Ηχεια Δαπεδου εως 1400 ευρω (max) ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια Δαπεδου εως 1400 ευρω (max) ?

Eisai ypallilos ths audio spectrum kai ta proteineis toso apolyta ?

Oχι βέβαια καμμία σχέση, απλώς τα άκουσα για πρώτη φορά το 1997 και έκτοτε τα ερωτεύτηκα.
Διάβασε τα τεστ για την Αρτεμη, τον Ορφέα και τον Ερμή στα τελευταία τεύχη του Ηχου (πριν από μερικούς μήνες) διάβασε και για την Αρτεμη στο τρέχον τεύχος του High Fidelity, πήγαινε να τα ακούσεις χωρίς προκαταλήψεις και μετά έλα πες μας...

Προσωπικά δεν θα τα αγόραζα ποτέ μου... But that's me...

Όπως δεν βάζουμε σε ένα τσουβάλι όλα τα μοντέλα μίας εταιρίας να πούμε "Αφού το Χ είναι χάλια η εταιρία βγάζει μόνο χάλια ηχεία" έτσι δεν παίζει και το "Αφού το Χ παίζει καλά, όλα παίζουν καλά".

Audio Spectrum Artemis θα τα εκτιμας καθε μερα και περισσοτερο αυτα τα ηχεια... αν δεν ηταν ελληνικα και τα φερνε κανενας εισαγωγη θα κοστιζαν πολυ παραπανω... για μενα ειναι κορυφη σε αυτα τα χρηματα και ακομη ευγνωμωνω το φιλο που μου ειπε να τα αγορασω

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ εκείνο που ξέρω είναι ότι όποιος φίλος έρχεται σπίτι και τα ακούει μετά πάει και αγοράζει Audio Spectrum. Μέχρι στιγμής δύο φίλοι έχουν αγοράσει Αρτεμις, ένας άλλος φίλος Αίολο και τώρα πρόσφατα πήρε και άλλος ένας Ορφέα.
Ειδικά ο τελευταίος φίλος μου ήτανε κολλημένος με τα Εγγλέζικα ή έστω Αμερικάνικα. Απαξιούσε να ακούσει Audio Spectrum μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικά! Κανονικές παρωπίδες ο τύπος και στα μάτια και στα αυτιά!
Βέβαια ακούγοντας τα Αρτεμις σπίτι μου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι παίζουν καλά. Οχι όμως τόσο καλά όσο διάφορα άλλα που μού έλεγε πολλαπλάσιας αξίας. Τού πρότεινα λοιπόν να πάει να ακούσει αυτά που θεωρούσε αυτός κορυφαία πλάϊ πλάϊ με τον Ορφέα ή με τον Ερμή.
Τελικά αγόρασε Ορφέα!

Αυτό δε λέει τίποτα.

Κι εγώ έχω δυο φίλους που τα είχαν τα Άρτεμις και τα πούλησαν. Όταν τους ρώτησα μάλιστα, μου είπαν να μην ασχοληθώ καν με τα Audio Spectrum.

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

Υ.Γ. Σημειωτέον, τουλάχιστον ο ένας τα παίδεψε πολύ τα Άρτεμις και δεν κατάφερε να τα κάνει να παίξουν με τίποτα...