χωρίς την εφαρμογή δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα ;;
Κάτσε να βγει στην αγορά πρώτα για να δούμε τι και πως. Συνήθως έχουν και ένα κουμπί επάνω που αλλάζεις κάποια preset.
χωρίς την εφαρμογή δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα ;;
Θα την κατεβάσω εγώ στο δικό μου,θα σου "αλλάξω τα φώτα " μια φορά και καθάρισες.χωρίς την εφαρμογή δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα ;;
τιμή δεν βλέπω να λέει κάπου...Η Tribit έχει έτοιμη για launch τη νέα έκδοση του StormBox Blast, την StormBox Blast 2.
Θα παίρνει και μικρόφωνα με ρύθμιση για το Reverb και στο early bird offer κάνει λόγο για ένα μικρόφωνο δώρο.
![]()
TRIBIT StormBox Blast 2 Portable Bluetooth Speaker
Nature-inspired, sound-driven. Our endeavor to make high-quality audio accessible to all is your gateway to the enchantment of music.eu.tribit.com
τιμή δεν βλέπω να λέει κάπου...
ξέρεις κάτι ;;
Σου πέφτει άσχημα φιλαράκι μου, που θα έχεις κάνα 80αρι περισσότερο στο πορτοφόλι σου??
καθόλου άσχημα!Σου πέφτει άσχημα φιλαράκι μου, που θα έχεις κάνα 80αρι περισσότερο στο πορτοφόλι σου??![]()
τα λένε αυτά φίλε.... είδα σαμπάκι στο Tribit και είπα ..."Ωχ ..μην παίζει παπάδες ;;; "Άσε δε που όσα tribit έχω ακούσει ,δεν μου έκαναν κλικ.
Κσι βέβαια μπορεί από οποιαδήποτε έξοδο line.Έχω την αίσθηση ότι θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά θα δοκιμάσω...
Ένα ενεργό ηχείο μπορεί να συνδεθεί σε ενισχυτή, κονσόλα κλπ; Υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ή απλώς δεν θα λειτουργήσει;
Συγκεκριμένα, το METRO ES15A MP3 BT, μπορεί να συνδεθεί στην Soundcraft Spirit Powerstation 1200;
Το σκεπτικό είναι ότι μια κονσόλα θα ήταν πιο εύχρηστη από το πάνελ του ενεργού, όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν μικρόφωνα και laptop για αναπαραγωγή μουσικής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.