Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Ούτε στο Fox Sports Italia HD έχει αγγλικό μετά την πρώτη.
Λογικά πουθενά εκτός από τα γνωστά.

Το απαγορευουν απο την πρεμιερ...λες και αλλα δουλεια δεν ειχαν οι Αγγλοι,να τρεξουν να βαλουν ote tv

Μην το λες. Εχω δει πολλες φορές παλιοτερα που ειχαν ΝΟΒΑ σε παμπ. ΟΤΕ ακομα δεν εχω δει, αλλα τωρα πηρε την πρέμιερ, οπου να'ναι θα δώ...

Ναι ισχυει αυτο που λες το ξερω και γω,αναφερομουνα περισσοτερο σε ιδιωτες οχι σε μαγαζια...

παιδια ειχε καποιος αλλος διακοπες στην μεταδοση στο city-united;
ηταν παρα πολλες και συνεχομενες

Last edited by a moderator:
Εγώ δεν παρατήρησα κάτι πέρα από τα συνηθισμένα σπασίματα στην εικόνα.

Γιατι δεν δειχνει καποιο καναλι Live την Μαντζεστερ Γιουναιντεντ και το δειχνει μαγνητοσκοπημενο ???

Γιατι σημερα η Γιουναιτεντ παιζει στις 17.00 και απο εκεινη τη ζωνη αγωνων, που ο ΟΤΕ δειχνει μονο ενα παιχνιδι, προτιμησε να δειξει το Αστον Βιλα-Μαντσεστερ Σιτυ

Kαι ορθως διαλεξε αυτο το παιχνιδι,αλλα εχω παρατηρησει οτι οποτε παιζει στις 5 η Σιτυ δειχνει αυτην...λιγο ποικιλια δεν βλαπτει

2 φορές έπαιξε η Σίτι στις 17.00 και ορθώς προτιμήθηκε τουλάχιστον στην 2η(σημερινή).

Την 1η φορά είχε επιλογή ανάμεσα σε Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Άρσεναλ και προτιμήθηκε η Σίτι λόγω της ιστορίας των μεταξύ αναμετρήσεων.

Τώρα,προφανώς προτιμήθηκε η Σίτι καθώς παίζει εκτός έδρας μέσα στην Άστον Βίλα και η Γιουνάιτεντ παίζει εντός με την Γουέστ Μπρομ που θεωρείται σίγουρος άσος εύκολα ή δύσκολα.

Δεν ξέρω αν είμαι off topic,αλλά σήμερα που έβαλα πρώτη φορά otetv δορυφορικό κατάφερα να δω τον αγώνα της Manchester ζωντανά μέσω του ελεύθερου καναλιού TV TOGO INTERNATIONAL που το βρήκα μετά από σάρωση στον eutelsat.Πιθανώς αυτό το καναλάκι να έχει κάποια δικαιώματα μετάδοσης αγώνων.

2 φορές έπαιξε η Σίτι στις 17.00 και ορθώς προτιμήθηκε τουλάχιστον στην 2η(σημερινή).

Την 1η φορά είχε επιλογή ανάμεσα σε Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Άρσεναλ και προτιμήθηκε η Σίτι λόγω της ιστορίας των μεταξύ αναμετρήσεων.

Τώρα,προφανώς προτιμήθηκε η Σίτι καθώς παίζει εκτός έδρας μέσα στην Άστον Βίλα και η Γιουνάιτεντ παίζει εντός με την Γουέστ Μπρομ που θεωρείται σίγουρος άσος εύκολα ή δύσκολα.

Ήθελα να στο γράψω πριν τον αγώνα ρε γαμώτο. Όπως είναι η United φέτος, δεν υπάρχει στανταράκι!

Σοφη η επιλογη να δειξει στις 5 το Λιβερπουλ-Φουλαμ...οτι να ναι

Προφανώς η επιλογή έγινε μεταξύ αυτού και του Tσέλσυ-Γουέστ Μπρομ και ήταν αρκετά λογική,το οτι η εξέλιξη του σκορ δεν δικαίωσε την επιλογή δεν είναι λόγος για να κράξουμε!

Mονο αν εισαι Λιβερπουλ ειναι λογικη...επαιζε ο ενας 2ος με την 17η (Φουλαμ) και ο αλλος 2ος με την 11η (Γουεστ Μπρομ)...απλα πραγματα

Δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης, αλλά φυσικά και ήταν λογική η επιλογή. Η LIVERPOOL είναι πραγματικά άλλο μέγεθος, σε σχέση με τους νεόκοπους Αμπράμοβιτς. Όπως η ΑΕΚ πουλάει περισσότερο από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ανάλογη είναι και η σύγκριση LIVERPOOL με CHELSEA!

Kαλα καλα το αφηνουμε εδω γιατι το forum ειναι δορυφορικο...Μακαρι να δεις πρωταθλημα στη ζωη σου,οχι οπως με τον ΠΑΣ

φυσικά και ήταν σωστή επιλογή,καμία σχέση το μέγεθος της liverpool με αυτό της chelsea

Ρε παιδια γινονται σημερα 4-5 παιχνιδια της premier league , και μαλιστα μερικα ειναι ντερμπυ κορυφης (Τσελσυ σαουθαμπτον) κλπ, αλλα δειχνει μονο ενα (λιβερπουλ -γουεστ Χαμ)... Ενω την ιδια ωρα δειχνει παραλληλα τεσσερα (4) παιχνιδια απο το πρωταθλημα Γερμανιας... Τι συμβαινει... Ειναι θεμα δικαιωματων?... Η μηπως παιζουν ρολο οι συνδεσμοι της Γερμανιας με τον ΟΤΕ .....?????? :-)

Απο τη ζωνη των παιχνιδιων που ξεκινανε στις 17.00 ο OTE δειχνει λογω δικαιωματων μονο ενα παιχνιδι,οποτε επελεξε να δειξει τη Λιβερπουλ.Καποια απο τα αλλα τα βαζει νομιζω σε μαγνητοσκοπηση το βραδυ