songless_bird
AVClub Fanatic
Συνηθως αυτοι ή ειναι για μπυρες στο μαγαζι εκει κοντα ή κοιμουνται με ενα περιοδικο στο προσωπο εκει διπλα.O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???![]()
Συνηθως αυτοι ή ειναι για μπυρες στο μαγαζι εκει κοντα ή κοιμουνται με ενα περιοδικο στο προσωπο εκει διπλα.O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???![]()
Τροχιζε τα κερατα.
O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???![]()
Τα τελευταια χρονια η Χαλκιδικη (και η Θασος) ειναι
σαν να πηγαινεις εκδρομη στα βαλκανια ενα πραγμα.
Και εγω επισης δεν ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη φαση
εκτος απο τις προαναφερομενες μελαχροινες σερβιδες με τα μακρια
ποδια, που ειναι λες και ηρθαν απο αλλο πλανητη.
Τυφλα ναχουν οι ξεπλυμενες σουηδεζες δλδ.
Τον Σεπτεμβρη κάνεις ονειρικες διακοπες, αν βεβαια
σε βοηθησει ο καιρος, και αν αντεξεις στη δουλεια
ολο το καλοκαιρι χωρις άδεια.
O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???![]()
Μάνο το BG σημαίνει Βουλγαρία,όχι Βελιγράδι..Ωραίο το όχημα..Δεν τον ειδαμε !
Παντως, η μαμαπηγε να παρει κατι κρεμες απο το αμαξι και ειδαμε πινακιδες (BG - κατι)
δηλαδη Beograd ! Το αμαξι ηταν οντως πολλων χιλιαδων ευρω (ενα Audi Α8 Caravan !!!)
Με τετοιες παροχες και επιπεδο ζωης (στην συζηγο), ο μπαμπας δεν εχει να φοβηθει τιποτα !
Αν δεν ειναι διαζευγμενη η μαμα (που πολυ θα θελαμε ... αλλα ... παταμε και λιγο γη)
Τα τελευαια χρονια τα ξενοδοχεια της Χαλκιδικης για να επιβιωσουν εχουν υιοθετησει το all inclusive πακετο με αποτελεσμα να γεμισει η περιοχη με Σερβους, Βουλγαρους, Ρωσους. Σκοπιανους. Ακομη και Θεσσαλονικη στο Cosmos να παει καποιος θα δει να ερχονται με λεωφορεια για ψωνια μονο και πισω παλι. Ελαχιστοι ειναι οι μεμονομενοι που ερχονται με αυτοκινητα πολλων χιλιαδων ευρω. Οι all inclusive ζητημα να βγαινουν καμια βολτα εξω απο το ξενοδοχειο για ψωνια. Καποτε η Χαλκιδικη ηταν γεματη απο Αγγλους Γερμανους και Νορβηγους...
H πινακιδα αρχιζει απο BG οπως σε εμας πχ XKN και κατω με μικρα γραβει SRB.Μάνο το BG σημαίνει Βουλγαρία,όχι Βελιγράδι..Ωραίο το όχημα..
Αλλες οι τιμες για αυτους. Μπορει ολη η οικογενεια για μια εβδομαδα να πληρωσει 1000 και σε αυτη την τιμη να εχει εκτος απο το δωματιο ο,τι φανε στο εστιατοριο πρωι μεσημερι βραδυ και ο,τι πιουνε στο beach bar κλπ. Απο γνωστη μου που δουλευε σε ξενοδοχειο στα Νεα Μουδανια μου ειπε οτι αν εγω παω να ζητησω τη σουιτα για ενα βραδυ θα πληρωσω 400 αλλα αυτοι με τα πακετα την πληρωνουν 100 ...& σε τι τιμές θα πληρώνουν αυτοί την ημέρα?
Σε ξενοδοχείο 2 αστέρων, γεμάτο από βαλκάνιους, ρώτησα για 2κλινο την ημέρα και μου είπανε 120Ε !!
Ισχύουν,όσα λές!Μη συγκρινετε τιμες απο πακετα διακοπων με μεμονωμενα κλεισιματα. Τα δωματια τα περνουν τα γραφεια με τη σεζον πληρωνοντας εφ απαξ και μετα πουλανε οσο νομιζουν. Τουριστες στο ιδιο γκρουπ με ιδιες παροχες, μπορει να εχουν πληρωσει διαφορετικες τιμες αναλογως ποτε εκλεισαν
Μάνο το BG σημαίνει Βουλγαρία,όχι Βελιγράδι..Ωραίο το όχημα..
Σχεδον το ιδιο παθαμε πριν λιγα χρονια στη Χιο: "καλα, τι ηρθατε να κανετε εδω;" - και ειχε καταστημα!Τώρα που είπες για την Κέρκυρα θυμήθηκα πέρσι στο βόρειο μέρος του νησιού όταν λέγαμε πως είμαστε Έλληνες απορουσαν.
-Τι θέλετε εσείς εδώ; μας ρώτησε μια Ρωσίδα υπάλληλος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.