Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: High-end Show 2010

απλως επειδη χαρακτηριστικα "φαυλος" ας δουμε τι λεει η emmlabs για το dac της για να μαθαινουν τα νεα παιδια του φορουμ...

MFAST™ vs. conventional PLLs

Most converters utilize PLL (Phase Locked Loop) circuits. MFAST™ has two distinct advantages. It's a high-speed asynchronous system that locks almost instantaneously to any data stream. Moreover, unlike PLLs which merely attenuate jitter, MFAST™ strips jitter out of the audio stream completely. Enabling you to enjoy pristine sonic clarity whether the incoming data stream is pure or anything but.

Καλα μη στεκεσαι τόσο πολυ στη θεωρία. Και ο Weiss τα ίδια λέει για το Medea αλλα ο ήχος αλλάζει ριζικά όταν αλλάζεις transport, ψηφιακό καλώδιο κλπ

Γιώργο (Θεοφιλάκο), μη βλογάς και τόσο τα γένια σου, όμως. Το ξέρω και το λέω κι εγώ, ως τρίτος, έχεις μηχανηματάρες. Και ναι, τα EMM Labs τα βάζω στους 3 καλύτερους από άποψη ψηφιακών πηγών. Αλλά από τη στιγμή που στην ίδια έκθεση κιόλας, παίζουν και Weiss και DCS, ε, εντάξει, κάνε λίγο κράτει.

Μπορεί να είναι όντως τα καλύτερα, δεν είμαι σε θέση να κάνω blind test, αλλά και να το έχεις κάνει ακόμα, κράτα το για τον εαυτό σου και άσε τον κόσμο να κρίνει, χτυπάει άσχημα αυτό που κάνεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η κριτική θα υπάρξει, εφόσον είμαστε σε φόρουμ. Προσπάθησε να αφήνεις όμως και κάτι να πέσει κάτω...

Καλα μη στεκεσαι τόσο πολυ στη θεωρία. Και ο Weiss τα ίδια λέει για το Medea αλλα ο ήχος αλλάζει ριζικά όταν αλλάζεις transport, ψηφιακό καλώδιο κλπ

για αυτο εβαλε jetpll απο dice II και το upsampling του sabre στο dac202. λες να μην το ηξερε για το medea?
οπως και το dac της emmlabs εχει καποια ορια ανοχης οτι και να λενε... δεν το βαζεις ομως οταν θες να εκθειασεις ενα τρανσπορτ.
τεσπα, η απαντηση ηταν η αναμενομενη, πληρης αγνοια....

Απάντηση: High-end Show 2010

Επειδή έγινε μία σύγκριση Wavac με Aries Cerat, καλό θα ήταν:

1ον Να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί όταν συγκρίνουμε εταιρίες με πορεία στο χώρο με πρωτοεμφανιζόμενους ακόμα και αν είναι κολλητοί μας. Μπορεί να είναι και 10 φορές ποιο ποιοτικός, απλά ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

2ον Πόσο μάλλον όταν όταν ο Aries Cerat πωλείται στη 2πλάσια τουλάχιστον τιμή από ένα Wavac

Γιατί αγαπητέ όταν πουλάς Factory Direct στη ουσία 45000 ενισχυτή, πόσο θα πωλείται αν έχουμε dealer και distributor? 100000Ε?

Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει λιγάκι.

Φιλικά

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Οι Έλληνες κατασκευαστές (οι περισσότεροι) προτιμούν 1 πελάτη με κέρδος 500%, παρά 50 πελάτες με κέρδος 10%.

Δε ξέρω για τους περισσότερους αλλά πάντως, τουλάχιστον ένας πάει να βγάλει τα Cerat-α του, όταν πουλάει 28.000 ευρώ (!!!) ένα "DAC" σχεδόν μισού κυβικού μέτρου και βάρους 70 κιλών, το οποίο λειτουργεί αυστηρά και μόνο σε συχνότητα δειγματολειψίας 44,1 KHz.
Δηλαδή αν ήταν 1 κυβικό και 200 κιλά, πόσο θα έκανε?:marchmellow:

Btw, Χρόνια Καλά Δημήτρηδες!:ernaehrung004:

Δεν ασχολουμαι με φαυλοτητες.

