Να το δω και αυτό αν και μια γρήγορη έρευνα δείχνει ότι είναι μάλλον δύσκολο στη τοποθέτηση σε σχέση με πίσω και πλαϊνούς τοίχους.
Να το δω και αυτό αν και μια γρήγορη έρευνα δείχνει ότι είναι μάλλον δύσκολο στη τοποθέτηση σε σχέση με πίσω και πλαϊνούς τοίχους.
Eγω θέλω να δω , τι άλλο θα προταθέι ακόμη...τα ΚΕF μου φαινεται έχουμε ξεχάσει και τα Mordaunt-Short...α και τα Mission!
Προπάθησες να ακούσεις κάποιο μικρό Dynaudio τελικά??
Τι να πω... μια απ τα ίδια.:ernaehrung004:
Παντως αν του δίνοταν η ευκαιρία ας τα δοκίμαζε δεν θα έχανε κάτι, από τα πιο αξιόλογα ηχέια που έχουν προταθεί είναι.
παντως φιλοι ειμαι κατοχος του yamaha as2000 +yamaha soavo 1 σε χωρο παρομοιο 3.20χ4.00 και οφειλω να ομολογησω οτι δεν εχω προβλημα μπουμαρισματος ουτε αλλο ιδιαιτερο προβλημα μετα μπασα αν και τα ηχεια ειναι δαπεδου !!! εκει παντως που ζοριζομαι μια και αναφερθηκε ειναι το οτι το ζευγαρι αν και δεν λεγεται μονιτορ εν τουτοις εχω προβλημα με τις κακες εγραφες ειναι αρκετα αποκαλυπτικο δεν συγχωρει κακες πηγες και εγραφες !!!
Eγω θέλω να δω , τι άλλο θα προταθέι ακόμη...τα ΚΕF μου φαινεται έχουμε ξεχάσει και τα Mordaunt-Short...α και τα Mission!
Προπάθησες να ακούσεις κάποιο μικρό Dynaudio τελικά??
τι να πω φιλε Mirage.... :nounder: Αφου η γνωστη γεωμετρια ηχειου δεν καθεται μεσα σε αυτο το χωρο, σκεφτομαστε εναλλακτικες με αλλη φιλοσοφια που ισως βολευει. Μεταξυ μας, αν δεν εκατσε το Leema, δεν θα κατσει ουτε το X12...Τοσα ηχεια δεν εκατσαν, που σημαινει χοντρο προβλημα στο χωρο, πολυ κοντα στον απεναντι τοιχο τα ηχεια στη μια διαταξη, στην αλλη διαταξη μπαλκονοπορτα πισω, αλλη φορτιση χαμηλου δεξια κι αριστερα λογω βιβλιοθηκης κ κατι μου λεει οτι ειναι και χαμηλοταβανο..
το ξερω, αλλα απο οτι καταλαβες το μονιτορ δεν ειναι της αρεσκειας του και με τον yamaha ακομα πιο μονιτορ...
παντως φιλοι ειμαι κατοχος του yamaha as2000 +yamaha soavo 1 σε χωρο παρομοιο 3.20χ4.00 και οφειλω να ομολογησω οτι δεν εχω προβλημα μπουμαρισματος ουτε αλλο ιδιαιτερο προβλημα μετα μπασα αν και τα ηχεια ειναι δαπεδου !!! εκει παντως που ζοριζομαι μια και αναφερθηκε ειναι το οτι το ζευγαρι αν και δεν λεγεται μονιτορ εν τουτοις εχω προβλημα με τις κακες εγραφες ειναι αρκετα αποκαλυπτικο δεν συγχωρει κακες πηγες και εγραφες !!!
Μην βάζεις στοίχημα για τα KEF φίλε μου διότι μάλλον αύριο θα ακούσω ένα απότην σειρά Classic Q (ή το 10 ή το 30)!!!
Όσο αφορά τα X12 μίλησα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μετά από χίλια παρακάλια και αφού μου έβγαλε τον ενισχυτή άχρηστο , ότι ηχείο άκουσα μέχρι τώρα
κακής ποιότητας και με πολλά ναι μεν αλλά και υπεροπτική συμπεριφορά δέχτηκε να μου στείλει την Παρασκευή ένα Demo μόνο με courrier και θα με χρεώσει λέει
μέχρι και αν πάθει κάτι η συσκευασία κλπ κλπ κλπ.
Και εγώ λοιπόν επειδή είμαι πολύ παράξενος δεν πρόκειται να αγοράσω Dynaudio από την Ελλάδα δεν πάει να είναι το καλύτερο ηχείο του κόσμου.
Τώρα πλέον εδώ που είμαι μόνιτορ-ξεμόνιτορ θα πάρω όποιο ηχείο δεν μπουμάρει.
Σε επικοινωνία με την ATC μου πρότειναν ή το 7 ή το 11 και μου έδωσαν τις εξής μετρήσεις για το δωμάτιο
''Assuming the walls are truly rigid, the first axial modes (not including the floor to ceiling direction) in your room are; 333Hz , 180Hz, 166Hz and 90Hz. Most loudspeakers will produce 90Hz.''
Τι συμπέρασμα βγάζεις Tyler?
Πάντως το συνδυασμό στον χώρο μου με κάποιο soavo στον χώρο μου έπρεπε να τον είχα ήδη δοκιμάσει γιατί ποτέ δεν ξέρεις και θα το κάνω τις επόμενες ημέρες!
Τι συμπέρασμα βγάζεις Tyler?
πιασ' τ' αυγο κ κουρεφτο κ δωσ'μου το μαλλι του...
Αν οι τοιχοι ειναι rigid λεει... και που να ξερει ο ανθρωπος.. Εσυ που ξερεις το χωρο και το πως εχει απορριψει τοσα ηχεια, ειναι δυνατον να σκεφτεσαι τα 11? Γιατι , για να χουν περισσοτερο μπασσο? Ποιο ειναι το ζητουμενο τελικα, μαλλον ξεχαστηκε στη διαδρομη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.