Η Κατάρα Των Διακοπών Του Αυγούστου

Τροχιζε τα κερατα.

Τριτη πρωι εγινε η πρωτη και τελευταια γνωριμια μου με την Χαλκιδικη.Εκανα ολο το δευτερο ποδι,απο Νικητη εως Βουρβουρου...Ειχε τοσο κοσμο σε ολες μα ολες τις παραλιες,το 90 % Σλαβοφωνοι,που απορω πως την παλευετε εκει πανω...σε καποιες πχΑρμενιστης,Καλαμιτσι,Λαγομανδρα,δεν μπορουσες καν να παρκαρεις,μιλαμε για καθημερινη οποτε δεν θελω να φανταστω τι γινεται το ΣΚ.Οταν γυρισα το βραδυ στο Ποζαρ μου φαινοταν ακατοικητη ερημια...Ωραια μερη αλλα για Σεπτεμβρη και αν...

Αχ αυτός ο Αρμενιστής.

Πήγα για κάμπινγκ το 1997 και ήταν αξέχαστα.

Πολύ καλή παραλία, καλό φαγητό και μουσική συνοδεία τα βράδια από τους Monie Monie Conniente.

Δεν βοηθούσε πολύ ο καιρός (κάθε μεσημέρι είχε ισχυρές καταιγίδες), αλλά γενικά ήταν υπέροχα.

Τώρα προφανώς άλλαξαν τα πράγματα...

Τα τελευταια χρονια η Χαλκιδικη (και η Θασος) ειναι
σαν να πηγαινεις εκδρομη στα βαλκανια ενα πραγμα.

Και εγω επισης δεν ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη φαση
εκτος απο τις προαναφερομενες μελαχροινες σερβιδες με τα μακρια
ποδια, που ειναι λες και ηρθαν απο αλλο πλανητη.
Τυφλα ναχουν οι ξεπλυμενες σουηδεζες δλδ.

Τον Σεπτεμβρη κάνεις ονειρικες διακοπες, αν βεβαια
σε βοηθησει ο καιρος, και αν αντεξεις στη δουλεια
ολο το καλοκαιρι χωρις άδεια.

Τα τελευαια χρονια τα ξενοδοχεια της Χαλκιδικης για να επιβιωσουν εχουν υιοθετησει το all inclusive πακετο με αποτελεσμα να γεμισει η περιοχη με Σερβους, Βουλγαρους, Ρωσους. Σκοπιανους. Ακομη και Θεσσαλονικη στο Cosmos να παει καποιος θα δει να ερχονται με λεωφορεια για ψωνια μονο και πισω παλι. Ελαχιστοι ειναι οι μεμονομενοι που ερχονται με αυτοκινητα πολλων χιλιαδων ευρω. Οι all inclusive ζητημα να βγαινουν καμια βολτα εξω απο το ξενοδοχειο για ψωνια. Καποτε η Χαλκιδικη ηταν γεματη απο Αγγλους Γερμανους και Νορβηγους...

Απάντηση: Re: Η Κατάρα Των Διακοπών Του Αυγούστου

O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???:flipout:

Το πήρε απόφαση και την έκανε!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα τελευταια χρονια η Χαλκιδικη (και η Θασος) ειναι
σαν να πηγαινεις εκδρομη στα βαλκανια ενα πραγμα.

Και εγω επισης δεν ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη φαση
εκτος απο τις προαναφερομενες μελαχροινες σερβιδες με τα μακρια
ποδια, που ειναι λες και ηρθαν απο αλλο πλανητη.
Τυφλα ναχουν οι ξεπλυμενες σουηδεζες δλδ.

Τον Σεπτεμβρη κάνεις ονειρικες διακοπες, αν βεβαια
σε βοηθησει ο καιρος, και αν αντεξεις στη δουλεια
ολο το καλοκαιρι χωρις άδεια.

Εδώ έγινε η Κέρκυρα Βαλκανοχώρι....

