Μιχάλης Φ.
New member
- 25 July 2007
- 70
επειδή δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο για τσιριμόνιες…
θα πω τα εξής:
-όμως πριν γράψω να κάνω μερικές διευκρινήσεις σε όσους δεν γνωρίζουν.
Όπως λοιπόν έχω γράψει και σε άλλο φόρουμ, σε παρόμοιο περιστατικό, με τον ίδιο πρωταγωνιστή,
1. τον Γιώργο Θεοφιλάκο τον έχω συναντήσει ελάχιστες φορές (τρείς -τέσσερις) τυπικές και στα πλαίσια των εκθέσεων.
επίσης.
2. τον Νίκο Χατζή μία ή δύο, πολύ παλιά και περισσότερο τυπικά.
3. τον Γιώργος ΚΟΨ. τον ξέρω πολύ περισσότερο και ειδικά την εποχή που ήταν audiophile.
επίσης για τον χαρακτήρα μου, που ίσως εξηγήσουν και την παρέμβαση μου.
από ιδιοσυγκρασία είμαι πάντα -ή σχεδόν πάντα- με τους λίγους και ενάντια στους πολλούς και στις μάζες.
όπως έχω πει και αλλού, πάω αντίθετα με το ρεύμα.
αυτό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου και όχι μόνο εδώ, σε αυτή την περίπτωση, συντεχνιακά όπως αναφέρθηκε,
ή όπως πιθανόν φαντάζονται και άλλοι.
παράδειγμα προς κατανόηση των παραπάνω:
αν δω στον δρόμο να την πέφτουν δέκα σε έναν θα επικεντρωθώ στο συμβάν και θα τον στηρίξω να μην τον 'λιώσουν'.
(τουλάχιστον όταν ήμουν ποιό νέος
)
Δεν θα του ζητήσω ...ταυτότητα ή να μου πεί -εκείνη την στιγμή- την προϊστορία του.
τελειώνω εδώ την εισαγωγή, αν και θα μπορούσα να πω πολλά, και πάω στο θέμα που με αφορά άμεσα.
προς Δημήτρης Θ.
στο ποστ 91έγραψες:
Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον υποστηρίζουν. Δυστυχώς, αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι έμποροι - αντιπρόσωποι.
Και υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία…
Επειδή είμαι ένας από τους αντιπροσώπους που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μου πείς ευθέως -και μάλιστα μετά τις
διευκρινήσεις που έδωσα- εάν με συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς που υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία.
Εάν δεν απαντήσεις ή δώσεις πιστικιές διευκρινήσεις θα κοιτάξω να βρω εγώ τον τρόπο.
Να θυμίσω επίσης σε όλους το ποστ μου 75, που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Θ., για να μου πείτε ποιό ήταν το μεμπτό.
Μ.Φ. ποστ 75.
Ήθελα ακόμη να πω ότι είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις.
Εξ άλλου ο καθένας έχει το γούστο του, την άποψη του, κ.λπ. …
Εκτός όμως από λυπηρό είναι και 'αισθητικά' άσχημο να την πέφτουν όλοι σε έναν…
Προσωπικά στεναχωριέμαι ειλικρινά.
Να είσαστε όλοι καλά.
Γενικό Υ.Γ. Nα είναι πολύ προσεκτικός αυτός που φωτογραφίζει θολά ή πιάνει το όνομα μου ή το όνομα της εταιρείας μου
στο στόμα του.
Να το πλένει καλά!
μπορεί να το έχει βρώμικο μόνο αν βρεί κάτι εις βάρος μου.
καταλαβαίνω επίσης και τις παγίδες.
Τέλος, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οι πωλήσεις για ʽμένα δεν είναι αυτοσκοπός!
Aυτοσκοπός είναι το όνομα μου!
θα πω τα εξής:
-όμως πριν γράψω να κάνω μερικές διευκρινήσεις σε όσους δεν γνωρίζουν.
Όπως λοιπόν έχω γράψει και σε άλλο φόρουμ, σε παρόμοιο περιστατικό, με τον ίδιο πρωταγωνιστή,
1. τον Γιώργο Θεοφιλάκο τον έχω συναντήσει ελάχιστες φορές (τρείς -τέσσερις) τυπικές και στα πλαίσια των εκθέσεων.
επίσης.
2. τον Νίκο Χατζή μία ή δύο, πολύ παλιά και περισσότερο τυπικά.
3. τον Γιώργος ΚΟΨ. τον ξέρω πολύ περισσότερο και ειδικά την εποχή που ήταν audiophile.
επίσης για τον χαρακτήρα μου, που ίσως εξηγήσουν και την παρέμβαση μου.
από ιδιοσυγκρασία είμαι πάντα -ή σχεδόν πάντα- με τους λίγους και ενάντια στους πολλούς και στις μάζες.
όπως έχω πει και αλλού, πάω αντίθετα με το ρεύμα.
αυτό σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου και όχι μόνο εδώ, σε αυτή την περίπτωση, συντεχνιακά όπως αναφέρθηκε,
ή όπως πιθανόν φαντάζονται και άλλοι.
παράδειγμα προς κατανόηση των παραπάνω:
αν δω στον δρόμο να την πέφτουν δέκα σε έναν θα επικεντρωθώ στο συμβάν και θα τον στηρίξω να μην τον 'λιώσουν'.
(τουλάχιστον όταν ήμουν ποιό νέος
Δεν θα του ζητήσω ...ταυτότητα ή να μου πεί -εκείνη την στιγμή- την προϊστορία του.
τελειώνω εδώ την εισαγωγή, αν και θα μπορούσα να πω πολλά, και πάω στο θέμα που με αφορά άμεσα.
προς Δημήτρης Θ.
στο ποστ 91έγραψες:
Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον υποστηρίζουν. Δυστυχώς, αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι έμποροι - αντιπρόσωποι.
Και υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία…
Επειδή είμαι ένας από τους αντιπροσώπους που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μου πείς ευθέως -και μάλιστα μετά τις
διευκρινήσεις που έδωσα- εάν με συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς που υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία.
Εάν δεν απαντήσεις ή δώσεις πιστικιές διευκρινήσεις θα κοιτάξω να βρω εγώ τον τρόπο.
Να θυμίσω επίσης σε όλους το ποστ μου 75, που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Θ., για να μου πείτε ποιό ήταν το μεμπτό.
Μ.Φ. ποστ 75.
Ήθελα ακόμη να πω ότι είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις.
Εξ άλλου ο καθένας έχει το γούστο του, την άποψη του, κ.λπ. …
Εκτός όμως από λυπηρό είναι και 'αισθητικά' άσχημο να την πέφτουν όλοι σε έναν…
Προσωπικά στεναχωριέμαι ειλικρινά.
Να είσαστε όλοι καλά.
Γενικό Υ.Γ. Nα είναι πολύ προσεκτικός αυτός που φωτογραφίζει θολά ή πιάνει το όνομα μου ή το όνομα της εταιρείας μου
στο στόμα του.
Να το πλένει καλά!
μπορεί να το έχει βρώμικο μόνο αν βρεί κάτι εις βάρος μου.
καταλαβαίνω επίσης και τις παγίδες.
Τέλος, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οι πωλήσεις για ʽμένα δεν είναι αυτοσκοπός!
Aυτοσκοπός είναι το όνομα μου!
Last edited: