Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

επειδή δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο για τσιριμόνιες
θα πω τα εξής:

-όμως πριν γράψω να κάνω μερικές διευκρινήσεις σε όσους δεν γνωρίζουν.

Όπως λοιπόν έχω γράψει και σε άλλο φόρουμ, σε παρόμοιο περιστατικό, με τον ίδιο πρωταγωνιστή,

1. τον Γιώργο Θεοφιλάκο τον έχω συναντήσει ελάχιστες φορές (τρείς -τέσσερις) τυπικές και στα πλαίσια των εκθέσεων.
επίσης.
2. τον Νίκο Χατζή μία ή δύο, πολύ παλιά και περισσότερο τυπικά.
3. τον Γιώργος ΚΟΨ. τον ξέρω πολύ περισσότερο και ειδικά την εποχή που ήταν audiophile.

επίσης για τον χαρακτήρα μου, που ίσως εξηγήσουν και την παρέμβαση μου.
από ιδιοσυγκρασία είμαι πάντα -ή σχεδόν πάντα- με τους λίγους και ενάντια στους πολλούς και στις μάζες.
όπως έχω πει και αλλού, πάω αντίθετα με το ρεύμα.
αυτό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου και όχι μόνο εδώ, σε αυτή την περίπτωση, συντεχνιακά όπως αναφέρθηκε,
ή όπως πιθανόν φαντάζονται και άλλοι.

παράδειγμα προς κατανόηση των παραπάνω:
αν δω στον δρόμο να την πέφτουν δέκα σε έναν θα επικεντρωθώ στο συμβάν και θα τον στηρίξω να μην τον 'λιώσουν'.
(τουλάχιστον όταν ήμουν ποιό νέος :))
Δεν θα του ζητήσω ...ταυτότητα ή να μου πεί -εκείνη την στιγμή- την προϊστορία του.

τελειώνω εδώ την εισαγωγή, αν και θα μπορούσα να πω πολλά, και πάω στο θέμα που με αφορά άμεσα.

προς Δημήτρης Θ.
στο ποστ 91έγραψες:
Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον υποστηρίζουν. Δυστυχώς, αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι έμποροι - αντιπρόσωποι.
Και υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία…

Επειδή είμαι ένας από τους αντιπροσώπους που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μου πείς ευθέως -και μάλιστα μετά τις
διευκρινήσεις που έδωσα-
εάν με συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς που υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία.

Εάν δεν απαντήσεις ή δώσεις πιστικιές διευκρινήσεις θα κοιτάξω να βρω εγώ τον τρόπο.

Να θυμίσω επίσης σε όλους το ποστ μου 75, που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Θ., για να μου πείτε ποιό ήταν το μεμπτό.
Μ.Φ. ποστ 75.
Ήθελα ακόμη να πω ότι είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις.
Εξ άλλου ο καθένας έχει το γούστο του, την άποψη του, κ.λπ. …
Εκτός όμως από λυπηρό είναι και 'αισθητικά' άσχημο να την πέφτουν όλοι σε έναν…

Προσωπικά στεναχωριέμαι ειλικρινά.
Να είσαστε όλοι καλά.

Γενικό Υ.Γ. Nα είναι πολύ προσεκτικός αυτός που φωτογραφίζει θολά ή πιάνει το όνομα μου ή το όνομα της εταιρείας μου
στο στόμα του.

Να το πλένει καλά!
μπορεί να το έχει βρώμικο μόνο αν βρεί κάτι εις βάρος μου.
καταλαβαίνω επίσης και τις παγίδες.
Τέλος, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οι πωλήσεις για ʽμένα δεν είναι αυτοσκοπός!
Aυτοσκοπός είναι το όνομα μου!

Last edited:
Όταν βγαίνεις και στηρίζεις κάποιον που επανειλημμένα έχει κοροϊδέψει το φόρουμ με διπλούς λογαριασμούς θα δέχεσαι την κριτική.
Τις απειλές σου, ότι
Εάν δεν απαντήσεις ή δώσεις πιστικιές διευκρινήσεις θα κοιτάξω να βρω εγώ τον τρόπο.
τις προσπερνάω, θεωρώ ότι θα φταίει το άτιμο το πληκτρολόγιο.
Ούτε την εταιρεία σου έθιξα, ούτε το όνομα σου. Με ξένισε η στήριξη σου.
ΑΝ παρ όλα αυτά θες οτιδήποτε άλλο από εμένα, να είσαι σε παρακαλώ λιγότερο επιθετικός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2

Φυσικά, δεν χαλάω χατίρια ο musicman δεν είναι ο Music Lover μένει στο Νίκαια…
Άσε που διέγραψαν τον λογαριασμό του.
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ανοίξει ο λογαριασμός του musicman να τα γράψει ο ίδιος να δούμε τελικά αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η φάντασμα …
Είναι απλό μπορούν να δουν που ανοίχτηκε ο λογαριασμός και αν χρειάζεται να σταλούν τα πραγματικά στοιχεία του σε κάποιον διαχειριστή...

