Ηχεια Δαπεδου εως 1400 ευρω (max) ?

Τα spark εχουν αρκετα καλο χαμηλο με ογκο και παλμο μεχρι εκει που μπορουν να κατεβουν. Μπορουν να παιξουν ιδιαιτερα δυνατα χωρις απωλεια του ελεγχου. Αν ενδιαφερεσαι για audio spectrum artemis υπαρχει ενα ζευγαρι σε rosewood και σε αριστη κατασταση αλλα σου λεω απο τωρα οτι σε σχεση με τα physic ειναι μερα με μεσανυχτα. Φυσικα μπορεις να τα ακουσεις και τα δυο και να βγαλεις τα συμπερασματα σου.

Τα spark εχουν αρκετα καλο χαμηλο με ογκο και παλμο μεχρι εκει που μπορουν να κατεβουν. Μπορουν να παιξουν ιδιαιτερα δυνατα χωρις απωλεια του ελεγχου. Αν ενδιαφερεσαι για audio spectrum artemis υπαρχει ενα ζευγαρι σε rosewood και σε αριστη κατασταση και τιμη αλλα σου λεω απο τωρα οτι σε σχεση με τα physic ειναι μερα με μεσανυχτα. Φυσικα μπορεις να τα ακουσεις και τα δυο και να βγαλεις τα συμπερασματα σου

Aφού υπάρχουν και τα δύο στο χώρο του Γιάννη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα ακούσεις. Μην κάνεις το λάθος να αγοράσεις κάτι χωρίς να το ακούσεις πάντως. Τα 1400 δεν είναι μικρό ποσό.

εννοειται οτι δεν προκειται ποτε να αγορασω κατι στα τυφλα ( ή στα κουφα :flipout: ) και με τη πρωτη ευκαιρια θα τα ακουσω. για την ακριβεια μαλλον θα περασω απο τη στουρναρη (αν βρω χρονο, γιατι δουλευω βαρδιες)μεσα στην επομενη βδομαδα...
γιαννη μπορω να τα ακουσω οποιαδηποτε στιγμη ή χρειαζομαι ραντεβου για ακροαση ?
ευχαριστω πολυ για ολα

ως τελευταια ακροαση αφησα τα A.S. Artemis και τα Paradigm Monitor 9, και αφου ακουσα και τα δυο την ιδια μερα (και με διαφορα μιας ωρας περιπου, για την ακριβεια) να παιζουν με τον ενισχυτη μου βεβαια εβγαλα τα εξης συμπερασματα. τα αρτεμις ειναι πολυ καλα ηχεια και παιζουν αρκετα καλα, αλλα με τον ενισχυτη μου δε μπορουσαν να βγαλουν αυτο που μπορουν ως ηχεια, τα paradigm απο την αλλη ειναι εξισου καλα (λιγο πιο χρωματιστα ομως) αλλα το οτι ειναι πολυ ευκολοδηγητα (96db-Room/93db-Anechoic) πεταγαν με τον ενισχυτη μου χωρις να ζοριζεται πολυ ουτε ο ενισχυτης ουτα τα ηχεια. γι'αυτον κυριως το λογο και τα επελεξα και ηδη με τα πρωτα ακουσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εννοειται βεβαια πως εχω αλομα πολυ μελλον στο στησιμο τους στο χωρο μου, και θελουν ακομα αρκετες ωριτσες στρωσιμο, αλλα με τα μεχρι στιγμης δειγματα του ηχου τους ειμαι ικανοποιημενος απο την επιλογη μου.
σας ευχαριστω και παλι ολους για ολες τις προτασεις και γνωμες...
και επεται συνεχεια...

να'στε καλα παιδια, ευχαριστω πολυ
ελπιζω κι εγω καποια μερα να εχω το επιπεδο των γνωσεων που εχετε κι εσεις και μπορω να συμβαλω και να βοηθω οσο πιο αντικειμενικα γινεται οσους θελουν να ασχοληθουν με το hi-fi και να απολαμβανουν οσο πιο πιστα γινεται αυτο που τοσο πολυ αγαπουν. ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !
τιποτε αλλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ααα να ρωτησω και κατι αλλο?
μαζι με τα ηχεια μου κανανε δωρο και τα εξης:
Tara Labs Interconnect Prism 100i 1.0m & Tara Labs Klara Speaker Cable 3.0m
(αυτα μαλλον γιατι θα μου πιασαν το κωλο στα ηχεια), anyway, για αρχη καλα ειναι ?
ψιλο:offtopic:

Απάντηση: Re: Ηχεια Δαπεδου εως 1400 ευρω (max) ?

ααα να ρωτησω και κατι αλλο?
μαζι με τα ηχεια μου κανανε δωρο και τα εξης:
Tara Labs Interconnect Prism 100i 1.0m & Tara Labs Klara Speaker Cable 3.0m
(αυτα μαλλον γιατι θα μου πιασαν το κωλο στα ηχεια), anyway, για αρχη καλα ειναι ?
ψιλο:offtopic:

...και για αρχή και για μετά... -bye-

επιστρεφοντας μετα απο 1+ μηνα με τα ηχεια μπορω πλεον να πω ξεκαθαρα οτι εχουν ξεπερασει κατα πολυ τις προσδοκιες μου. δεν χορταινω να τα ακουω... ομρφα και ξεκουραστα. ειδικα οι μεσαιες τους ειναι εκπληκτικες.
σουπερ σουπερ!

τα klipsch ειναι πολυ εντυπωσιακα και γι αυτο πουλανε μονο σαν "πρωτα" ηχεια. μετα κουραζουν!