Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

χωρίς την εφαρμογή δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα ;;

Κάτσε να βγει στην αγορά πρώτα για να δούμε τι και πως. Συνήθως έχουν και ένα κουμπί επάνω που αλλάζεις κάποια preset.

• Like
Reactions: vlad66
Η Tribit έχει έτοιμη για launch τη νέα έκδοση του StormBox Blast, την StormBox Blast 2.

Θα παίρνει και μικρόφωνα με ρύθμιση για το Reverb και στο early bird offer κάνει λόγο για ένα μικρόφωνο δώρο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η Tribit έχει έτοιμη για launch τη νέα έκδοση του StormBox Blast, την StormBox Blast 2.

Θα παίρνει και μικρόφωνα με ρύθμιση για το Reverb και στο early bird offer κάνει λόγο για ένα μικρόφωνο δώρο.

τιμή δεν βλέπω να λέει κάπου...
ξέρεις κάτι ;;

τιμή δεν βλέπω να λέει κάπου...
ξέρεις κάτι ;;

Δεν την ξέρω την τιμή. Το τρέχον μοντέλο έχει μια τιμή στα 240€. Στο νέο, μόλις γίνει το launch αναφέρει μια έκπτωση στα 80 (δολάρια) και ένα μικρόφωνο δώρο.

Καταγραφή.PNG

Το τρέχον μοντέλο πάντως είναι ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Μιλάμε φυσικά για την αγία τριάδα των Soundcore, Earfun και Tribit που είναι εξαιρετικά VFM.

• Like
@mdvq
Μάικ, λες να βιαστήκαμε να πάρουμε τα UBoom x ;;;
:rolleyes:

Δεν θα το έλεγα. Αυτό δεν έχει Oluv στο κούρδισμά του.
Επιπλέον δεν είναι τυχαίο που η αγία τριάδα σχεδόν ταυτόχρονα παρουσίασε νέα Boomboxes. Η Soundcore προηγήθηκε ελάχιστα πιο πριν και η Tribit έβγαλε νέο Boombox αμέσως μόλις ανακοίνωσε το Boombox της η Earfun.

• Like
  • Wow
Reactions: mdvq and vlad66
@mdvq
Μάικ, λες να βιαστήκαμε να πάρουμε τα UBoom x ;;;
:rolleyes:
Σου πέφτει άσχημα φιλαράκι μου, που θα έχεις κάνα 80αρι περισσότερο στο πορτοφόλι σου??😄
Άσε δε που όσα tribit έχω ακούσει ,δεν μου έκαναν κλικ.

Σου πέφτει άσχημα φιλαράκι μου, που θα έχεις κάνα 80αρι περισσότερο στο πορτοφόλι σου??😄
καθόλου άσχημα!
αλλά ξέρεις τι παθαίνει το μάτι.. (γυρίζει ανάποδα κλπ...) :LOL:
Άσε δε που όσα tribit έχω ακούσει ,δεν μου έκαναν κλικ.
τα λένε αυτά φίλε.... είδα σαμπάκι στο Tribit και είπα ..."Ωχ ..μην παίζει παπάδες ;;; " :LOL:

Από περιέργεια έβαλα να ακούσω στο YouTube,με κατι ακουστικά της JBL που έχω, διάφορα BT ηχεία.
Μεταξύ όλων και μια κόντρα του παλιού tribit και του earfun.
Φωνακλαδικο, καραμουζατο το tribit,γλυκοηχο και ισορροπημένο το earfun.
Βέβαια η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική,γιατί άντε να ξέρεις τι ζημιά στον ήχο έχει κάνει το μικρόφωνο που χρησιμοποιείται από τον κάθε απίθανο, που κάνει τις συγκρίσεις.
Ο oluv νομίζω ότι έχει καλό εξοπλισμό και ένα κανάλι που τεσταρει επαγγελματικά ηχεία.

