Ηχεια Νομαδικά Bluetooth

Εχω κολλήσει γιατί θα ήθελα το πιο δυνατό κ καθαρό ήχο του Xtreme 4 με το stereo κ το καθαρότερο loudness αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά των 100 περίπου ευρώ…..από κοντά το είδα παλεύεται το μέγεθος θεωρώ κ αν μπει κ ένα after market χερουλακι είναι εύκολο στην μεταφορά…..από την άλλη το καινούργιο charge 6 που βγαίνει σε λίγο καιρό αν δεν έχει τόσο διαφορά θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή

Sent from my iPhone using Tapatalk

To Tribit StormBox Lava που έβαλα πιο πριν έρχεται και με ιμάντα και με χερουλάκι στη συσκευασία (σαν ιμάντας χειρός).

Και παίζει και πολύ καλά, μη σου πω ότι κοντράρεται εύκολα με το Xtreme 4 που είναι στην ίδια κατηγορία μεγέθους.

Αλλά καταλαβαίνω, αν θέλεις JBL οπωσδήποτε και δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος, τότε πας στο Xtreme 4. Στον ήχο είναι σε όλα καλύτερο από το Charge 6.

• Like
Reactions: scorpio3
To Tribit StormBox Lava που έβαλα πιο πριν έρχεται και με ιμάντα και με χερουλάκι στη συσκευασία (σαν ιμάντας χειρός).

Και παίζει και πολύ καλά, μη σου πω ότι κοντράρεται εύκολα με το Xtreme 4 που είναι στην ίδια κατηγορία μεγέθους.

Αλλά καταλαβαίνω, αν θέλεις JBL οπωσδήποτε και δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος, τότε πας στο Xtreme 4. Στον ήχο είναι σε όλα καλύτερο από το Charge 6.

Ευχαριστώ πολύ θα τσεκάρω κ το tribit

Ευχαριστώ πολύ θα τσεκάρω κ το tribit

Όπως φαίνεται στο video το Xtreme 4 στις ίδιες εντάσεις έχει το volume λίγο πιο χαμηλά, ίσως ακούγεται και λίγο πιο καθαρά. όταν όμως φτάνεις στο 100% το StormBox Lava καταφέρνει να έχει λίγο παραπάνω στάθμη και να διατηρεί λίγο καλύτερα το μπάσο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: scorpio3
Όντως εντυπωσιάστηκα πολύ δυνατό!!!!Δεν την ήξερα σαν εταιρεία

Άμεση σύγκριση 1:1 του αρκετά μεγαλύτερου και πολύ ακριβότερου

IMG_20250531_200305.jpg

Με το αρκετά μικρότερο και γελοιωδώς φτηνότερο

IMG_20250531_200444.jpg

Και επειδή το JBL δεν έχει equaliser, έφερα την καμπύλη του earfün στο flat..
Αλλιώς το JBL δεν είχε καμία τύχη....

Και το αποτέλεσμα της άμεσης σύγκρισης;
Ακουστικές εντυπώσεις;
happy-emoji-emoticon-eating-popcorn-from-striped-red-white-bucket_1303870-2339.jpg

• Haha
Reactions: vlad66
Είναι βέβαιο ότι το JBL δεν έχει καθόλου EQ; Έστω τριών περιοχών; Ποιο BoοmBox είναι; Ποιας γενιάς δηλαδή;

Και το αποτέλεσμα της άμεσης σύγκρισης;
Ακουστικές εντυπώσεις;
happy-emoji-emoticon-eating-popcorn-from-striped-red-white-bucket_1303870-2339.jpg

θα έλεγα ισοπαλία και καθαρά θέμα γούστου.

το JBL δίνει λίγο περισσότερο την εντύπωση του BOOM BOX.. το EARFUN δείχνει να είναι κάπως πιο "μελωδικό"

σε μάξιμουμ ένταση δεν μπόρεσα να τα κοντράρω.. έβαλε τις φωνές η γυναίκα πολύ πριν τερματίσουν και τα 2

στην ισχύ και το βάθος του μπάσου, είναι και τα 2 μικρά θηρία.. ίσως το "μικρά" να είναι περιττό... χτύπαγαν τον καναπέ που καθόμουν και τα άκουγα, χαλαρά και σε νορμάλ ένταση..
( η απόσταση δηλαδή που τα άκουγα, είναι αυτή που ακούω τα ATC ) !

το JBL είναι πιο "φαντεζί" στους ήχους έναρξης-παύσης (τσιμπάει λίγο την αρχή του Saturday night fever), το earfun έχει απλούς ηλεκτρονικούς ήχους..

στην εμφάνιση , τα βλέπουμε.. το ένα φουτουριστικά εντυπωσιακό, το άλλο ένα κουτί με χερούλι...

η ύπαρξη (του καλού) equalizer στο earfun είναι το ( νικηφόρο ;; ) γκολ από τα αποδυτήρια,
στην τιμή του JBL αγοράζεις 3 earfun.. 2 για σένα για πραγματική stereo λειτουργία και το 3ο να το κάνεις δώρο... το που, είναι θέμα του καθενός... ;)

στην πραγματική stereo λειτουργία των 2 earfun το μονό JBL δεν έχει την παραμικρή τύχη.. το πετάς από το μπαλκόνι...

