Η μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Η μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο...

Προφανώς το περιοδικό που διάβασα δεν ήταν
ενημερωμένο για αυτήν την εξέλιξη στην ιατρική.

Δεν είναι απλά ενημέρωση της Ιατρικής...

Αυτό είναι γνωστό για το συκώτι εδώ και δεκαετίες...

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Η μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο...

Δεν είναι απλά ενημέρωση της Ιατρικής...

Αυτό είναι γνωστό για το συκώτι εδώ και δεκαετίες...

Τότε τι να πω, ίσως να «θέλανε» να το παρουσιάσουν έτσι!

Γνωρίζετε καμιά εξέλιξη από την περιπέτεια του «μακαριότατου» ?
Ούτε από το ράδιο ούτε από τη Τν άκουσα τίποτα.

Απάντηση: Re: Η μεταμόσχευση στον Χριστόδουλο...

Γνωρίζετε καμιά εξέλιξη από την περιπέτεια του «μακαριότατου» ?
Ούτε από το ράδιο ούτε από τη Τν άκουσα τίποτα.

μολις τωρα εφτασε να ειναι ο #1 στη λιστα αναμονης των ΗΠΑ.

Δυστυχώς για τον άνθρωπο δεν έχει βρεθεί ακόμα συμβατό μόσχευμα. Αυτή είναι η ενημέρωση που είχαμε χτες από το δελτίο του ANT1. Όντως είναι νο1 στη λίστα όπως λέει ο Πέτρος.

Έχετε αναλογιστεί πως θα αισθάνεται το παλικαρά των 17 χρονών που
το πήγαιναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και τελικά κατάληξε να του
ακρωτηριάσουν το πόδι ? τι θα σκέπτεται άραγε ?
ξεχάσατε την ΑΜΑΛΙΑ ?
ξεχάσατε τόσους και τόσους που όταν τα βρουν σκούρα με την γραφειοκρατία
αναγκάζονται και βγαίνουν στα κανάλια ρίχνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας
για να «ζητιανέψουν» αυτά που τους αναλογούν ?
και δεν είναι μόνο αυτά τα παραδείγματα υπάρχουν χιλιάδες από αυτά.
πως νομίζετε ότι θα αισθάνονται όλοι αυτοί βλέποντας μια τόσο
προκλητική στάση , όχι μόνο από την πλευρά του κράτους αλλά προπάντων
από την πλευρά της εκκλησίας ?

( απο τα ΕΡΓΑ τους !!! θα τους γνωριζουν οτι ειναι μαθητες μου ) Ιησους Χριστος !!

απο τα εργα τους και οχι τα κυρηγματα τους !! συμπληρωνω και εγω ......

Δυστυχώς για τον άνθρωπο δεν έχει βρεθεί ακόμα συμβατό μόσχευμα. Αυτή είναι η ενημέρωση που είχαμε χτες από το δελτίο του ANT1. Όντως είναι νο1 στη λίστα όπως λέει ο Πέτρος.

Θαύμα!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Δυο ερωτησεις:

α) Γιατι ο καλος κυριος Χριστοδουλος, δεν βασιστηκε στην πιστη του και δεν αφησε την ζωη του στα χερια του θεου που πρεσβευει? Να πει, οπως κατα τις γραφας εκαναν οι πατερες της θρησκειας αυτης, "Αφηνω την ζωη μου στον καλο θεουλη, αμα αυτος θελει να με παρει κοντα του τοτε ας γινει το θελημα του, αν θελει να με σωσει τοτε εχει καλως και τον ευγνωμονω"?

β) Εχετε δει το πανό πανω στην πεζογεφυρα της Αχαρνων στον κηφισο (ρευμα προς λαμια), που λεει "ΑΓΑΠΑC ΤΟΝ ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟ? ΔΩΡΗCΕ ΤΟ ΗΠΑΡ CΟΥ"? μιλαμε για πολλα γελια...

ΥΓ Η πρωτη ερωτηση ειναι ρητορικη, μην απαντησετε...