Αν βρω και ένα άλλο που νομίζω ότι υπάρχει,θα το ποσταρω

• Like
Έχω την αίσθηση ότι θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά θα δοκιμάσω...:)

Ένα ενεργό ηχείο μπορεί να συνδεθεί σε ενισχυτή, κονσόλα κλπ; Υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ή απλώς δεν θα λειτουργήσει;

Συγκεκριμένα, το METRO ES15A MP3 BT, μπορεί να συνδεθεί στην Soundcraft Spirit Powerstation 1200;

Το σκεπτικό είναι ότι μια κονσόλα θα ήταν πιο εύχρηστη από το πάνελ του ενεργού, όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν μικρόφωνα και laptop για αναπαραγωγή μουσικής.

Last edited:
Έχω την αίσθηση ότι θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά θα δοκιμάσω...:)

Ένα ενεργό ηχείο μπορεί να συνδεθεί σε ενισχυτή, κονσόλα κλπ; Υπάρχει κίνδυνος να πάθει κάτι ή απλώς δεν θα λειτουργήσει;

Συγκεκριμένα, το METRO ES15A MP3 BT, μπορεί να συνδεθεί στην Soundcraft Spirit Powerstation 1200;

Το σκεπτικό είναι ότι μια κονσόλα θα ήταν πιο εύχρηστη από το πάνελ του ενεργού, όταν πρέπει να χρησιμοποιηθούν μικρόφωνα και laptop για αναπαραγωγή μουσικής.
Κσι βέβαια μπορεί από οποιαδήποτε έξοδο line.
Εγώ τα δικά μου τα συνδέω σε μικτή της numark ή σε μια κονσολιτσα της behringer, χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like
Reactions: Skakinen
Μόλις παρέλαβα δυο Earfun UboomL, αλλά μάλλον δεν με θέλει η τύχη.
Έχουν αγοραστεί από το δικτυακό κατάστημα marketoupoli.gr (Αργυρούπολη).

Πρώτον περίμενα ένα μηνά για να έρθουν (παραγγελία στις 22 Σεπτεμβρίου).
Να τονίσω πως ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο, αλλά είχαν διάφορες δικαιολογίες με τις μεταφορικές.
Πιστεύω πως του κρέμασε ο προμηθευτής τους).

Τέλος πάντων ήρθαν με ΕΛΤΑ courier (δεύτερο τραύμα... πάντα λένε ότι πέρασαν και δεν με βρήκαν και στο τηλέφωνο δεν απαντούν).

Το τρίτο πιο σοβαρό από όλα.... το ένα ηχεί τρίζει .Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το άλλο είναι καλό.
Υπάρχει service η πολιτική αντικατάστασης από την αντιπροσωπεία; Αλήθεια υπάρχει αντιπροσωπεία;

Τι με συμβουλεύετε να κάνω με δεδομένο ότι είμαι Πάτρα.

• Sad
δεν νομίζω να υπάρχει αντιπροσωπεία.
πήρες τηλ το κατάστημα σταν Αργυρούπολη να τους πεις το πρόβλημα;;

τον τριγμό από που τον ακούς ;;
σε κάποιο από τα παθητικά γούφερς ;;
σε κάποιο από τα μεγάφωνα μπροστά;;
κάπου αλλού ;;
να υποθέσω ότι δεν ακουμπάει κάτι στα παθητικά δεξιά και αριστερά όταν παίζει το ηχείο...

να πω την αλήθεια, αν μου τύχαινε τέτοιο πρόβλημα θα το έλυνα μόνος μου.. πιο εύκολα θα ξεμπέρδευα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την άμεση απάντηση vlad.
Τρίζει μπροστά και αριστερά όταν παίζει σχετικά δυνατά (όχι από τα γούγφερ).
Με τις ίδιες συνθήκες (τοποθέτηση σε ελεύθερη επιφάνεια) το άλλο ηχείο παραμένει στιβαρό.
Σκέφτηκα να του βάλω χέρι, αλλά καινούργιο ηχειάκι .....δεν μου πάει καρδιά, χώρια που έτσι χάνεις και την εγγύηση.

