Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ηχεια Δαπεδου εως 1400 ευρω (max) ?
:BDGBGDB55:
Από τα μάγκια!
Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;![]()
:BDGBGDB55:
Από τα μάγκια!
Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;![]()
το ιδιο ακριβως εχω διαβασει και για τα paradigm monitor 9 v.5 σε πολλα φορουμ και ριβιους...Ναι πήγαινε να τα ακούσεις ολα και όταν ακούσεις και τα Αρτεμις θα καταλάβεις ότι δεν έχουν καμμία σχέση με την κατηγορία τιμής τους. Παίζουν κλάσεις ανώτερα από οτιδήποτε σε αυτή την τιμή και συγκρίνονται μόνο με πολύ ακριβώτερα ηχεία.
Τα B&W 683 δεν λένε και σπουδαία πράγματα... Εξ' άλλου είναι από τις φθηνές σειρές της B&W.
Τα Audio Spectrum Artemis που σού πρότεινα είναι κλάσεις ανώτερα από τα παραπάνω κι ας κάνουν περίπου τα ίδια λεφτά.
Τα Paradigm monitor 9 δεν τα έχω ακούσει δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
+100Τα B&W 683 δεν λένε και σπουδαία πράγματα... Εξ' άλλου είναι από τις φθηνές σειρές της B&W.
Τα Audio Spectrum Artemis που σού πρότεινα είναι κλάσεις ανώτερα από τα παραπάνω κι ας κάνουν περίπου τα ίδια λεφτά.
Audio Spectrum Artemis, τίποτα άλλο.
ενταξει οχι και 14 μυρια, αλλα αν ειχα παραπανω χρηματα για να διαθεσω, ισως και να τα διεθετα. αλλα εχω ακομα πολλα ψωμια να φαω ακομα στο χωρο γιατι τωρα αρχισα να ασχολουμαι πιο σοβαρα με το θεμα και ειμαι και μικρος ακομα (ετσι θελω να πιστευω-27 χρονων) οποτε και να θελω να εχω απαιτησεις δεν μου το επιτρεπει η θεση μου.γι'αυτο και δε θελω να παω σε DIY ηχεια, ουτε σε μεταχειρισμενα.τωρα το αν ειναι λιγα ή πολλα 14 κατοσταρικα ειναι οσο υποκειμενικο ειναι το οτι το ενα ηχειο ειναι καλυτερο απο ενα αλλο.το ενα ειναι θεμα τσεπης και το αλλο θεμα αυτιου.δίνεις 14 κατοστάρικα και δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις? πόσα θα έπρεπε να δώκεις δηλαδή για να έχεις??? 14 κατομύργια?
...
Κοίτα κι αυτό: http://www.diyaudio.gr/arcos_ii_gr.htm
Παρόλο που ο Μανώλης (ο σχεδιαστής του) το δίνει για 20-40 τ.μ., πιστεύω ότι θα πρέπει να παίξει καλά και στο χώρο σου (δύο 8ιντσα είναι αυτά και σε μεγάλη καμπίνα). Κι αν κρίνω από άλλα μοντέλα της MTZ που έχω ακούσει, νομίζω ότι και από ποιότητα ήχου θα είναι πάρα πολύ καλό και από οδήγηση σχετικά εύκολο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.