hellenic vanagon
AVClub Enthusiast
- 23 May 2008
- 1,022
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;
Αυτός φταίει!

Τόπος !!!![]()
Αυτός φταίει!

Τόπος !!!![]()
Αυτός φταίει!
![]()
Τι λε ρε.. Οι Κινέζοι είναι καλά παιδιά! Κοίτα δω:
:smileJap::smileJap::smileJap:
Το ζητούμενο είναι άν είναι καλά παιδιά ή αν φτιάχνουν καλά ηχεία;
Με μπερδεύεις ....
Τελικά λοιπόν, αναλυτικά και χωρίς αστεία, είναι τόσο κακά αυτά τα ηχεία και γιατί....;
Μόνο δύο λόγια:
1)κανείς δεν ξέρει γιατί όλοι τα έχουν ακούσει όπως εσύ και κανείς δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά.
2)οι επαινετικές κριτικές στον τύπο καθώς και η δική μου ακρόαση έγιναν με AUDAX AEROGEL μεγάφωνα.
:smile:
μανα μου και scanspeak revelator να φοραγανε αμα τα κροσια και οι καμπινες ειναι κουκουρουκου τοτε τι ψαχνουμε...δε ειναι επιχειρημα οι μοναδες...
Πέρα από την πλάκα φίλε μου, αυτό που έκανες είναι οτι πρόσθεσες κινούμενη μάζα. Όσο κι' αν σου φαίνεται μικρή (αλήθεια, πόσην ώρα έπλαθες την παταφιξ και πως στο καλό την "επίστρωσες" ομοιόμορφα σε ελάχιστο πάχος χωρίς να χαλάσεις τα πλαγκς;; ). Γι' αυτό και είχες παρόμοια αποτελέσματα με την τοποθέτηση σε σχήμα στραγαλιού - πάλι μάζα πρόσθεσες.
Αυτό σημαίνει ότι άλλαξες τις παραμέτρους του μεγαφώνου και μάλιστα αισθητά, αν έχουν βάση τα ποσοστά βελτίωσης που αναφέρεις.
Και αυτό σημαίνει οτι η προσθήκη του νέου μεγαφώνου έγινε εντελώς μα εντελώς στα κουκουρούκου (το πιθανότερο χωρίς καμία άλλη αλλαγή σε κροςς / ηχείο).
Κρίμα για την φήμη του κατασκευαστή (ΑΝ, το τονίζω, ισχύουν τα περί ηχητικής βελτίωσης) αν σκεφτεί κανείς πως προσπαθεί να πλασάρει το συγκεκριμένο προϊόν.
ΑΝ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ισχύουν τα περί ηχητικής βελτίωσης
Ώωωωπα μάστορα μη μου βάζεις λόγια!
Απλά τα θεωρώ τίμια έως αρκετά καλά ηχεία σε σχέση με το κόστος τους - και όχι με το ζόρι για τα μπάζα, όπως προσπαθούν μετά ζήλου ορισμένοι από εδώ να περάσουν.
Αλλά μέχρι το "θαυμαστής" υπάρχει δρόμος...
Δεν με ενοχλούν, αλλά ούτε βρήκα και αυτό το "κάτι" που θα με συναρπάσει. Ούτε και οι δικές μου ακροάσεις ήταν όμως "σοβαρές", οπότε...
Συγγνώμη αν σε απογοήτευσα
Τελικά λοιπόν, αναλυτικά και χωρίς αστεία, είναι τόσο κακά αυτά τα ηχεία και γιατί....;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.