Τώρα που είπες για την Κέρκυρα θυμήθηκα πέρσι στο βόρειο μέρος του νησιού όταν λέγαμε πως είμαστε Έλληνες απορουσαν.
-Τι θέλετε εσείς εδώ; μας ρώτησε μια Ρωσίδα υπάλληλος.

O μπαμπας Γιουγκοσλαβος που ηταν βρε???:flipout:

Δεν τον ειδαμε ! :p

Παντως, η μαμα :love: πηγε να παρει κατι κρεμες απο το αμαξι και ειδαμε πινακιδες (BG - κατι)
δηλαδη Beograd ! Το αμαξι ηταν οντως πολλων χιλιαδων ευρω (ενα Audi Α8 Caravan !!!)

Με τετοιες παροχες και επιπεδο ζωης (στην συζηγο), ο μπαμπας δεν εχει να φοβηθει τιποτα !
Αν δεν ειναι διαζευγμενη η μαμα (που πολυ θα θελαμε ... αλλα ... παταμε και λιγο γη :p)

Λιγότερο φαιά ουσία, περισσότερο πράξεις.

Άμα είσαι και λίγο γεροδεμένος, μη το σκέφτεσαι.

Μπορεί να βγει σε... καλό η τόλμη. :)

Δεν τον ειδαμε ! :p

Παντως, η μαμα :love: πηγε να παρει κατι κρεμες απο το αμαξι και ειδαμε πινακιδες (BG - κατι)
δηλαδη Beograd ! Το αμαξι ηταν οντως πολλων χιλιαδων ευρω (ενα Audi Α8 Caravan !!!)

Με τετοιες παροχες και επιπεδο ζωης (στην συζηγο), ο μπαμπας δεν εχει να φοβηθει τιποτα !
Αν δεν ειναι διαζευγμενη η μαμα (που πολυ θα θελαμε ... αλλα ... παταμε και λιγο γη :p)
Μάνο το BG σημαίνει Βουλγαρία,όχι Βελιγράδι..Ωραίο το όχημα..

Τα τελευαια χρονια τα ξενοδοχεια της Χαλκιδικης για να επιβιωσουν εχουν υιοθετησει το all inclusive πακετο με αποτελεσμα να γεμισει η περιοχη με Σερβους, Βουλγαρους, Ρωσους. Σκοπιανους. Ακομη και Θεσσαλονικη στο Cosmos να παει καποιος θα δει να ερχονται με λεωφορεια για ψωνια μονο και πισω παλι. Ελαχιστοι ειναι οι μεμονομενοι που ερχονται με αυτοκινητα πολλων χιλιαδων ευρω. Οι all inclusive ζητημα να βγαινουν καμια βολτα εξω απο το ξενοδοχειο για ψωνια. Καποτε η Χαλκιδικη ηταν γεματη απο Αγγλους Γερμανους και Νορβηγους...

& σε τι τιμές θα πληρώνουν αυτοί την ημέρα?
Σε ξενοδοχείο 2 αστέρων, γεμάτο από βαλκάνιους, ρώτησα για 2κλινο την ημέρα και μου είπανε 120Ε !!

H πινακιδα αρχιζει απο BG οπως σε εμας πχ XKN και κατω με μικρα γραβει SRB.
& σε τι τιμές θα πληρώνουν αυτοί την ημέρα?
Σε ξενοδοχείο 2 αστέρων, γεμάτο από βαλκάνιους, ρώτησα για 2κλινο την ημέρα και μου είπανε 120Ε !!
Αλλες οι τιμες για αυτους. Μπορει ολη η οικογενεια για μια εβδομαδα να πληρωσει 1000 και σε αυτη την τιμη να εχει εκτος απο το δωματιο ο,τι φανε στο εστιατοριο πρωι μεσημερι βραδυ και ο,τι πιουνε στο beach bar κλπ. Απο γνωστη μου που δουλευε σε ξενοδοχειο στα Νεα Μουδανια μου ειπε οτι αν εγω παω να ζητησω τη σουιτα για ενα βραδυ θα πληρωσω 400 αλλα αυτοι με τα πακετα την πληρωνουν 100 ...