αν δεν σου το αλλάξουν, φτιάξτο μόνος σου..
κάτι δεν έχει βιδωθεί σωστά ή είναι "λάσκα"
υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να έχει πρόβλημα το αριστερό μεγάφωνο και να θέλει αλλαγή..
σε αυτή την περίπτωση ένα email στην "μαμά" εταιρία ίσως δώσει λύση.. (πχ, να σου στείλουν 1-2 μεγάφωνα)

κοίτα σε προηγούμενο πόστ (του Pleo νομίζω), όπου ένας το κάνει φύλλο και φτερό.. δεν είναι καθόλου δύσκολο να το επισκευάσεις μόνος σου.
και αντιπροσωπεία με τεχνικούς να υπήρχε, σε σένα θα είχα 100% περισσότερη εμπιστοσύνη !!

Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο από εκεί που το πήρα και θα ζητούσα αντικατάσταση. Ειδικά αν τους πεις ότι το ένα από τα δύο είχε πρόβλημα, δεν νομίζω ότι θα ρωτήσουν και πολλά.
Εξ' άλλου έχεις δικαίωμα μέχρι και επιστροφής εντός 14ων ημερών, ακόμα και αν το έχεις ανοίξει και δοκιμάσει.
Βέβαια κι αυτοί έχουν το δικαίωμα να σου πουν ότι θα ήθελαν να το ελέγξουν κλπ, αλλά θεωρώ ότι σχετικά εύκολα θα βρεις την άκρη.

Αποφάσισα να ασχοληθώ και τελικά το πρόβλημα λύθηκε.
Το έβαλα και έκανα σάρωση από τα 100 έως τα 1000 Hz και συντόνιζε σε ένα ευρύ φάσμα, αλλά με είσοδο πάνω από 0,2V και έως 0,5V.
Πριν πιάσω το κατσαβίδι, κίνησα σχετικά βίαια μερικές φορές, τα δύο παθητικά γούφερ αριστερά και δεξιά, με ίδια φορά και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε.
Τι ήταν;
Εικάζω πως η εσωτερική ηχομόνωση ή κάποιο καλώδιο με μόνωση, ακουμπούσε το ένα από τα μεγάφωνα και συντόνιζε, τέλος καλό όλα καλά.
Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση.
Τώρα δουλεύουν, οπότε κάθε σύσταση για βελτίωση δεκτή.

Υ.Γ ο ποιοτικός έλεγχος μάλλον είχε γίνει από την Boeing.

• Haha
Reactions: vlad66 and tonal
να τα "ζευγαρώσεις" για να παίζουν στέρεο (το κάθε ένα από ένα κανάλι) , να μην φοβάσαι να έχεις "πατημένο" το δεξί κουμπί με το λευκό λεντάκι (το "DSP" όπως το ονομάσαμε εδώ),
να έχουν τοίχο πίσω τους , ακόμα καλύτερα και πλαϊνό (τοίχο) αν γίνεται..
την απόσταση μεταξύ τους θα την δεις εσύ σύμφωνα με τα γούστα σου, εκεί κοντά στο 1-1,5 μέτρο είναι καλά πιστεύω.

έχω παρατηρήσει με μία και μοναδική δοκιμή ότι δεν κάνουν pair όταν δώσεις σήμα στην aux.. αν το δοκιμάσεις και δεις κάτι διαφορετικό, πες μας.

και απόψε μπήκε σχολασμένος συνάδερφος στο Λ/Φ και εκστασιάστηκε με τον ήχο του και ας έπαιζε σε χαμηλή ένταση

• Like
Reactions: tonal
Τα έχει προσφορά το μαμά site Earfun στα 55,99 € το ένα και μηδέν μεταφορικά. Έβαλα δύο και τα περιμένω.

6th-UBL-30% OFF Code: 6ASUBL30.
Είχε μια δυσκολία να δεχτεί κάρτες Πειραιώς και πλήρωσα τελικά με paypall.

• Like