Η Premier League στο πακέτο του Cosmote από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Re: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

παντως χθες στο ματσ Leicester - Manchester city o speaker ανεφερε για την μεταδοση για αλλα 3 χρονια τις Premier League!

Οντως η διαφημιση παιζει καιρο αλλα και η ειδηση υπαρχει ακομα περισσοτερο.

Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Να κάνω μια ερώτηση για την premier league (αν και σίγουρα θα έχει απαντηθεί)? Ξέρουμε τον λόγο που δείχνει μονο ένα παιχνίδι τη φορά; Δηλαδή τώρα στα παιχνίδια των 17:00 δείχνει μονο τη Manchester Utd, παρόλο που υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια να δείξουν κι αλλά ματς.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Η Premier League στο πακέτο του ΟΤΕ από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι το 2016

Έχει να κάνει με την απόκτηση των δικαιωμάτων. Αν ανατρέξεις στις πρώτες σελίδες αναφέρεται ρητά πως έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για 6 live μεταδόσεις [14.45, 17.00, 19.30 του Σαββάτου, οι 2 της Κυριακής (οι τέλος πάντων όσοι γίνονται την Κυριακή) και έναν την Δευτέρα].

Από όσο ξέρω μόνο τα BEIN Sports MENA δείχνουν live όλα τα ματς.

Μπορουν οι Αγγλοι να βαλουν ρητρα να μην μεταδιδει τα παιχνιδια ο Σωτηρακοπουλος;Αγιους θα τους κανω....

Kαι σημερα αγγλια ηταν

μια χαρα περναει

Εδω προχθες ελεγε οτι εχει βρεθει 25 φορες σε Boxing Day κι εχει δει ή περιγραψει ματς.Αλλα απο περιγραφη,αστα!

Ο Σωτηρακοπουλος ειναι παντρεμενος με Αγγλιδα νομιζω και μαλιστα ο ενας του γιος ονομαζεται Ρομπερτ.Για τον γιο του το εχει πει και ο ιδιος,για την γυναικα του το εχω διαβασει σε περιοδικο.Οποτε εξηγειται γιατι πολυ συχνα πηγαινει Αγγλια!

και εχει και σπιτη στην Αγγλια οπως εχει αναφερει και σε παλαιοτερη συντευξη του.

Είδα τον προγραμματισμό του τουρκικού πακέτου της Premier League και παρατήρησα ότι σε σχέση με τον ΟΤΕ μεταδίδουν 1 επιπλέον ζωντανό αγώνα (δηλ. 2 αγώνες) το Σάββατο στις 17.00. Η σημαντικότερη διαφορά όμως είναι ότι στο 2ο κανάλι ήχου υπάρχει αγγλική περιγραφή και προς μεγαλύτερη έκπληξή μου τα αθλητικά κανάλια βρίσκονται στη δυτική δέσμη του Turksat 4A, που σημαίνει ότι μπορούν να "κατέβουν" στη Βρετανία με 50άρι πιάτο.

Περίεργο αυτό.

Για τον αγγλικό ήχο ειδικά.

Μπορεί να ήταν μόνο για την 1η αγωνιστική.

Θα γεμίσουν συνδρομές D-Smart οι αγγλικές pubs αν συνεχίσει αυτό.

Όντως σήμερα ήταν η πρώτη μετάδοση. Η προηγούμενη 1η αγωνιστική δεν μεταδόθηκε στη γείτονα. Η συμφωνία είναι για 3 χρόνια. Ελπίζω ο gbas να μας ενημερώσει ξανά μετά από κάποιες αγωνιστικές. Πάντως έχουν και την εναλλακτική να περάσουν τα αθλητικά σε τουρκική δέσμη αν προκύψει θέμα. Θέλω να αναφέρω ότι το δημοσιογραφικό κομμάτι του συγκεκριμένου ομίλου (CNN Turk, DHA), στήριξε το υπάρχων καθεστώς στο πραξικόπημα και προφανώς θα του αποδοθεί προνομιακή μεταχείριση απο την κρατική turksat.

Last edited:

Εχουν βαλει την αγγλικη περιγραφη σημερα στο United - City λογω της απεργιας. Με το κιτρινο κουμπακι αλλαγη γλωσσας και το ακουτε.

Ωραιος. Αν και μου ακουγεται καπως παραξενα. Χωρις περιγραφη ακουγεται πολυ καλυτερα το γηπεδο.

Ωραιος. Αν και μου ακουγεται καπως παραξενα. Χωρις περιγραφη ακουγεται πολυ καλυτερα το γηπεδο.

Ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ. Γι'αυτό έβαλα τον ελληνικό ήχο πιο δυνατά.

Στο δεύτερο έχει Σωτηρακόπουλο

Επανήλθε η περιγραφή ?.!

Έχει αλλάξει κάτι με τις μεταδόσεις της Premier League?