Εγω σεβομαι τους συνομιλητες μου και δεν υποτιμω την νοημοσυνη τους.

Οι δυο καλυτερες ψηφιακες πηγες του κοσμου κατα Harry Pearson κι οχι καποιου τυχαιου ειναι τα emm Labs και τα 47 Labs.

Το οτι καποιος αντιπροσωπος εχει το θαρρος να συνδυασει τα δυνατα στοιχεια αυτων των δυο ειναι προς τιμη του και θα επρεπε να χαιρει της εκτιμησης ολων των χομπιστων για το θαρρος του, την ειλικρινεια του και την παντελη ελλειψη εμπορικων σκοπιμοτητων του.

Και το ότι κάποιοι από τους αντιπροσώπους χρησιμοποίησαν συσκευές
τρίτων τους τιμά επίσης.Καί αποδεικνύει οτι υπάρχουν πολλοί χομπίστες
που εισάγουν μηχανήματα και δεν είναι προσόν κατ´αποκλειστικότητα...

Ισως δεν γύρισες όσο έπρεπε την Εκθεση Γιώργο....

Πρωτιστως ειμαι χαιφιντελιστας και μουσικοφιλος κι επειτα εμπορος σε αντιθεση με πολλους αλλους.

Χμ...γκούχ-γκούχ...

Καληνυχτα σας κυριοι και την ειρωνικη διαθεση VETNIK αλλου.

Εδω δεν περναει.

Αυτή είναι δική μου ατάκα!!:flipout:

Last edited:

Σωστος!

για αυτο εβαλε jetpll απο dice II και το upsampling του sabre στο dac202. λες να μην το ηξερε για το medea?
οπως και το dac της emmlabs εχει καποια ορια ανοχης οτι και να λενε... δεν το βαζεις ομως οταν θες να εκθειασεις ενα τρανσπορτ.
τεσπα, η απαντηση ηταν η αναμενομενη, πληρης αγνοια....

Απο πληρη αγνοια και ασχετοσυνη διακατεχονται αυτοι που εχουν ξεμεινει στην απλη μελετη των διαφημιστικων φυλλαδιων των εταιριων...και την αναγκη τους (αδυναμια αποκτησης ακριβων μηχανων και περαιτερω τεσταρισματος των στην πραξη) την κανουν αποψη.

Το Medea ειναι πολυ ανωτερο μηχανημα, δεν εχει σχεση με το 202.

Καλημερα

Κατ'αρχην να ευχαριστησω τους φιλους που μας βαφτισαν εν ολιγοις κλεφτες.Μαλιστα εχουν μαντεψει με το ματι το κοστος παραγωγης και εχουν υπολογισει και 500% κερδος.Παλι καλα.
Οι τιμες ,ειναι τιμες μεσω οποιουδηποτε μεσαζοντα οποταν δεν ξερω που βρηκε αυτα πουλεει ο φιλος Houston.

Οπως και να εχει,αν μπορει καποιος να φτιαξει αντιστοιχα μηχανηματα κατασκευαστικα και ηχητικα,μπορει να τα χρεωσει λιγοτερα,αν μπορει.Μαλιστα θα τρεξω να τα αγορασω πρωτος.
Δεν θα επανελθω
Ευχαριστουμε

Φιλικα

Σταυρος Δανος

Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Καλημερα

Κατ'αρχην να ευχαριστησω τους φιλους που μας βαφτισαν εν ολιγοις κλεφτες.Μαλιστα εχουν μαντεψει με το ματι το κοστος παραγωγης και εχουν υπολογισει και 500% κερδος.Παλι καλα.
Οι τιμες ,ειναι τιμες μεσω οποιουδηποτε μεσαζοντα οποταν δεν ξερω που βρηκε αυτα πουλεει ο φιλος Houston.

