Ηχεία για Yamaha A-S1000 και μικρό χώρο.

Merci....
Το ύψος των αυτιών είναι στο -1.10 άρα 1.10-35-2(γρανίτης)=73 άρα πάω για τις 70εκ.
Γεμιστή γαλοπούλα ξέρω να κάνω! , βάσεις όμως να γεμίζω όχι!
Τι βάζουμε ώστε να σφίξει και άλλο το μπάσο και να φύγει το μπουμάρισμα?
Αυτό το ειδικό υλικό των εταιριών ή έχουμε και πιο φθηνές λύσεις όπως άμμο ή κάτι άλλο?

Άμμο, αφού την "αποξηράνεις"- καθαρίσεις πρώτα για να φύγει η υγρασία,αν έχεις υγρασία σπίτι σου προτίμησε σκάγια.

Οι βάσεις που έχω τώρα είναι από MDF και σκέφτομαι να αλλάξω υλικό μήπως το σίδερο βγάλει πιο σφιχτό ήχο.
Οι Soundstyle δεν έρχονται Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει αντιπρόσωπος.
Σε Partington σκέφτομαι μόνο την ANSA 60 οι άλλες είναι ακριβές.
Πιθανή λύση και μέτριας τιμής είναι Aatacama DUO ή NEXUS
Σκάγια βρίσκεις κάπου χύμα ή αγοράζεις φυσίγγια τα ανοίγεις κλπ?

Λοιπον, ενας φιλος που αγοραζει συχνα μου ειπε οτι τα προιοντα του amazon.uk πανω απο 25 ευρω δεν εχουν μεταφορικα. Απλα αυτο ισχυει για τα προιοντα του αμαζον αυστηρα και οχι καποιου τριτου που πουλαει μεσω αμαζον.

Έχω λογαριασμό στο amazon.co.uk για τα cd που είναι σε καλές τιμές και όντως δεν έχει μεταφορικά.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι -third party sellers- και ειδικά τα μαγαζιά με είδη hi-fi δεν στέλνουν Ελλάδα.
Μπορείς να ψωνίσεις ηλεκτρονικά αλλά πρέπει να γράφει sold ή fullfiled by amazon.co.uk.

Πάντως στην περίπτωση της άμμου, για αποξήρανση πολλοί την...ψήνουν στο φούρνο!

Πάντως στην περίπτωση της άμμου, για αποξήρανση πολλοί την...ψήνουν στο φούρνο!

Δεν ειναι αστείο..οντως ισχύει.Εχω δει να βαζουν και αμμο για γάτες.Αλλά δεν ξέρω τι αποτελεσματα μπορει να εχει δεδομενου ότι είναι εξαιρετικα υδροφιλη και πιο ελαφριά.-bye-

Πλάκα κάνω....
Σοβαρά τώρα πιο σφιχτό μπάσο και ήχο δίνει η άμμος ή τα σκάγια και γενικά μεταλλικά ρινίσματα?

Πετρο, οσο μεγαλυτερη μαζα τοσο καλυτερη μηχανικη γειωση. Μην τρελαινεσαι, παρε τις βασεις, γεμισε τες με αμμο να γινουν πιο στιβαρες και τελειωσες.

Δεν ειναι αστείο..οντως ισχύει.Εχω δει να βαζουν και αμμο για γάτες.Αλλά δεν ξέρω τι αποτελεσματα μπορει να εχει δεδομενου ότι είναι εξαιρετικα υδροφιλη και πιο ελαφριά.-bye-

Μπα, δεν το αναφέρω ως αστείο. Απλά πρέπει να δεις την έκφραση ατόμων εκτός χόμπυ όταν τους το αναφέρεις για να καταλάβεις ότι μας περνάνε για τρελούς. :ADFADF1:

Μιας και το θυμήθηκα. Το rack της Basso Continuo που έχω προσφέρει στη συσκευασία σακούλα με άμμο για το γέμισμα.

Μα είμαστε τρελοί...:ridinghorse:

Φαντάσου τώρα μια γυναίκα να γυρνάει σπίτι και να βλέπει ταψί στον φούρνο. Χαίρεται γιατί πιστεύει ότι ο σύζυγος αξιώθηκε να μαγειρέψει για μια φορά. Το ανοίγει και βλέπει...άμμο! :twoguns:

ρε σεις, εγω εβαλα χαλικι, εκοψα κι ενα κομματι γρανιτη ακριβως στις διαστασεις του κατω πιατελου της βασης και πλεον δεν σηκωνονται...