Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Γ@μ@σ@τ@ Αντρέα....Για φέτος ούτε μπρίζα καινούργια...Μόνο Cdάκια.

take the bright side of life
Είναι ευκαιρία να απολαύσετε τις ωραίες δισκοθήκες σας.....

όπως οι Σκανδιναβοί ονειρεύονται τον Μεσογειακό ήλιο και απολαμβάνουν τις μουσικές συλλογές τους και τις άψογες υποδομές τους με πολλή ποτό...:guitarist:

Τα ηχεία της cav θα πρέπει να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο ως η επιτομή του εσφαλμένου μάρκετινγκ
Και εξηγώ
Λέει ο κινέζος θα βγάλω εγώ ένα ηχείο που θα μοιάζει με αυτά που κάνουν 20-30 χιλιάδες ευρω ( το έβγαλε και επιτρέψτε μου να πω ότι τουλάχιστον αυτό το πέτυχε )
Ξέχασε όμως ότι αυτό το προϊόν πρέπει να παίζει κιόλας

Ο αμερικανός ο εγγλέζος ο γερμανός χαιεντας κατασκευαστής κάνει ακριβώς το αντίθετο
Φθηνό και απαράδεκτο εμφανισιακα αλλά ΠΑΙΖΕΙ

Θα συνιστούσα οπότε τουλάχιστον στην ελληνική αντιπροσωπεία στο μέλλον μόνο στατική επίδειξη έτσι θα πουλήσει ( αυτό είναι και το ζητούμενο )
Και μην πει κανείς ότι δεν έχει αγοράσει συσκευή που δεν έχει ακούσει αλλά μόνο έχει δει η διαβάσει γιαυτην γιατί θα τον πάρουμε με τις ντομάτες αν όχι με τις πέτρες

Οι ντομάτες έχουν ακριβύνει αρκετά :D

Οφ τοπικ – πήρα εχθές από συνοικιακό σούπερ μια ντομάτα για να κάνω ένα σάντουιτς και μου λέει 70 λεπτα
Μια ντομάτα!:violent-smiley-030:

Δεν μπορούμε ρε γαμώτο να ξέρουμε και τι κάνανε από πωλήσεις στις προηγμένες χώρες τα cav
Και λέω προηγμένες μιας και ως γνωστών η Ελλάδα είναι η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους :fahne90:

To κακό με τα CAV δεν είναι ότι είναι "κακά ηχεία.
Ειναι ότι αυτοί που τα αγοράζουν νομίζουν ότι είναι ηχειάρες, ότι ξεφτιλίζουν ηχεία 10πλάσιας τιμής και ότι οι άλλοι είναι κορόιδα.

To κακό με τα CAV δεν είναι ότι είναι "κακά ηχεία.
Ειναι ότι αυτοί που τα αγοράζουν νομίζουν ότι είναι ηχειάρες, ότι ξεφτιλίζουν ηχεία 10πλάσιας τιμής και ότι οι άλλοι είναι κορόιδα.
:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:

Μπορώ να σας γράψω ηχεία που είναι λιγότερο καλά από το συγκεκριμένο.
Το μόνο πλεονέκτημα που έχουν είναι η τιμή τους.
Όσον αφορά την εμφάνισή τους, είναι ένα θέμα τόσο υποκειμενικό!

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Βρήκα το θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σε ορισμένα σημεία...διασκεδαστικό! Θυμήθηκα επίσης τα πρώτα επεισόδια της "οδύσσειας του ηχοσυστήματος" που βίωσα προ διετίας. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν μάλλον στο ίδιο μαγαζί με το φίλο που έθεσε το θέμα εδώ. Είχα ακούσει τότε έναν ενισχυτή Cav, ένα ζευγάρι ηχεία-κούτσουρα μάρκας Koda και αρκετό συντονισμό από το πάτωμα του ορόφου! Ομολογώ ότι, αν και πολύ πρωτάρης τότε, ο ήχος τους δεν με συγκίνησε καθόλου. Παρόλα αυτά όμως θα διαφωνήσω με την άποψη ότι οι κινέζοι απλώς αντιγράφουν...φινιρίσματα. Μετά από 10 μήνες ψαξίματος και ακροάσεων σε πολλούς (επώνυμους) αντιπροσώπους, κατέληξα -προς μεγάλη μου έκπληξη- να γίνω κάτοχος (ιταλο)κινέζικων ηχείων (Au Cantus V2M) τα οποία εκτιμώ ιδιαίτερα,. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Κίνα, πέρα από τα όποια σκουπίδια, διαθέτει (όπως κι ο υπόλοιπος πλανήτης) αρκετές αξιόλογες εταιρίες (Xindak, Cayin, Shanling, Cantus κ.ά) και προτάσεις. Ωραία είναι τα μεγάλα ονόματα, συμφωνώ. Για να άφησα όμως τα Mirage (για τα οποία είχα πολύ καλό...σκοπό) και να έφυγα αγκαλιά με τα Cantus, κάτι θα άκουσα... δεν μπορεί!