Οπως και να εχει,αν μπορει καποιος να φτιαξει αντιστοιχα μηχανηματα κατασκευαστικα και ηχητικα,μπορει να τα χρεωσει λιγοτερα,αν μπορει.Μαλιστα θα τρεξω να τα αγορασω πρωτος.
Δεν θα επανελθω
Ευχαριστουμε

Φιλικα

Σταυρος Δανος

Αυτή τη στιγμή έχεις μεσάζοντα?
Τι τιμή έχεις βάλει?
Αν τα πάρω απευθείας από σένα τι έκτπωση θα έχω?

Εγώ φίλε μου δεν λέω τίποτα, άλλοι ισοπέδωσαν εταιρίες με ιστορία.

αναφέρθηκε πιο πάνω για αξιολόγηση no cost object μηχανημάτων ...

πόσοι είμαστε σε θέση να το αξιολογήσουμε αυτό για να ξέρουμε αν πληρώνουμε μόνο μόστρα και μόδα ?

Δυστυχως υπαρχει ενα εμποδιο και λεγεται τιμη.Εισαι λογικος στις τιμες;Πολλοι δεν σε παιρνουν στα σοβαρα.Εισαι "παραλογος" στις τιμες;Οι πλειστοι θα σου παρουν το κεφαλι.Πρεπει να βρεθει μια φορμουλα ωστε να μην ξεβρακωνεται κανενας ουτε κατασκευαστης ουτε καταναλωτης.Για να βρεθει η φορμουλα αυτη,χρειαζοντα απλα πραγματα.Επικοινωνια,εμπιστοσυνη,αλλα και επιγνωση του αντικειμενου και απο τις δυο πλευρες,οχι μονον αποψη :a0210:

Θα διαφωνήσω
Αν και οι σκέψεις σου φαινονται απολυτα λογικές....

Ειμαι στο χωρο των πωλήσεων
Το πρωτο που θελεις να δεις οταν πας να προωθήσεις ενα προϊον ειναι το που απευθύνεσαι

Δεν εχουμε ολοι την ιδια τσεπη, γουστα, προτιμήσεις

καποιος μπορει να αγοράσει κατι για να ταιριαζει με τη lambo που εχει στο γκαραζ και το wally στη μαρινα του ΜοντεΚαρλο.

Προφανως αν εισαι κατασκευαστης εισαι φιλικός με ολους, γνωριζοντας οτι δεν ειναι μελλοντικοί σου πελάτες (αλλα ειναι αμισθοι πωλητές σου)

Θα διαφωνήσω
Αν και οι σκέψεις σου φαινονται απολυτα λογικές....

Ειμαι στο χωρο των πωλήσεων
Το πρωτο που θελεις να δεις οταν πας να προωθήσεις ενα προϊον ειναι το που απευθύνεσαι

Δεν εχουμε ολοι την ιδια τσεπη, γουστα, προτιμήσεις

καποιος μπορει να αγοράσει κατι για να ταιριαζει με τη lambo που εχει στο γκαραζ και το wally στη μαρινα του ΜοντεΚαρλο.

Προφανως αν εισαι κατασκευαστης εισαι φιλικός με ολους, γνωριζοντας οτι δεν ειναι μελλοντικοί σου πελάτες (αλλα ειναι αμισθοι πωλητές σου)

Δεν ειπα κατι διαφορετικο νομιζω.Απλα επισημαινω καποια γεγονοτα.Εξ'αλλου δεν μπορει ενας κατασκευαστης να καλυψει ολες τις αναγκες,εκτος βεβαια αν μιλαμε για μεγαθηρια,αλλα οπως βλεπεις αυτα τα μεγαθηρια ουδολως ασχολουνται πρωτον με το high-end,ποσο μαλλον να το προσφερουν και σε λογικες τιμες.

