Φίλε μου εδώ και 10 σχεδόν χρόνια ταλαιπωρούμαι με ευρωπαικά μηχανήματα τα οποία πραγματικά μου έχουν αλλάξει τα φώτα σε θέματα αξιοπιστίας.
Αυτό το γεγονός ήρθε και πρστέθηκε στην διαπίστωση πως ο ομολογουμένως πολύ καλός ήχος των ετρωπαικών μηχανημάτων είχε έναν κρυφό ανταγωνιστή (γιατί άραγε

) τις καλές σειρές των γιαπωνέζικών εταιριών οι οποίες όχι απλά ανταγωνίζονται στα ίσια τα αντίστοιχης τιμής ευρωπαικά αλλα πολλές φορές τα ξεπερνούν σε ήχο σε απίστευτο βαθμό και μάλιστα με κατασκευές που κάνουν τα περισσότερα ευρωπαικά μηχανήματα να μοιάζουν με αυτό που πραγματικά είναι, κονσερβοκούτια και "έξυπνες" φτηνοκατασκευές (για τα λευτά που ζητάν πάντα).
Λίγο αργότερα με μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα οτι αυτό συμβαίνει και σε μηχανήματα πέραν της περίφημης μέσαιας κατηγορίας(οπού θα μπορούσαν κάποια πράγματα να δικαιολογηθούν) ενώ παράλληλα διάβαζα στον ειδικό τύπο για το "φοβερό"
ποντεσιόμετρο της alps(40ευρώ αξία) που φορούσε κάποιος γερμανικός ενισχυτής με τιμή λιανικής 5500 ευρώ!!!!
Λοιπόν κοροιδία τέλος για εμένα μαζεύω τα λευτουδάκια μου ανυπομονώντας να αποκτήσω τον LUXMAN των ονείρων μου και όσοι έχουν λευτά για ξόδεμα ας αγοράσουν την ίδια ποιότητα τρείς και τέσερις φορές ακριβότερα.
Οι ιάπωνες έχουν αρχίσει να ξυπνάνε σιγά σιγά και τώρα που με την κρίση η πραγματική αξία αρχίζει να ξεσκεπάζεται απο τα κόλπα του marketing και της επιδειξιομανίας θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!
Ας ληφθούν τα άνωθεν ως κατάθεση ψυχής ενός αγανακτισμένου που επιτέους βρήκε λύτρωση, πραγματικά θεν θέλω και δεν θα εμπλακώ σε οποιαδήποτε είδους αντιπαράθεση εάν προκληθώ.