supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,675
για κασέτες μιλάμε...
βασικα μονο μεγαλο roll offΘα πρεπει να παιζει πολυ χαμηλα σα σταθμη εννοω κ πολλα drop outs
Και ομως ... ΔΕΝ ειναι 4καναλη η κασσετα ! Λαθος καταλαβα !
Aπλα ειναι 4 τα καναλια εισοδου για την ηχογραφηση, ΟΧΙ ... 4 μαγνητικα καναλια πανω στην ταινια (συνολο 8 !!!)
Αλλο πραγμα κανει αυτο που ποσταρες .... ομως ειμαι εντελως ντουγανακι ... και δεν μπορω να καταλαβω πληρως ! :nounder:
Παιρνει 4 οργανα (κιθαρα, φυσαρμονικα, μπασο, πιανο) απο 4 εισοδους και τα γραφει στην ιδια TDK SA-X που αγοραζαμε 320 δρχ ?
Στο ιδιο στερεοφωνικο καναλι ? Μα τοτε .... ΔΕΝ αλλαζει τιποτα σε εμβαδο και ταχυτητα εγγραφης ! Ειναι αυτο μιας ταπεινης TDK SA-X.
Aπλα ειναι 4 τα καναλια εισοδου για την ηχογραφηση, ΟΧΙ ... 4 μαγνητικα καναλια πανω στην ταινια (συνολο 8 !!!)
Αλλο πραγμα κανει αυτο που ποσταρες .... ομως ειμαι εντελως ντουγανακι ... και δεν μπορω να καταλαβω πληρως ! :nounder:
Παιρνει 4 οργανα (κιθαρα, φυσαρμονικα, μπασο, πιανο) απο 4 εισοδους και τα γραφει στην ιδια TDK SA-X που αγοραζαμε 320 δρχ ?
Στο ιδιο στερεοφωνικο καναλι ? Μα τοτε .... ΔΕΝ αλλαζει τιποτα σε εμβαδο και ταχυτητα εγγραφης ! Ειναι αυτο μιας ταπεινης TDK SA-X.
είναι ξεκάθαρο πάντως για όσους ασχολούνται με τον επαγγελματικό ήχο.
στην κασέτα γράφονται 4 ή 8 αντί 2 κανάλια
Για οσους ασχολουνται !
Εγω ΔΕΝ εχω ασχοληθει ουτε ΜΙΑ φορα.
Ακομα και τωρα, δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ ειναι ανεκτη η ποιοτητα ηχου
οταν τα δυο γινονται τεσσερα και τα τεσσερα οχτω (σε πλατος ταινιας).
Σαν όνειρο θυμάμαι το 1977-78 ο πατέρας μου ένωνε δύο μονοφωνικά κασσετόφωνα με ένα καλώδιο σαν το παρακάτω:
![]()
Και έκανε αντιγραφή τραγούδια από Μητροπάνο, Καζαντζίδη, Μητσιά, Νταλάρα.... κασσέτα σε κασσέτα.... Aπό Basf κασσετόφωνο σε Basf κασσετόφωνο με Basf κασσέτες....
Aυτό ήταν το ένα κασετόφωνο:
![]()
ας εχει μια χρωμιου 3 και μια μεταλλου 5 ευρω. ακριβα ειναι ουτως ή αλλως, αλλά εχει μεγαλυτερο κοστος κατασκευης απο ενα cd-r που παραγουν οι εταιριες σημερα.Oχι και 5 ευρω !
2μισυ με 3 ευρουδακια ... και ΠΟΛΥ τους ειναι !
Ξαναζεσταμενο φαγητο, μην το πληρωσουμε αστακο στα καρβουνα.
το καλώδιο που δείχνεις είναι s video. Αυτό που είχαν ήταν απλό ή στέρεο din.
το δε ραδιοκασετόφωνο είναι κλώνος ενός aiwa που δανειζόμουν γύρω στο 1970 για ηχογραφήσεις επειδή είχε τότε FM!
τελικά ήταν αυτό
![]()
Τα Σαββατα στο Β από 17.30 ανα μισή ώρα έως 20.00 προσφερόμενες εκπομπές από όλες τις εταιρείες με όλες τις επιτυχίες της εποχής. Πετρίδης, Πολυχρονίου, Εβενης, Κορίνθιος και δεν θυμάμαι τον άλλον...
Επαιζαν τα πάντα, από yes, elp, genesis μέχρι who, neil young, van morrison, moody blues, t-rex, sweet....τα πάντα.
Φυσικά pop club στο Α και αργότερα rock club την Παρασκευή.
Στο τρίτο Σάκης Παπαδημητρίου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.