Θα παρακαλούσα να μας φέρεις τα στοιχεία που λες, ότι δλδ. ο musicman δεν είναι ο musiclover και ότι μένει στην Νίκαια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Sh

Θα παρακαλούσα να μας φέρεις τα στοιχεία που λες, ότι δλδ. ο musicman δεν είναι ο musiclover και ότι μένει στην Νίκαια.

Τα στοιχεία έχουν σταλεί εκεί που έπρεπε στη διαχείριση...

η ip ειναι αλανθαστη. Και στην Νικαια της Γαλλιας να ανοιξε ο λογαριασμος αμα ξερω τον κωδικο και μπω απ το πισι μου την δικη μου θα δειξει.Εκανε νιαου νιαου πρωτο ποστ.Παντως εχει πλακα το νημα εγω εχω διασκεδασει.

Τα στοιχεία ελήφθησαν και το τεχνικό τμήμα ήρθε σε επικοινωνία με τα μέλη.
Επίσης ελέγχθηκαν και κάποιες άλλες παράμετροι.

Παρότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν είναι ακριβώς πειστικές, αποφασίστηκε να αρθούν οι ποινές, μιας και κατανοούμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης οι εντάσεις μετά από μία έκθεση είναι αυξημένες.

Ελπίζουμε κάπου εδώ να λήξουν οι όποιες αντιπαραθέσεις.

ποστ 162.
Όταν βγαίνεις και στηρίζεις κάποιον που επανειλημμένα έχει κοροϊδέψει το φόρουμ με διπλούς λογαριασμούς θα δέχεσαι την κριτική.

Για να τελειώνουμε…
Δεν παρακολουθώ ανελλιπώς το φόρουμ
(δηλ. τι ανελλιπώς; θα έλεγα ότι σπανίως το παρακολουθώ/και αποδεικνύεται ότι καλά κάνω)

και έτσι δεν ξέρω αν και πόσες φορές σας έχει κοροϊδέψει και πόσους λογαριασμούς έχει ανοίξει.
Αυτά εσείς (οι δύο πλευρές) τα ξέρετε.

Εγώ, εκτός των άλλων που ανέφερα, επαναλαμβάνω:
αν δω στον δρόμο να την πέφτουν δέκα σε έναν θα επικεντρωθώ στο συμβάν
δεν θα ζητήσω ούτε …την προϊστορία του, ούτε τίποτα άλλο.

_

Υ.Γ. είχα και κάτι απορίες, ίσως και διαφωνίες, με όσα γράφει ο Γιώργος Κοψ. στο ποστ 79
(νομίζω πως αυτοχειριάσθηκε) όπως και με το ποστ του isoviths, όμως τι σημασία/νόημα έχει;
Εξ άλλου ο καθένας με την κρίση του…

Μια συμβουλή προς τους εμπλεκόμενους αντιπροσώπους που είναι και
οι τρείς φίλοι μου και σε όσες αγορές προιόντων τους χρειάστηκα
στο παρελθόν, στάθηκαν άψογα σαν επαγγελματίες...

Η εικόνα ενός αντιπροσώπου που ανταλλάσει πικρίες με τους συναδέλφους του είναι σίγουρο ότι δεν τον τιμά και φυσικά δεν αυξάνει την πελατεία του στους δύσκολους και οικονομικά καιρούς..

Το νήμα αυτό ανοίχτηκε για να μεταφερθούν (και όχι να διαγραφούν) τα πόστς
που δεν είχαν και τόση σημασία για τούς υπόλοιπους που ήθελαν να κουβεντιάσουν τις εντυπώσεις τους για την Εκθεση και έγινε αρένα αντεγκλήσεων, μικροτήτων και παρασκηνίου που λίγο ενδιαφέρει..

Αντί να χρησιμοποιήσετε το βήμα που δωρεάν σας δίνει
το φόρουμ μας για την καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη φροντίζετε για το αντίθετο ακριβώς..

Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο κλίμα, αλλά σκεφτείτε πρώτα
την εικόνα που δίνετε στους υποψήφιους πελάτες και τις συνέπειες που αυτό
συνεπάγεται..

