Γιώργος ΚΟΨ
Supreme Member
Το θετικο με τα cav ειναι οτι , οτι ηχειο και να παρεις μετα θα ειναι αναβαθμιση.
:firstprize:
Το θετικο με τα cav ειναι οτι , οτι ηχειο και να παρεις μετα θα ειναι αναβαθμιση.
Γ@μ@σ@τ@ Αντρέα....Για φέτος ούτε μπρίζα καινούργια...Μόνο Cdάκια.
Οι ντομάτες έχουν ακριβύνει αρκετά![]()
:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:To κακό με τα CAV δεν είναι ότι είναι "κακά ηχεία.
Ειναι ότι αυτοί που τα αγοράζουν νομίζουν ότι είναι ηχειάρες, ότι ξεφτιλίζουν ηχεία 10πλάσιας τιμής και ότι οι άλλοι είναι κορόιδα.
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Βρήκα το θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σε ορισμένα σημεία...διασκεδαστικό! Θυμήθηκα επίσης τα πρώτα επεισόδια της "οδύσσειας του ηχοσυστήματος" που βίωσα προ διετίας. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν μάλλον στο ίδιο μαγαζί με το φίλο που έθεσε το θέμα εδώ. Είχα ακούσει τότε έναν ενισχυτή Cav, ένα ζευγάρι ηχεία-κούτσουρα μάρκας Koda και αρκετό συντονισμό από το πάτωμα του ορόφου! Ομολογώ ότι, αν και πολύ πρωτάρης τότε, ο ήχος τους δεν με συγκίνησε καθόλου. Παρόλα αυτά όμως θα διαφωνήσω με την άποψη ότι οι κινέζοι απλώς αντιγράφουν...φινιρίσματα. Μετά από 10 μήνες ψαξίματος και ακροάσεων σε πολλούς (επώνυμους) αντιπροσώπους, κατέληξα -προς μεγάλη μου έκπληξη- να γίνω κάτοχος (ιταλο)κινέζικων ηχείων (Au Cantus V2M) τα οποία εκτιμώ ιδιαίτερα,. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Κίνα, πέρα από τα όποια σκουπίδια, διαθέτει (όπως κι ο υπόλοιπος πλανήτης) αρκετές αξιόλογες εταιρίες (Xindak, Cayin, Shanling, Cantus κ.ά) και προτάσεις. Ωραία είναι τα μεγάλα ονόματα, συμφωνώ. Για να άφησα όμως τα Mirage (για τα οποία είχα πολύ καλό...σκοπό) και να έφυγα αγκαλιά με τα Cantus, κάτι θα άκουσα... δεν μπορεί!
Πρεπει σε αυτα που εγραψες να ξεχωρισεις το Κινεζικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη απο το Αμερικανοιταλογαλογερμανικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για κακη αντιγραφη στις περισσοτερες των περιπτωσεων και στην δευτερη για απλα μειωση του κοστους απο τις ηδη καλες γνωστες εταιριες.
Ουπς, γκάφα. Σόρυ παιδιά αλλά είμαι φρεσκότατος εδώ. Ήθελα να στείλω κάτι personal... υπάρχει τρόπος;
Μάγκες κάντε λίγο κράτει, γιατί οι Κινέζοι έχουν δικιά τους μπομπίτσα (ξέρετε... από τις δυνατές) και δικά τους πυραυλάκια (ξέρετε... πτήση non stop) και δεν είναι αντιγραφές...
Δεν μπορούμε ρε γαμώτο να ξέρουμε και τι κάνανε από πωλήσεις στις προηγμένες χώρες τα cav
Και λέω προηγμένες μιας και ως γνωστών η Ελλάδα είναι η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους :fahne90:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.