Με 500€ παίρνω ηχεία αξιόλογα?
Έλεγα να έβρισκα κάτι μεταχειρισμένο για να πάρω κατι καλύτερο με τα 1000€
Αυτό σκέφτομαι. Να προσθέσω αργότερα το sub και να πάρω κάτι καλύτερο με τα 900-1000€. Τα Advance είναι αρκετά όμως? Από ποιότητα και δύναμη?
Αν τα συνοδεύσεις με έναν subwoofer θα είσαι οκ αν δεν πας σε απόσταση ακρόασης άνω των 2μ.σκέφτομαι την αγορά των Kef LSX II LT και θα ήθελα τη γνώμη σας, ακούω καθημερινά μουσική σχεδόν αποκλειστικά Spotify, και η τοποθέτηση τους θα γέινει (αν γίνει) σε χώτο 40m^2, πηγή laptop/κινητό
ευχαριστώ.
Για τον υπολογιστή σου τα θες τα ηχεία; Γιατί νομίζω ότι αυτά είναι για να ακούς από απόσταση 1 μέτρου. Για μια λογική απόσταση ακρόασης (στα 40τμ του σαλονιού σου) π΄χ μέχρι 2-2,4 μέτρα θα πρότεινα να δεις ηχεία (ενεργά οκ) με 8ιντσο γούφερ συνδυαζόμενα με sub. π.χ καποιες επιλογές σε ενεργά με 8ιντσο γούφερ είναι το Yamaha HS8I με 700 ευρώ/ζεύγος και τα JBL 308 (περίπου στην ίδια τιμή) συνδυαζόμενα με sub της ίδιας μάρκαςσκέφτομαι την αγορά των Kef LSX II LT και θα ήθελα τη γνώμη σας, ακούω καθημερινά μουσική σχεδόν αποκλειστικά Spotify, και η τοποθέτηση τους θα γέινει (αν γίνει) σε χώτο 40m^2, πηγή laptop/κινητό
ευχαριστώ.
Μου άρεσε που ζήτησες και την γνώμη μας! Αφού είχες αποφασισει.....Τελικά παράγγειλα τα KEF, προς το παρόν χωρίς sub, μόλις τα στήσω θα σας πω τη γνώμη μου, θα ανεβάω βιντεάκι και φωτό, ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
και που είσαι ακόμα, τα παρέλαβα όλο χαρά και δεν μπορώ να τον σοτάρω, δεν έχω σπίτι router, μόνο το κινητό, τώρα που γράφω κάθομαι και τα κοιτάω που αναβοσβήνουν σε stand by.Μου άρεσε που ζήτησες και την γνώμη μας! Αφού είχες αποφασισει.....
Υπάρχουν και τα manual. Δε βοηθάνε;μπα την κάτσαμε τη βάρκα, έτσι είναι αν είσαι άσχετος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.