Last edited:
Μια συμβουλή προς τους εμπλεκόμενους αντιπροσώπους που είναι και
οι τρείς φίλοι μου και σε όσες αγορές προιόντων τους χρειάστηκα
στο παρελθόν, στάθηκαν άψογα σαν επαγγελματίες...

Η εικόνα ενός αντιπροσώπου που ανταλλάσει πικρίες με τους συναδέλφους του είναι σίγουρο ότι δεν τον τιμά και φυσικά δεν αυξάνει την πελατεία του στους δύσκολους και οικονομικά καιρούς..

Το νήμα αυτό ανοίχτηκε για να μεταφερθούν (και όχι να διαγραφούν) τα πόστς
που δεν είχαν και τόση σημασία για τούς υπόλοιπους που ήθελαν να κουβεντιάσουν τις εντυπώσεις τους για την Εκθεση και έγινε αρένα αντεγκλήσεων, μικροτήτων και παρασκηνίου που λίγο ενδιαφέρει..

Αντί να χρησιμοποιήσετε το βήμα που δωρεάν σας δίνει
το φόρουμ μας για την καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη φροντίζετε για το αντίθετο ακριβώς..

Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο κλίμα, αλλά σκεφτείτε πρώτα
την εικόνα που δίνετε στους υποψήφιους πελάτες και τις συνέπειες που αυτό
συνεπάγεται..

Αγαπητε Κωστα,

Ουτε καν καταλαβα γιατι εφαγα το μπαναρισμα!

Επανειλλημενως επικοινωνησα τηλεφωνικα και με εσενα και τον Μιχαλη τον Τσιμισκη για να διορθωσετε την αδικια!

Δεν μπορει δηλαδη ενας πελατης μου ο οποιος ειναι λατρης της emm labs και της 47 labs, το βραδυ του "εγκληματος" να μπει με τον κωδικο του στο laptop μου για να μου δειξει τι εχει γραψει??

Περασε απο το μαγαζι μου ο ανθρωπος και επειδη εγω τον αμφισβητησα, επεμενε να μπουμε μαζι να μου δειξει τα λεγομενα του! (Θυμιζω οτι ημουν μπαναρισμενος παλι (!!) για 2 μερες. κι ετσι δεν μπορουσα να μπω με τον δικο μου κωδικο).

Τι πραγματα ειναι αυτα??

Οσο για τον Δημητρη Θ. να φερθει αντρικια και να δημοσιοποιησει το επιθετο του και τα στοιχεια του, ειδαλλως να ζητησει συγνωμη δημοσιως για τα περι ψευτες που κοροιδευουν τον κοσμο κτλ.. Υπαρχουν κι ενδικα μεσα. Δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι του γουσταρει και να συκοφαντει ετσι χωρις να γνωριζει ανθρωπους!

Εσεις αυτα δεν τα βλεπετε για να του κανετε ενα ολιγοημερο μπαν??
Δηλαδη τι πρεπει να πει, οτι ειμαστε φονιαδες?

Ζητησα απο τον musicman να μπει να γραψει κι αυτος και θα φροντισω ει δυνατον να γραψουμε μαζι ωστε να λυθουν κι οι τελευταιες αμφιβολιες.

Εκτος κιαν εχει εφευρεθει συσκευη τηλεμεταφορας και μπορω να βρισκομαι κηφισια και νικαια ταυτοχρονα.....:slapface:

Και μια τελευταια συμβουλη σε εκεινους τους μουσικοφιλους που θα ηθελαν να γραφτουν στο forum: Προσοχη στο υποκοριστικο music!!!! Ειναι τοξικο! ( Αυτο για τους ...γραφολογους του site)

Αγαπητε Κωστα,

Ουτε καν καταλαβα γιατι εφαγα το μπαναρισμα!

Επανειλλημενως επικοινωνησα τηλεφωνικα και με εσενα και τον Μιχαλη τον Τσιμισκη για να διορθωσετε την αδικια!

Δεν μπορει δηλαδη ενας πελατης μου ο οποιος ειναι λατρης της emm labs και της 47 labs, το βραδυ του "εγκληματος" να μπει με τον κωδικο του στο laptop μου για να μου δειξει τι εχει γραψει??

Περασε απο το μαγαζι μου ο ανθρωπος και επειδη εγω τον αμφισβητησα, επεμενε να μπουμε μαζι να μου δειξει τα λεγομενα του! (Θυμιζω οτι ημουν μπαναρισμενος παλι (!!) για 2 μερες. κι ετσι δεν μπορουσα να μπω με τον δικο μου κωδικο).

Τι πραγματα ειναι αυτα??

Μάλλον δεν καταλάβατε καλά την αιτιολόγηση της άρσης των ban.

