Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Καλησπέρα σε όλους. Τι θα προτείνατε για bt ηχείο ως 150€ για εξωτερικό χώρο για να το συνδέσω σε ένα βιντεοπροβολέα;

Υποθέτω ότι ο προβολέας θα έχει κάποιο android λειτουργικό και δυνατότητα αποστολής ήχου μέσω Bluetooth, ή θα είναι κάποιο εξωτερικό player για τη δουλειά αυτή.
Σε αυτή την περίπτωση, το πιο δυνατό και χωρίς ενσωματωμένο χερούλι να εξέχει, για να μπορέσει να μπει ακριβώς κάτω από την οθόνη/επιφάνεια προβολής.

Όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο δυνατό, χρειάζεται αυτό όταν υπάρχει απόσταση, και όσο γίνεται, αν έχει και κανα tweeter για να ακούγεται καθαρά, ακόμα καλύτερα. Το ίδιο κι αν είναι stereo, με ελαφρά καλύτερο διαχωρισμό (που δεν γίνεται από ένα ηχείο, αλλά λέμε τώρα... ).

Προτείνω το εξής.

Ο βιντεοπροβολέας που έχω είναι ο Viewsonic M1+. Τον είχα βρεί προσφορά στον Κωτσόβολο στο Σείριο 200€, επισκευασμένο. Έχω συνδέσει ένα fire tv stick γιατί από το λειτουργικό του δεν λειτουργούσε τίποτα, YouTube, Netflix, Disney+, Amazon prime. Γενικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και τα ηχεία του είναι περίπου ικανοποιητικά, αλλά θα ήθελα ένα ηχείο για να βλέπω καμιά ταινία στο μπαλκόνι και να ακούγεται καλύτερα. Εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες, γνωρίζετε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα ήχου που να έχει ηχεία να τα ακούσω live;