Αγαπητε Μιχαλη

Οι τιμες ειναι αυτες που ανακοινωθηκαν στης εκθεση,και ειναι οι τιμες αποκτησης μεσω οποιουδηποτε μεσαζοντα.Στην Ελλαδα αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αντιπροσωπος.Οι τιμες λιανικης καθοριζονται απο τον κατασκευαστη και οχι αυθαιρετα απο τον αντιπροσωπο.Factory direct υπαρχει εκπτωση οσο και το ποσοστο που παιρνει ο αντιπροσωπος,αν δεν υπαρχει φυσικα αντιπροσωπος στην αντιστοιχη χωρα.

στην περασμένη έκθεση είχαμε θέμα με την τιμή του anima, φέτος με τις τιμές της aries cerat ...

δύο ´Ελληνες κατασκευαστές ...

τυχαίο ???

αν όμως πει κανένας οτι αγοράζει από το διαδίκτυο για πιο φθηνά τότε οι Έλληνες πέφτουν να τον φάνε .....

μονά ζυγά δικά μας

ή με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω ....

*αν είναι ακριβό αλλά ξένο και επώνυμο είναι καλό, αν είναι ακριβό αλλά ελληνικό και άγνωστο (καθώς νέο στο χώρο) τότε ο κατασκευαστής είναι κλεφτοκοτάς ......

Τωρα αυτό που λες Δημητρη...ειναι κομματακι αστοχο

Ποιος ψωνίζει απο το δικτυο 20 και 40 χιλιαρικα??????

Βαζουμε χερι καμια φορά σε καποιον που μπορει να τα βρει Ελλάδα στις ιδιες τιμές

Αν τωρα καποιος φερει απο π.χ. Αμερική ενα Magnepan καλά τους εκανε γιατι εκει τα εχουν μιση τιμή και χρεωνουν μεταφορά την μεταφορά ολου του κοντεϊνερ

Δημήτρη χρόνια πολλά
εχεις δικιο ....ειδα την αποψη για τα MBL
Αλλά αν ειχα ενα wally 118 ισως να ηταν απο τα λίγα που θα εβαζα μεσα
και ας αισθανόμουν την ασυνέχεια μεσοχαμηλά
Οποιος θα εμπαινε θα μου ελεγε τα καλύτερα για την επιλογή μου:BDGBGDB55:

Y.Γ. τοσα χρονια ακουω για καλό λόγο τιμής-απόδοσης:flipout::flipout:
αν το ''καλός'' θεωρειτε ελάχιστος οκ
σκεφτειτε το.....

no cost object Νίκο, για να καταλάβει κάποιος οτι η τιμή είναι λογική, το θέμα δεν είναι αν κάτι είναι ακριβό αλλά υπερκοστολογημένο (π.χ οι γκαινκλον δεν πουλιούνται πια σε χιλιάρικα)...

το αν σου αρέσει ο ήχος είναι άλλο θέμα ..., αν πάλι κάποιος προτιμά την μόστρα δικαίωμα του φυσικά ...

*ευχαριστώ για τις ευχές

Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Αγαπητε Μιχαλη

Οι τιμες ειναι αυτες που ανακοινωθηκαν στης εκθεση,και ειναι οι τιμες αποκτησης μεσω οποιουδηποτε μεσαζοντα.Στην Ελλαδα αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αντιπροσωπος.Οι τιμες λιανικης καθοριζονται απο τον κατασκευαστη και οχι αυθαιρετα απο τον αντιπροσωπο.Factory direct υπαρχει εκπτωση οσο και το ποσοστο που παιρνει ο αντιπροσωπος,αν δεν υπαρχει φυσικα αντιπροσωπος στην αντιστοιχη χωρα.

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.

Αγαπητε Μιχαλη

να πουμε ομως και του στραβου το δικιο ειναι αρκετα κοντα στα Wavac 833 η λιανικη τιμη. Για να πουληθει το μηχανημα σε αυτες τις τιμες θα πρεπει να παιζει τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο αν οχι αρκετα καλυτερα...