Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Δηλαδή αυτά τα ηχεία έχουν μεγάφωνα από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές? Και ξαφνικά άλλαξαν και τον έναν από τους προμηθευτές τους? OK.

Αφού δεν πουλάει ο παληόφραγκος κύριε! Τι θέλεις να κάνουν;

:ridinghorse:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Τα ιδια ειναι απλως τα αλλα εχουν αυτοκολητο και καλυπτει την τρυπα.Δοκιμασε παντως να σφιξεις τις βιδες που στηριζουν τα μεγαγωνα
Συχνα για λογους ευκολιας παραγωγης ειναι χαλαρες .Επισης συνηθως μπαινει ενα μικρο αποσβεστικο αναμεσα στο πλαισιο του μεγαφωνου και το κουτι ,που μερικοι θεωρουν οτι ειναι απαραιτητο ,αν δεν εχει, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

Σε ευχαριστώ! Ενδιαφέρον!

Πράγματι το μεγάφωνο βιδώνει στο κουτί κατ' ευθείαν.

-bye-

Εγώ σε πάω πάντως.Έχεις σίγουρα πολύ χιούμορ με την θεματολογία που επιλέγεις να ανοίξεις/συνεχίσεις νήμα..:music-smiley-005:..

Και ρίχνω και πολύ γέλιο..:flipout::flipout::flipout:..στις δύσκολες εποχές που ζούμε.Μόνο και μόνο για αυτό..:ernaehrung004:..

Εγώ σε πάω πάντως.Έχεις σίγουρα πολύ χιούμορ με την θεματολογία που επιλέγεις να ανοίξεις/συνεχίσεις νήμα..:music-smiley-005:..

Και ρίχνω και πολύ γέλιο..:flipout::flipout::flipout:..στις δύσκολες εποχές που ζούμε.Μόνο και μόνο για αυτό..:ernaehrung004:..

:ernaehrung004:

μα μόνος σου δηλώνεις ότι είσαι αυτοκίνητο....ελληνικό φυσικά, αλλά νεβερδελες αυτοκίνητο...

μα μόνος σου δηλώνεις ότι είσαι αυτοκίνητο....ελληνικό φυσικά, αλλά νεβερδελες αυτοκίνητο...

Έχεις δίκιο.. Προς στιγμή νόμιζα πως είμαι ηχείο...

:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Και γω τι είμαι;(Εκτός απ' αυτό!).

(Πάλι υπαρξιακές κρίσεις με έπιασαν βραδιάτικο...)

:laugh:

Παντως μια σιγουρη αναβαθμιση θα ηταν να πεταγες τις καμπινες και να αγοραζες 2 πορτες :D

Έχεις δίκιο.. Προς στιγμή νόμιζα πως είμαι ηχείο...

μπα...δεν έχεις δίκιο.
εμείς για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε έχουμε ταυτίσει με ηχείο...

Παντως μια σιγουρη αναβαθμιση θα ηταν να πεταγες τις καμπινες και να αγοραζες 2 πορτες :D

Ή να βάλει ηλιοροφή απο πάνω !

(Αλλά πλεξιγκλάς, που έχει μικρότερη απορρόφηση των ακουστών συχνοτήτων και συντονίζεται δυσκολότερα...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Τι να τις κάνω; Είμαι ήδη στον παράδεισο...

:bird:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Ή να βάλει ηλιοροφή απο πάνω !

(Αλλά πλεξιγκλάς, που έχει μικρότερη απορρόφηση των ακουστών συχνοτήτων και συντονίζεται δυσκολότερα...)

Κρανίου;

:speechless-smiley-0