Γιατί η επιλογή κάποιου πάνω σε ένα λειτουργικό αποτελεί υπορβολική δήλωση;; Είμαι από αυτούς που δοκιμάζω συνέχεια διάφορα σέτινγκς, διάφορα προγράμματα, κάνω εγκαταστάσεις, προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων και αναγκαστικά και αρκετά φορμάτ μέσα στο χρόνο... Όταν καταλήγω ότι κάτι δουλεύει σωστά (για τα δικά μου δεδομένα) το προσαρμώζω πρώτο-πρώτο μετά το φορμάτ και συνεχίζω στα επόμενα. Και εγώ ξενερώνω που ορισμένα πράγματα δουλέυουν χειρότερα απ' ότι στα εξπι ή δε δουλεύουν καθόλου, αλλά καλώς ή κακώς θα πρέπει να δουλέψουν σιγά σιγά και θα τα κάνουν να δουλέυουν...
Τώρα για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου, που έχω διευκολυνθεί με τα σβιστα...
1) Αντιμετωπίζει το θέμα ντράιβερς και απντέιτ (πάντα για το δικό μου σύστημα και για τα δικά μου δεδομένα) καλύτερα από τα εξ πι... Μόλις τελείωσα το φορματ και συνδέθηκα στο ιντερνετ βρήκε τη καινούρια έκδοση της οντιτζι για σβιστα, τους τελευταίους ενβίντια και μου ζήτησε να τους εγκαταστήσει...
2) όπου είμαι μπορω να ψάξω για βοήθεια, αρχείο ή ρύθμιση...
3) το μίντια σέντερ που εσωκλέιουν όπως και το μούβι μέικερ είναι "διαμαντάκια"
4) Ο τρόπος που αποδίδονται τα μενού είναι πιο "συμπαγής"
5) Όπως είναι, χώρις έξτρα προγράμματα μπορώ να κάνω σχεδον ότι θέλω (πάλι με βάση τα δικά μου δεδομένα) αλλά καλύτερα απ'ότι τα εξ-πι π.χ. ντραγκ αντ ντροπ αρχεία και εγγραφή σε ντι-βι-ντι, φο-βε-ρό πίκτιουρ πρεζεντείσον μέσα από το μίντια σέντερ, κόψιμο ράψιμο ταινίας με περισσότερες δυνατότητες κ.α.
5) Πορώνομαι όταν βγάζει μπλε οθόνη (αλλά αυτό φαντάζομαι ότι το παθαίνω μόνο εγώ)
Στο κάτω κάτω κάποτε οι περισσότεροι θα δουλέυουν σβίστα... Τότε εγώ θα κάνω το δέκατο φορμάτ μου και θα ξέρω το πως και ποτε να εγκαταστήσω ή να ρυθμίσω... Και θα έχω καταευχαριστηθεί τη διαδρομή...
Υ.Γ. Δε θεωρώ τον εαυτό μου γιούζερ... Σπανίως θα χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα αν δεν το ψάξω ή αν δε με ζορίσει για να το κάνω να δουλέψει σωστά... Αλλά όταν και εφ' όσων δουλέψει θα επιλέξω αυτό που χτύπησε τις περισσότερες μπλε οθόνες... (Που στη περίπτωση θέασης ταινιών και βίντεο νικητής βγήκε το κέι εμ πλέιερ)
Υ.Γ.2. Πάνω στον ειρμό μου ξέχασα να σου απαντήσω (Κυριάκο) στο πρώτο μέρος... Τι με έκανε και έφυγα από τα εξ-πι... Αν δεν είχαν βγει τα σβίστα δε θα τα έβγαζα... Αλλά με το που βγήκαν πήγα και τα πήρα... Τα καλοστημένα μου εξ πι ήταν λίο βαρετά πλέον για μένα...