I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I

Πραγματικα εχουμε διαφορα γνωσεων, αν και για δεκαεξαχρονος εισαι τρομερα εξυπνος! :p
Πολλα περαστικα...

Το οτι συγκρινεις το χειροτερο ppc (αφου σου εδωσα τα χειριστα στοιχεια του) με το καλυτερο iphone το εκανες γαργαρα ετσι...?
Δεν ειμαι αρωστος... ανα πασα στιγμη ειμαι ανοικτος να αγορασω το iphone... τουλαχιστο εγω θα ξερω ποιο θα ειναι καλυτερο..
ενω εσυ... Γαργαρες και iphone o θεος! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Μπλα μπλα μπλα μπλα.....
Ξεκολλα το μυαλο σου μικρε και μην φανατιζεσαι... Τα κινητα ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες...

Ει, ψιτ, αγορακι! Το ποιος φοραει παροπιδες νομιζω φαινεται...

Το στοιχημα για το gps (διαλεγεις εσυ να ερθω ή με το Ρ3600 ή το diamond και εσυ με το iphone) απο την εκθεση σε καποιο δρομακι στο περιστερι το εκανες και αυτο γαργαρα ε?

Ξερω ξερω... δεν εχεις χρονο, scrollαρεις γρηγοροτερα, κλπ...! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Το οτι συγκρινεις το χειροτερο ppc (αφου σου εδωσα τα χειριστα στοιχεια του) με το καλυτερο iphone το εκανες γαργαρα ετσι...?
Δεν ειμαι αρωστος... ανα πασα στιγμη ειμαι ανοικτος να αγωρασω το iphone... τουλαχιστο εγω θα ξερω ποιο θα ειναι καλυτερο..
ενω εσυ... Γαργαρες και iphone o θεος! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Οταν το αγορασεις το Iphone με το καλο, θελω να ειμαι σε μια γωνια να σε βλεπω να καταπινεις την γλωσσα μου με τις παπαριες που γραφεις!:flipout::flipout:
Δεν θα το συνεχισω διοτι εχουμε και δουλεια να κανουμε, ενω εσυ απλα περιμενεις να πας στο σχολειο (απογευματινος σημερα;) :D
Στο καλο και την επομενη φορα με τον κηδεμονα σου! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ει, ψιτ, αγορακι! Το ποιος φοραει παροπιδες νομιζω φαινεται...

Το στοιχημα για το gps (διαλεγεις εσυ να ερθω ή με το Ρ3600 ή το diamond και εσυ με το iphone) απο την εκθεση σε καποιο δρομακι στο περιστερι το εκανες και αυτο γαργαρα ε?

Ξερω ξερω... δεν εχεις χρονο, scrollαρεις γρηγοροτερα, κλπ...! -bye-

Tιποτα δεν κανω γαργαρα, απλα μαλλον εχεις προβλημα αντιληψης...
ΠΡΩΤΟΣ εγω εγραψα οτι εαν θες το iphone μονο για GPS, αυτη την στιγμη λογω ελλειψης software, καλυτερα να στραφεις αλλου...Αλλα το Iphone ειναι τοσα παραπανω απο ενα απλο ή συνθετο τηλεφωνο (MS)...
Οσο για την προσκληση ειναι ανοιχτη: Ελα απο την εκθεση (μονος ή με τον μπαμπα σου) και φερε το τηλεφωνακι σου να τα συγκρινουμε επι τοπου!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Οταν το αγορασεις το Iphone με το καλο, θελω να ειμαι σε μια γωνια να σε βλεπω να καταπινεις την γλωσσα μου με τις παπαριες που γραφεις!:flipout::flipout:
Δεν θα το συνεχισω διοτι εχουμε και δουλεια να κανουμε, ενω εσυ απλα περιμενεις να πας στο σχολειο (απογευματινος σημερα;) :D
Στο καλο και την επομενη φορα με τον κηδεμονα σου! :p

Αφου κανεις τα στοιχεια που σου γραφω γαργαρες, κοβεις φυσικα την κουβεντα αρων αρων, αρχιζεις τις δηθεν προσβολες και τις ειρωνιες και λες και οτι εγω γραφω "παπαριες" και φευγεις...

Τι επιπεδο... Για γερος καλα κρατιεσαι να το παιζεις bully!
Στο καλό και αντε στην δουλεία σου -bye-

Ειπες εχεις δουλεια!...
Τι εγινε? και αυτο ενα ψεμα ειναι σαν το gps του iphone...?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Οσο για την προσκληση ειναι ανοιχτη: Ελα απο την εκθεση (μονος ή με τον μπαμπα σου) και φερε το τηλεφωνακι σου να τα συγκρινουμε επι τοπου!

