώ.
δε νομιζω.. αγαπω την κασετα και τα κασετοφωνα τοσο που στο νημα του Μανου με "αποπηραν" ..με την καλη εννοια.. αλλα συγκριση με τον δισκο δεν υπαρχει..εχει απολυτο δικιο
δε νομιζω.. αγαπω την κασετα και τα κασετοφωνα τοσο που στο νημα του Μανου με "αποπηραν" ..με την καλη εννοια.. αλλα συγκριση με τον δισκο δεν υπαρχει..
γιατι μουσικη θα ακουσω στο σπιτι. εξω απο αυτο, τι να ακουσω... και στο σπιτι βασιλιας ειναι το πικαπ. ουτε καν το cdp.. μακραν!!
αλλά, ανυπομονω να ξαναδω (σε κανονικες τιμες) να πωλουνται.. SA,SAX XLII,XLIIS κλπ.. και τοτε θα κατεβασω το deck μου απο το παταρι και θα κανω κατι κοπιες απο αλμπουμ, σκετη μουρλια!
(αν και εδω που τα λεμε, αν το δειτε αυτο, ..γραψτε μου..)
ας μην ξεχνάμε όμως ότι η μαγνητική ταινία ως μέσον έχει πολύ υψηλώτερη ποιότητα από το βινύλιο
OXI .... δεν κολυμπαω στον δικαναλο.... δεν γνωριζω !
Ποιοι ειναι αυτοι ιουρασικοι που επιμενουν στην μπομπινα ? :blink:
Τα σεβη μου ! :worshippy:
παρατηρω το μαχιμο πλαστικο της καλλυμα..
Εμ την πατησες
Με οινοπνευμα θαμπωνει...
Απλο αζαξ θελει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.