Δυο ερωτησεις:

α) Γιατι ο καλος κυριος Χριστοδουλος, δεν βασιστηκε στην πιστη του και δεν αφησε την ζωη του στα χερια του θεου που πρεσβευει? Να πει, οπως κατα τις γραφας εκαναν οι πατερες της θρησκειας αυτης, "Αφηνω την ζωη μου στον καλο θεουλη, αμα αυτος θελει να με παρει κοντα του τοτε ας γινει το θελημα του, αν θελει να με σωσει τοτε εχει καλως και τον ευγνωμονω"?

β) Εχετε δει το πανό πανω στην πεζογεφυρα της Αχαρνων στον κηφισο (ρευμα προς λαμια), που λεει "ΑΓΑΠΑC ΤΟΝ ΧΡΙCΤΟΔΟΥΛΟ? ΔΩΡΗCΕ ΤΟ ΗΠΑΡ CΟΥ"? μιλαμε για πολλα γελια...

ΥΓ Η πρωτη ερωτηση ειναι ρητορικη, μην απαντησετε...

Ρητορικη , ξερητορικη.......θα πω την γνωμη μου. :ADFADF1:

Εχω την εντυπωση πως ο συγκεκριμενος Ιερομενος παει πολυς καιρος που δεν του απαντουν στις κλησεις που κανει στο Ρετιρε.......

Ειδε και αποειδε και στραφηκε στους ανθρωπους......

Εγώ τώρα που δε γέλασα, πειράζει;;; Και kacey δεν αντιδρώ μ' εσένα αλλά με το συγγραφέα του πανό...

Οσοι κατηγορούσαν τον Χριστόδουλο γιά λαϊκισμό τού φέρονται με τον ίδιο ακριβώς λαϊκισμό.Θεωρώ ότι φέρθηκε πολύ αξιοπρεπώς στήν περιπέτεια τής υγείας του.Πολύ πιό αξιοπρεπώς απο άλλους πού είχαν εγκατασταθεί στα Ωνάσεια.
Τώρα το να συζητά κάποιος γιά τήν πίστη κάτω από όρους τού στύλ ´γιατί ένας ιερέας στρέφεται στην Ιατρική και όχι στόν Θεό´φυσικά και δεν ευνοεί οποιονδήποτε διάλογο.
Και φυσικά κείμενα πού διακινούνται ανυπόγραφα από κάποια δήθεν γιατρό στό διαδίκτυο είναι εντελώς γελοία.Εάν όντως η κυρά είναι γιατρός ας γράψει ενυπόγραφα....Καί τότε θά λάβει καί τίς ανάλογες απαντήσεις...

Είδε κανείς σήμερα την Ελληνοφρένεια στο ΣΚΑΙ?

Θα πάθαινε πλάκα... Έχει μια συνέντευξη με ήχο από Χριστόδουλο που λέει περιληπτικά: "Γιατί θεέ μου να συμβεί αυτό σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον?"

Τώρα κατεβάζω το σημερινή εκπομπή για να το ξαναδώ και να σας διατυπώσω τη φράση με πλήρη ακρίβεια...

Λοιπόν το έχω... Το απόσπασμα αναφέρει τα εξής:

"Γιατί και εγώ υπήρξαν στιγμές που είπα στο Θεό: Γιατί εγώ? Γιατί σε εμένα και όχι κάπου αλλού?"

Δεν είναι η στιγμή να επιδείξει κανείς το μένος ή τα όποια αισθήματα τρέφει προς τον Χριστόδουλο. Και ναι, είναι άνθρωπος. Οποία έκπληξις. Νομίζω μπορούμε να είμαστε και οι υπόλοιποι, ή είναι τόσο δύσκολο;

Με το "κάπου αλλού" δεν εννοούσε τους "ανθρώπους τους Θεού"...

Δεν είναι η στιγμή να επιδείξει κανείς το μένος ή τα όποια αισθήματα τρέφει προς τον Χριστόδουλο. Και ναι, είναι άνθρωπος. Οποία έκπληξις. Νομίζω μπορούμε να είμαστε και οι υπόλοιποι, ή είναι τόσο δύσκολο;

:worshippy::worshippy::worshippy:

Status
Not open for further replies.