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Βρήκα το θέμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σε ορισμένα σημεία...διασκεδαστικό! Θυμήθηκα επίσης τα πρώτα επεισόδια της "οδύσσειας του ηχοσυστήματος" που βίωσα προ διετίας. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν μάλλον στο ίδιο μαγαζί με το φίλο που έθεσε το θέμα εδώ. Είχα ακούσει τότε έναν ενισχυτή Cav, ένα ζευγάρι ηχεία-κούτσουρα μάρκας Koda και αρκετό συντονισμό από το πάτωμα του ορόφου! Ομολογώ ότι, αν και πολύ πρωτάρης τότε, ο ήχος τους δεν με συγκίνησε καθόλου. Παρόλα αυτά όμως θα διαφωνήσω με την άποψη ότι οι κινέζοι απλώς αντιγράφουν...φινιρίσματα. Μετά από 10 μήνες ψαξίματος και ακροάσεων σε πολλούς (επώνυμους) αντιπροσώπους, κατέληξα -προς μεγάλη μου έκπληξη- να γίνω κάτοχος (ιταλο)κινέζικων ηχείων (Au Cantus V2M) τα οποία εκτιμώ ιδιαίτερα,. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Κίνα, πέρα από τα όποια σκουπίδια, διαθέτει (όπως κι ο υπόλοιπος πλανήτης) αρκετές αξιόλογες εταιρίες (Xindak, Cayin, Shanling, Cantus κ.ά) και προτάσεις. Ωραία είναι τα μεγάλα ονόματα, συμφωνώ. Για να άφησα όμως τα Mirage (για τα οποία είχα πολύ καλό...σκοπό) και να έφυγα αγκαλιά με τα Cantus, κάτι θα άκουσα... δεν μπορεί!

Καλωσηρθες στο φορουμ φιλε μου. Πρεπει σε αυτα που εγραψες να ξεχωρισεις το Κινεζικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη απο το Αμερικανοιταλογαλογερμανικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για κακη αντιγραφη στις περισσοτερες των περιπτωσεων και στην δευτερη για απλα μειωση του κοστους απο τις ηδη καλες γνωστες εταιριες.

Στην ερώτηση λοιπόν "τελικά, τι;" η δική μου απάντηση είναι απλούστατη "Re: Ηχεία CAV..."
Αφού τα ώτα είναι σώα, τα reviews χορταστικά και γλίτωσες και τη "γρίπη των ηχητικών"... ε, μέρες που είναι κιόλας, ούτε του παπά να μην το πεις !

Καλώς σας βρίσκω Σίφη και Γιάννη!

Πρεπει σε αυτα που εγραψες να ξεχωρισεις το Κινεζικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη απο το Αμερικανοιταλογαλογερμανικη σχεδιαση Κινεζικη κατασκευη. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για κακη αντιγραφη στις περισσοτερες των περιπτωσεων και στην δευτερη για απλα μειωση του κοστους απο τις ηδη καλες γνωστες εταιριες.

Έτσι ακριβώς είναι και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βέβαια εδώ που φτάσαμε το "κινέζικη κατασκευή" τείνει να γίνει νόμος. Κι αν κρίνω κι από ένα Primare που είχα μέχρι πρόσφατα (και επίσης εκτιμούσα πολύ), πρέπει να έχουμε καιρό που μπήκαμε και στην έννοια του "designed in..." (Sweden, Germany κλπ). Πάντως επειδή δεν θέλω να τους αφορίσω τελείως, κρατάω ότι οι μονάδες των Cantus (συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών ribbons) είναι κινέζικες. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος...

Ουπς, γκάφα. Σόρυ παιδιά αλλά είμαι φρεσκότατος εδώ. Ήθελα να στείλω κάτι personal... υπάρχει τρόπος;

Last edited:
Μάγκες κάντε λίγο κράτει, γιατί οι Κινέζοι έχουν δικιά τους μπομπίτσα (ξέρετε... από τις δυνατές) και δικά τους πυραυλάκια (ξέρετε... πτήση non stop) και δεν είναι αντιγραφές...

Ουπς, γκάφα. Σόρυ παιδιά αλλά είμαι φρεσκότατος εδώ. Ήθελα να στείλω κάτι personal... υπάρχει τρόπος;

Από το menu στο πάνω μέρος της σελίδας κλικ στο User CP, στην επόμενη σελίδα αριστερά στο επόμενο menu Send New Message. Όπως ακριβώς ανταλλάξαμε PM για το καλωσόρισες :-)

Ευχαριστώ tmjuju :2thumb22sup:
Σύντομα θα μάθω τί κατάφερα...

Μάγκες κάντε λίγο κράτει, γιατί οι Κινέζοι έχουν δικιά τους μπομπίτσα (ξέρετε... από τις δυνατές) και δικά τους πυραυλάκια (ξέρετε... πτήση non stop) και δεν είναι αντιγραφές...

Πυρηνικά "designed" και "made in China"; Μάλλον αυτό είναι τελικά το conspiracy πίσω από τα Cav! :flipout:

(Χορτάσαμε μπαλάρα απόψε στο Μόναχο! Καληνύχτες σε όλους!!!)

To ribbon tweeter της Aurum Cantus είναι εξαιρετικό. Καλά έκανες και το πήρες. Κάποια στιγμή το ζαχάρωνα κι εγώ το μικρούλι, αλλά ο ενισχυτής μου δεν μπορούσε να το οδηγήσει.

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Δεν μπορούμε ρε γαμώτο να ξέρουμε και τι κάνανε από πωλήσεις στις προηγμένες χώρες τα cav
Και λέω προηγμένες μιας και ως γνωστών η Ελλάδα είναι η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους :fahne90:

Kαι λέει και ο Αφρικανός:

TEST-2.jpg