Tyler ? Durden
Supreme Member
Φωτο του δωματίου όπως ακούω τώρα
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84917-Σε-αναζήτηση-ενισχυτή..../page11
την αλλη πλευρα δειξε μας.
Φωτο του δωματίου όπως ακούω τώρα
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84917-Σε-αναζήτηση-ενισχυτή..../page11
Ο χωρος ειναι τετοιος που ποτε δεν θα παιξει σωστα ενα συστημα με αξιωσεις. Απο κει κ περα κοιταζεις να χεις οσο το δυνατον τη μικροτερη χασουρα.
...
εύχομαι να ξυπνήσω αύριο το πρωί και να μην μπουμάρει ώστε να το κρατήσω για πάντα!
Λοιπόν φίλε μου Tyler ακριβώς αυτό με απασχολεί όλο το απόγευμα.
Αναρωτιέμαι πλέον αν ένας ενισχυτής του επιπέδου του AS-1000 , που έχει πολλές ικανότητες και πολύ απόθεμα στο χαμηλό μπορεί να βρει το κατάλληλο ταίρι σε ηχείο ότι τύπου και αν είναι αυτό ώστε σε ένα τέτοιο χώρο σαν τον δικό μου να δώσει αυτά για τα οποία πλήρωσα.
Μήπως συστήματα της κλάσης αυτής είναι μόνο για μεγάλους χώρους?
Αν πάω π.χ στα ATC θα απολαύσω τον ενισχυτή ή θα έχω δώσει χρήματα απλά για να διορθώσω λίγο το πρόβλημα?
Αν όχι να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να βάλω αγγελία να πουλήσω το σύστημα και να πάω σε κάτι χαμηλότερων απαιτήσεων.
-Να υπενθυμίσω ότι με τον παλιό τον Kenwood δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μπουμαρίσματος ακόμα και με τα S20 φυσικά δεν είχα
την ίδια έκταση στο χαμηλό.
Μερικές παρατηρήσεις τώρα αφού έφαγα όλη την ημέρα σε ανακατατάξεις στο δωμάτιο.
Η τοποθέτηση των ηχείων στην άλλη διάσταση του δωματίου με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και πειράματα έδωσε
ελάχιστα καλύτερο αποτέλεσμα τόσο ώστε να μην αξίζει η μετακόμιση.
Εκεί που φαίνεται να εξαλείφετε σχεδόν τελείως το πρόβλημα (και στις δύο διαστάσεις) είναι όταν βουλώνω τις οπές των Xero με μεγάλη
ποσότητα από μονωτικό υλικό.
αυτό που λες, ότι μικρότερος ενισχυτής=λιγότερο μπουμάρισμα πιθανώς δεν ισχύει. Δεν ξέρω, άσχετος είμαι, αλλά έιχα 20ετίας σύστημα Rotel μικρό + B&W 570(; ) (βασης bass reflex δίδρομο) και τα ηχεία κοντά στον τοίχο μπουμάρανε έντονα. Όταν αγόρασα τον Yamaha AS2000, παρά το ότι τα χαμηλά ζωντάνεψαν ιδιαίτερα, το μπουμάρισμα μειώθηκε κάθετα (με τα ίδια B&W, πριν πάρω καινούρια ηχεία). Δεν ξέρω γιατί και πως, αλλά είδα με τα μάτια μου ότι πολύ δυνατότερος ενισχυτής με πολύ καλύτερα χαμηλά έδωσε λιγότερο μπουμάρισμα
Αφού με τα Xero το πρόβλημα εξαλείφεται σχεδόν πλήρως και αφού σου άρεσε το ηχείο, γιατί δεν το χτυπάς;
απλά το ανέφερα γιατί ο Πέτρος αναρωτήθηκε μήπως η λύση του προβλήματός του θα ήταν να πάει σε χαμηλότερο σύστημα, όπου φαντάστηκα ότι αναφερότανε σε μικρότερο ενισχυτή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.