2 JBL για την δική τους stereo λειτουργία , θέλουν κάπου 1 χιλιάρικο.........

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Είναι βέβαιο ότι το JBL δεν έχει καθόλου EQ; Έστω τριών περιοχών; Ποιο BoοmBox είναι; Ποιας γενιάς δηλαδή;
έχει ένα κουμπί πίσω που λειτουργεί σαν loudness
στην ουσία και σύμφωνα με τα σύμβολα είναι "in door και out door"

η σύγκριση έγινε με το "in door" γιατί αλλιώς θα έπρεπε να βάλω equalizer στο earfun για το δίκαιο της σύγκρισης.. και τότε το JBL δεν έχει τύχη.

για γενιά κλπ, θα μας πει ο Μιχάλης ( @mdvq ) .. δικό του είναι.. αλλά όπως ξέρουμε ο Μιχάλης δεν μπαίνει σε τέτοιες "περιπέτειες" και ας έχει το δικό του earfun :ROFLMAO:

το έφερε σε μένα για να κάνω το συγκριτικό...

το jbl flip 6 εχει μεσα στην εφαρμογη του EQ.
ΔΕΝ γινεται να μην εχει EQ το θηριακι...
Έχει app πάντως για το JBL. Και έχει EQ (λέει).

εγώ δεν έχω το app του JBL και ούτε ο Μιχάλης μου είπε κάτι σχετικό.. (ή μάλλον μου είπε ότι ΔΕΝ έχει)
πιθανόν το μοντέλο που έχω εδώ να είναι παλιότερο και πράγματι να μην έχει.
όπως και να έχει όμως, η σύγκριση έγινε χωρίς "βοήθειες"

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Το πρώτο είναι ....το καλό 😀
Ούτε ήξερα για το app.
Noμιζω ότι όταν το πήρα ,δεν υπήρχε.
Ένας φίλος στην Κρήτη που το έχει και του πήγα το earfun για σύγκριση,μου είπε ότι ''"καλό το earfun, αλλά JBL δεν είναι""
Άβυσσος....το αυτί του μουσικόφιλου😃

Το πρώτο είναι ....το καλό 😀
Ούτε ήξερα για το app.
Noμιζω ότι όταν το πήρα ,δεν υπήρχε.
Ένας φίλος στην Κρήτη που το έχει και του πήγα το earfun για σύγκριση,μου είπε ότι ''"καλό το earfun, αλλά JBL δεν είναι""
Άβυσσος....το αυτί του μουσικόφιλου😃

διαφωνώ ριζικά με τον φίλο σου (που μάλλον ήταν υπό την επήρεια ρακής)... :LOL: :p

άσχετα από την διαφορά στην τιμή, (σε "flat" λειτουργία πάντα), το earfun είναι λίγο πιο "ρεαλιστικό" , πιο αληθοφανές στην μουσική και θυμίζει λίγο περισσότερο hifi consumer σύστημα, παρά Boom Box

Εφόσον πρόκειται για το πρώτης γενιάς BoomBox, τώρα είμαστε στην τρίτη γενιά, η τιμή του δεν είναι 600 ευρώ πάντως. Το δε Earfun παίζει με κάμποσα χρόνια εξέλιξης στην πλάτη του.
Έχουν γίνει άλματα από την εποχή που είχε πρωτοπαρουσιαστεί το πρώτης γενιάς BoomBox.

• Like
Εφόσον πρόκειται για το πρώτης γενιάς BoomBox, τώρα είμαστε στην τρίτη γενιά, η τιμή του δεν είναι 600 ευρώ πάντως. Το δε Earfun παίζει με κάμποσα χρόνια εξέλιξης στην πλάτη του.
Έχουν γίνει άλματα από την εποχή που είχε πρωτοπαρουσιαστεί το πρώτης γενιάς BoomBox.

ποιά είναι η σημερινή πραγματική τιμή του νέου JBL ;;
το earfun συνήθως το παίρνεις με 120€ , μερικές φορές λιγότερο.

(τα δικά μου στοίχισαν 112€ το ένα αν θυμάμαι καλά)

ποιά είναι η σημερινή πραγματική τιμή του νέου JBL ;;
το earfun συνήθως το παίρνεις με 120€ , μερικές φορές λιγότερο.

(τα δικά μου στοίχισαν 112€ το ένα αν θυμάμαι καλά)

Το τωρινό μοντέλο είναι το BoomBox 3 και έχει εκεί γύρω στα 500 ευρώ. Αλλά δεν παίζει το ίδιο όπως τα δύο προηγούμενα.

• Like
Το τωρινό μοντέλο είναι το BoomBox 3 και έχει εκεί γύρω στα 500 ευρώ. Αλλά δεν παίζει το ίδιο όπως τα δύο προηγούμενα.

άρα κάπου 4 earfun X αγοράζεις έναντι ενός JBL.. ακόμα και καλύτερα να παίζει ( πόσο καλύτερα πια ;; ) όταν στα μισά λεφτά (με 2 Χ) έχεις πραγματική στερεοφωνική εικόνα και αίσθηση πραγματικού στερεοφωνικού, κάθε σύγκριση είναι αστεία....