Μη συγκρινετε τιμες απο πακετα διακοπων με μεμονωμενα κλεισιματα. Τα δωματια τα περνουν τα γραφεια με τη σεζον πληρωνοντας εφ απαξ και μετα πουλανε οσο νομιζουν. Τουριστες στο ιδιο γκρουπ με ιδιες παροχες, μπορει να εχουν πληρωσει διαφορετικες τιμες αναλογως ποτε εκλεισαν

Απάντηση: Re: Η Κατάρα Των Διακοπών Του Αυγούστου

Μη συγκρινετε τιμες απο πακετα διακοπων με μεμονωμενα κλεισιματα. Τα δωματια τα περνουν τα γραφεια με τη σεζον πληρωνοντας εφ απαξ και μετα πουλανε οσο νομιζουν. Τουριστες στο ιδιο γκρουπ με ιδιες παροχες, μπορει να εχουν πληρωσει διαφορετικες τιμες αναλογως ποτε εκλεισαν
Ισχύουν,όσα λές!

Ενιοτε, σχεδον παντα μαλλον κρατανε οι ιδιοκτητες και καπια δωματια για δικη τους εξτρα εκμεταλευση

Οπως λεει και ο Αμουσος Πτηνος ..... :p

serb2011bg276-pw.jpg

http://www.plateshack.com/y2k/Serbia/serbiay2k.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερα, ειπαμε (με τον φιλαρακο μου) να παμε Thea ! Δυο χιλιομετρα κατω απ'την Ποτιδαια.
ΣΚΑΤΑ θαλασσα (και λιγα ειπα). Φορεσα τα κολυμβητικα γυαλακια να δω γιατι τετοιο χαλι.
Ο πυθμενας ηταν σκετη λασπη, ακομα και σε πεντε μετρα βαθος. Και το χαλι συμβαινει
καθε φορα που βρεχει. Δεν γινεται να αποφευχθει.

Καθισαμε μιση ωρα και φυγαμε !!!

Ασχετο ...
καποια στιγμη σκαει μυτη ενα ζωντοβολο (140 κιλων) μαζι με ενα μικροτερο ζωντοβολο (120 κιλων)
να παιξουν ... ρακετες ! :blink: Εννοειται, οτι ΑΝ η μπαλιτσα ερχοταν λιγο μακρυτερα απο την προεκταση
του καρπου ... αφηνοταν να βοσκησει στην αμμο. Ουτε εκλακτισεις ουτε ηρωισμοι. Η ομορφια ομως
βρισκοταν αλλου > ο ενας απο τους δυο φορουσε βαμβακερο μπλε πουκαμισο, κοκκινη βερμουδα και ...
μαυρο πλαστικο διαμπερες παπουτσακι για παραλια !!!

Εμετικο θεαμα .... to say the least ! ... :flipout:

Last edited:
Τώρα που είπες για την Κέρκυρα θυμήθηκα πέρσι στο βόρειο μέρος του νησιού όταν λέγαμε πως είμαστε Έλληνες απορουσαν.
-Τι θέλετε εσείς εδώ; μας ρώτησε μια Ρωσίδα υπάλληλος.
Σχεδον το ιδιο παθαμε πριν λιγα χρονια στη Χιο: "καλα, τι ηρθατε να κανετε εδω;" - και ειχε καταστημα!
Αυτο με τη μοδα των ελληνικων διακοπων τον Αυγουστο δεν το καταλαβαινω! Ο καλιτερος μηνας ειναι ο Ιουλιος, και ανεκαθεν για τις καλες" αδειες για τοτε δινοταν ...μαχες! Μεγαλυτερη μερα, διπλο μπανιο οπωσδηποτε, χωρις μελτεμια. Αλλα γιναμε Ευρωπαιοι και παιρνουμε(-ετε) αδεια τον Αυγουστο λεςκαι κλεινει το εργοστασιό σας το ευρωπαικό μαζι με τους αλλους ασπρουλιαρηδες!