Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Δύο μικρά fullrange έχει, δεξιά και αριστερά και δύο παθητικούς ακτινοβολητές πάνω και κάτω.
Η κοτσάνα που έκαναν είναι ότι ο ένας ακτινοβολητής βαράει πάνω στην επιφάνεια που θα το βάλεις αντί να είναι ελεύθερος.

Δύο μικρά fullrange έχει, δεξιά και αριστερά και δύο παθητικούς ακτινοβολητές πάνω και κάτω.
Η κοτσάνα που έκαναν είναι ότι ο ένας ακτινοβολητής βαράει πάνω στην επιφάνεια που θα το βάλεις αντί να είναι ελεύθερος.
Ρε φίλε μου κάνει εντύπωση να έχει πιο καλό μπάσο από το earfun.
Εκτός και αν με ξεγαλαει το μέγεθος στην φωτό.
Το earfun έχανε στα σημεία από το JBL boombox,που έχω και είναι τεράστιο !
Τι μαγικά έχουν κάνει??

Ρε φίλε μου κάνει εντύπωση να έχει πιο καλό μπάσο από το earfun.
Εκτός και αν με ξεγαλαει το μέγεθος στην φωτό.
Το earfun έχανε στα σημεία από το JBL boombox,που έχω και είναι τεράστιο !
Τι μαγικά έχουν κάνει??

Στο μπάσο δεν θα έλεγα ότι αυτό το Tribit είναι καλύτερο από το earfun L

Στην συνολική απόδοση είναι καλύτερο.. έχει πιο καθαρό και πιο "διαυγή" ήχο.

Γιατί "ανακατεύεις" το earfun X και το μεγάλο JBL σου με τα ηχεία της σύγκρισης ;;
Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά ;;

Στο μπάσο δεν θα έλεγα ότι αυτό το Tribit είναι καλύτερο από το earfun L

Δεν έχεις καταλάβει ότι ο Μιχάλης όταν λέει "καλύτερο ήχο" εννοεί "περισσότερο μπάσο";
Το ιδανικό θα ήταν να πάρει bt subwoofer να παίζει. :ROFLMAO:

Γιατί "ανακατεύεις" το earfun X και το μεγάλο JBL σου με τα ηχεία της σύγκρισης ;;
Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά ;;
Πτι ρε φουστη μου 😁
Τόση ώρα διάβαζα L και το μυαλό μου ένεκα L=large , είχε κολλήσει στο μεγάλο δηλαδή Χ.
Είχα ξεχάσει ότι το μεγάλο είναι το Χ και όχι το L.
Και να σκεφτείς ρε φίλε,ότι ΚΑΘΕ μέρα το παίρνω στα χέρια μου να το μετακινήσω,γιατί η συζυξ,το έχει ΜΠΡΟΣΤΆ στην τηλεόραση,γιατί ""εκεί έχει χώρο "".
Τώρα όλα μου τα ξεδιαλυνες.....είπα και γω!!😸😸

• Like
Reactions: vlad66
Μόλις «χτύπησα» το tribit που λέτε καθώς το βρήκα προσφορά για μελη του skroutz plus στα 59 ευρώ. Σε σχέση με το jbl το μεσαίο πως είναι; (Θα μάθω αύριο αλλά κουβέντα να γίνεται)

Μόλις «χτύπησα» το tribit που λέτε καθώς το βρήκα προσφορά για μελη του skroutz plus στα 59 ευρώ

Και εγώ για αυτό το πήρα 😂
Ε, αν δεν αξίζει τα 60€ ενώ το πουλάνε 80 δεν θα υπήρχε στην αγορά

• Haha
Reactions: PanMan