Στο scrolling??? :flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ελα χαλαρωσε και τα λεμε και απο κοντα..
Δεν πιστευω να μου παρεξηγηθηκες κιολας!

Ναι, ο μπαμπας δε θα ερθει... που να τον βρισκω τωρα... αλλα θα ερθω με εναν μπετατζη απο διπλα να σε δειρει... θα δεις τι εχει να γινει!!! :flipout::flipout::flipout:

Ε, οχι και να φαμε ξυλο για ενα τηλεφωνο! :D
Πες ομως του φιλου σου του Μπετατζη να περασει απο το σπιτι μου, θελω να μου στρωσει ξανα την ραμπα του parking!:p
Τα λεμε...

Σαν παιδιά κάνετε.......
Για να μην πω σαν γεροντοκόρες.

Δεν αξίζει να τσακώνεστε για τέτοια πράγματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Σε τελειως ασχετους δεν απαντω... απλα γελω... -bye-
"Φίλε" εγώ το μόνο που θα κάνω είναι να σε προειδοποιήσω για τον χαρακτηρισμό σου κ δεν γελάω καθόλου !

Ποιός είμαι κ τι είμαι ξέρω πολύ καλά.

Εσύ απλά κοίτα στον καθρέπτη !

Μεγάλο πρόβλημα τελικά κάποιος να είναι funboy/fanboy/κολλημένος με την μπάλα ένα πράγμα...:flipout:

Last edited:
Ε, οχι και να φαμε ξυλο για ενα τηλεφωνο! :D
Πες ομως του φιλου σου του Μπετατζη να περασει απο το σπιτι μου, θελω να μου στρωσει ξανα την ραμπα του parking!:p
Τα λεμε...
Κ όταν τελειώσεις, μπορείς να έρθεις κ από εμένα για κάτι επισκευούλες ; -bye-

Πραγματικά έχω μείνει άγραπτος...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Τελικά φίλε energy δεν μας το είπες από την αρχή ότι από το τηλέφωνο θέλεις το gps.. Μα λέω και εγώ τέτοια καζούρα για το omnia...

Πάρε ένα nuvigator να τελειώνεις παρά κάθεσαι και ασχολείσαι με κινητά με gps που αν κάνεις το αστείο να σε πάει για μισή ώρα κάπου δεν θα έχεις τηλέφωνο..

Kαι στο λέω από προσωπική πείρα αυτό 2 τηλέφωνα που είχα με gps τελικά κατέληγα να μην έχω τηλέφωνο.. (Mio 700 - Nokia N95 8G)
Γιαυτό και έμεινα στο 2g και δεν πήρα το 3g γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα ξανά μπλέξω αυτά τα 2.. Και έτσι την θέση του gps την πήρε μία αξιοπρεπέστατη συσκευή nuvi που με πάει πάντου χωρίς να μένω από τηλέφωνο...

Και έτσι ο καθένας πέρνει και κρατάει αυτό που του κάνει την δουλειά πάντα σε διαφορετικούς τομείς...

Π.χ για το iphone:
Ευκολη χρήση (internet - και άψογη συνεργασία με τον υπολογιστή - music - movies - email) και τώρα πια και για τον ελέυθερο χρόνο κάποια όμορφα games, και κατά την προσωπική μου άποψη κάποιες σοβαρές εφαρμογές, utillites - network - business και άλλες.

Tα αρνητικά (κακή λήψη Photo, bluetooth, gps, και λήψη video, αν και τραβάει, και τέλος videoκλήση) αλήθεια σου λέω δεν με απασχολούν, αν ήθελα κάτι τέτοιο δεν θα είχα το iphone..

Είμαι επαγελματιάς στο κομμάτι του video και της φωτογραφίας και έτσι έχω τα ανάλογα μηχανήματα γιαυτή την δουλειά, δεν ασχουλούμε με κινητά..

Εδώ και 1 χρόνο δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη να πάω κάπου αλλού, με καλύπτει πλήρως για αυτό που το θέλω.. Και βέβαια όχι για το scrolarisma...:p

Αρα μην λέμε και ξανά λέμε πράγματα που στην ουσία είναι άχρηστα, όλοι τα βλέπουμε από διαφορετικές πλευρές..

Φιλικά!!:antlers:

"Φίλε" εγώ το μόνο που θα κάνω είναι να σε προειδοποιήσω για τον χαρακτηρισμό σου κ δεν γελάω καθόλου !

Μου θυμιζεις μια παλια διαφημηση που τραγουδουσε μια κοπελα...
"ΤΟΠ ΤΟΠ ΤΟΠΤΟΠ... Κοκκινο ξυδι για το φαγητο... ειναι μοναχα το ξυδι ΤΟΠ!"

Και συνεχιζω να γελαω περισσοτερο και απο πριν!