Την ξαναβάζω:

Παρότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν είναι ακριβώς πειστικές, αποφασίστηκε να αρθούν οι ποινές, μιας και κατανοούμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης οι εντάσεις μετά από μία έκθεση είναι αυξημένες.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε λέξη - λέξη.

Ας τελειώσει το πράγμα εδώ.

Λυπαμαι που εγινα η αφορμη να γινει αυτο το μπερδεμα με τον κ. Θεοφιλακο. Το musicman που επελεξα ειναι μαρκα μουσικων οργανων. Θα παρακαλουσα να κλεισει το θεμα εδω.

Λυπαμαι που εγινα η αφορμη να γινει αυτο το μπερδεμα με τον κ. Θεοφιλακο. Το musicman που επελεξα ειναι μαρκα μουσικων οργανων. Θα παρακαλουσα να κλεισει το θεμα εδω.

Χωρις λογια...

Μετα απο τον διπλο παντελως αδικο αποκλεισμο μου απο το φορουμ, επιτελους μολις καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ που μεσολαβησαν απο το προηγουμενο δικο μου εως τωρα.

Νομιζω οτι αρκετοι απο τους συνφορουμιτες (τουλαχιστον οσοι εχουν ευθιξια) μου οφειλλετε μια συγνωμη.

Καλο ειναι να μην καταδικαζεις καποιον αυθαιρετα (με ελλειπεστατα στοιχεια) πριν τουλαχιστον τον ακουσεις, διοτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εκτεθεις..

Και τελος απο μενα για το "διπλο" ονομα.

Απάντηση: Re: Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Τα στοιχεία ελήφθησαν και το τεχνικό τμήμα ήρθε σε επικοινωνία με τα μέλη.
Επίσης ελέγχθηκαν και κάποιες άλλες παράμετροι.

Παρότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν είναι ακριβώς πειστικές, αποφασίστηκε να αρθούν οι ποινές, μιας και κατανοούμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης οι εντάσεις μετά από μία έκθεση είναι αυξημένες[/B].

Ελπίζουμε κάπου εδώ να λήξουν οι όποιες αντιπαραθέσεις.

........

αποφασίστηκε να αρθούν οι ποινές, μιας και κατανοούμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης οι εντάσεις μετά από μία έκθεση είναι αυξημένες.

Ξέχασες αυτό Βασίλη πού είναι και η βασική αιτία τής εκούσιας προφανέστατης επιείκειας.
Γιά νάναι ακόμα πιό σαφή τά πράγματα.

αποφασίστηκε να αρθούν οι ποινές, μιας και κατανοούμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης οι εντάσεις μετά από μία έκθεση είναι αυξημένες.

Ξέχασες αυτό Βασίλη πού είναι και η βασική αιτία τής εκούσιας προφανέστατης επιείκειας.
Γιά νάναι ακόμα πιό σαφή τά πράγματα.

Δεν το ξέχασα, απλά τόνισα την ετυμηγορία.

Μετα απο τον διπλο παντελως αδικο αποκλεισμο μου απο το φορουμ, επιτελους μολις καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ που μεσολαβησαν απο το προηγουμενο δικο μου εως τωρα.

Νομιζω οτι αρκετοι απο τους συνφορουμιτες (τουλαχιστον οσοι εχουν ευθιξια) μου οφειλλετε μια συγνωμη.

Καλο ειναι να μην καταδικαζεις καποιον αυθαιρετα (με ελλειπεστατα στοιχεια) πριν τουλαχιστον τον ακουσεις, διοτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εκτεθεις..

Και τελος απο μενα για το "διπλο" ονομα.

Κακώς σε μπανάρανε. Ευτυχώς που κατάλαβαν το λαθος τους και σε ξεμπανάρανε.

Δεν το ξέχασα, απλά τόνισα την ετυμηγορία.

Καλά απλώς υπενθύμισα τον βασικό λόγο..
Μιάς και ο έτερος έχει επιβεβαιωθεί σαφέστατα...Γιά νά μήν διαβάζουμε και ότι νάναι.

αρκετά με τη χαζομάρα περί μουσικών οργάνων.
θα τρίζουν και τα κοκκαλάκια του Leo Fender.

Ασχοληθείτε με τίποτα αλλο.

Sorry που μπαινω στη κουβεντα
δε με αφορά κιολας
αλλά απο τη στιγμή που υπάρχει πραγματικός musicman πρεπει να ζητησω συγνώμη για το ''Θεός!!!''
καταλαβαινετε....μπερδεγουεϊ

Υ.Γ. το Ζοζεφ πρεπει να ειναι εβραϊκό