ΥΓ. Και εγω σε προειδοποιω για τους τρεις (3) χαρακτηρισμους σου... εκτος αν οι συντονιστες εχουν το απυροβλητο...

Last edited:
Πραγματικά έχω μείνει άγραπτος...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Τελικά φίλε energy δεν μας το είπες από την αρχή ότι από το τηλέφωνο θέλεις το gps.. Μα λέω και εγώ τέτοια καζούρα για το omnia...

Πάρε ένα nuvigator να τελειώνεις παρά κάθεσαι και ασχολείσαι με κινητά με gps που αν κάνεις το αστείο να σε πάει για μισή ώρα κάπου δεν θα έχεις τηλέφωνο..

Kαι στο λέω από προσωπική πείρα αυτό 2 τηλέφωνα που είχα με gps τελικά κατέληγα να μην έχω τηλέφωνο.. (Mio 700 - Nokia N95 8G)
Γιαυτό και έμεινα στο 2g και δεν πήρα το 3g γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τα ξανά μπλέξω αυτά τα 2.. Και έτσι την θέση του gps την πήρε μία αξιοπρεπέστατη συσκευή nuvi που με πάει πάντου χωρίς να μένω από τηλέφωνο...

Δοκιμασε καποιο απο τα Ρ3600, touch cruise, tytn II, diamond, ενα απο τα τελευταια δηλαδη wm6.1 με GPS και θα καταλαβεις γιατι δεν χρειαζομαι extra navigator και δεν ασχολουμαι/ταλαιπωρουμαι καθολου με αυτο, απλα το χρησιμοποιω οποτε το χρειαστω χωρις να πω... "αχ να'χα το navigator μαζι μου..." οπως μπορει ευκολα να πει καποιος που δεν πηρε μαζι του το navigator... Κινητο κουβαλαει κανεις παντα μαζι του... το navigator ομως ποτε.
Επισηε, αν χτυπησει κληση μπορεις να απαντησεις, το gps να δουλευει απο πισω κανονικα και αν θες το περνας απο πανω και συνεχιζεις να μιλας με ανοικτη ακροαση, οταν τελειωσει η κληση σου επιστρεφει η φωνητικη πλοηγηση αυτοματα... πιο ευκολα και αυτοματα δεν γινεται!
..
Οι συσκευες που ειχες με ενσωματομενο gps ειναι ενα αστειο... ειδικα το νοκια...

Μεγάλο πρόβλημα τελικά κάποιος να είναι funboy/fanboy/κολλημένος με την μπάλα ένα πράγμα...:flipout:

Oσο για αυτα τα αστεια...
Εχω PC λογω επιλογης καποιων εφαρμογων αλλα την υπεροχη των mac σε αποδοση με "ελαφρητερο" hardware την αναγνωριζω.
Εχω επιλεξει ενα ΤΝ monitor 22" αν και γνωριζω την υπεροχη των sips κλπ αλλα εγω δεν θα δω διαφορα στην χρηση που του κανω.
Εχω LCD προτζεκτορα λογω οτι εχω τρομερο προβλημα με το rainbow αλλα την υπεροχη των DLP την αναγνωριζω σε εικονα.
Εχω πλασμα TV κατω του χιλιαρικου αλλα οι ακριβες LCD γνωριζω οτι παιζουν πολυ καλυτερα και το λεω...
Δουλευω σε vista χρονια τωρα αν και γνωριζω οτι τα ΧΡ ειναι πιο ελαφρια αλλα το κανω για αισθητικους λογους χωρις να αμφιβαλω για την ταχυτητα των ΧΡ...
Καθε αλλο παρα funboy θα μπορουσα να χαρακτηριστω στα υλικα πραγματα που ειδικα εγω δεν δενομαι ποτε...
Στο θεμα ομως των pda-κινητων η apple δεν ειναι μπροστα...
Εσυ με λες funboy... ας εχει! Εγω απλα σκεφτομαι... "Τοσα ξερεις... τοσα λες"...! Δεν με χαλαει καθολου ενας χαρακτηρισμος που δεν ισχυει επουδενη και ειδικα απο εναν ξενο... -bye-

Συγγνώμη που επεμβαίνω στη συζήτηση σας, ήμουν στο διπλανό τραπέζι και άκουγα :ears: , ΑΛΛΑ ας μου πει κάποιος πως σβήνεις μία μεμονομένη κλήση από το Γ@$*&ΝΟ Iphone?
Η επιλογή που σου δίνει είναι να σβήσεις όλη τη λίστα.....

Να λοιπόν που το Iphone μέχρι την ημέρα που το πουλησα ούτε αυτή την απαραίτητη λειτουργία (για τηλέφωνο) δεν είχε (firmware 2.1)