Ηχείων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!

Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Ναι....Μόνο που εμφανίζεται στα demo μηχανήματα της εταιρία σας, πράγμα που καθιστά
την προτροπή σας για αγορά του εν λόγω μηχανήματος από το μέλος, μάλλον εκ του πονηρού..

Καθολου εκ του πονηρου, κανετε λαθος.
Aπλως πιστευω οτι ειναι πολυ καλα μηχανηματα, και κοντα στον χαρακτηρα που ψαχνει ο φιλος.Αν ηθελα να λειτουργησω πονηρα, καλλιστα θα μπορουσα να βαλω καποιο "παπαγαλακι" να το κανει εκ μερους μου.Γινονται και κατι τετοια, μη νομιζετε.
Παρεπιπτοντως δε ο ΙΝΤ 30 που εχω εγω ειναι S/H και οχι demo.

Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Aπλως πιστευω οτι ειναι πολυ καλα μηχανηματα, και κοντα στον χαρακτηρα που ψαχνει ο φιλος.Αν ηθελα να λειτουργησω πονηρα, καλλιστα θα μπορουσα να βαλω καποιο "παπαγαλακι" να το κανει εκ μερους μου.Γινονται και κατι τετοια, μη νομιζετε.

Εφόσον γνωρίζεται έστω και μια τέτοια περίπτωση που να έχει συμβεί εδώ – και να μη την έχουμε αντιληφθεί οι συντονιστές
Τότε οφείλετε να την καταγγείλετε.

Διαφορετικά… αφήστε τα γενικόλογα.

Υπάρχει υποκατηγορία στις αγγελίες για τις προσφορές καταστημάτων, ακριβώς
για να αποφευχθούν το φαινόμενο της "εισβολής" αντιπροσώπων και καταστηματαρχών
σε νήματα μελών που ψάχνονται για αγορά...Μπορείτε να αναρτείτε εκεί τις προσφορές σας
και οι χρήστες που αναζητούν ευκαιρίες να είστε σίγουρος πως θα τις δούν..

Επίσης όσον αφορά τα παπαγαλάκια, με αυτήν την έκφραση μπορούν
να χαρακτηριστούν χρήστες που κατ´εξακολούθησιν και επί σειράς ετών
προμοτάρουν συγκεκριμένα προιόντα, συγκεκριμένων εμπορικών επιχειρήσεων..

Φυσικά δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτή την κατηγορία μέλη
που απλά εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για προιοντα που τους άφησαν
με τις καλύτερες εντυπώσεις..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Εφόσον γνωρίζεται έστω και μια τέτοια περίπτωση που να έχει συμβεί εδώ – και να μη την έχουμε αντιληφθεί οι συντονιστές
Τότε οφείλετε να την καταγγείλετε.

Διαφορετικά… αφήστε τα γενικόλογα.

Δεν μιλησα για το AV Club.

Εδω ειμαι σιγουρος οτι τετοια πραγματα δεν γινονται

Θα ξεκινήσω να κλείνω ραντεβού και θα επικοινωνήσω και με τα μέλη που έχουν τις εν λόγο αγγελίες.

Στο μεταξύ εάν έχετε κάτι άλλο να καταθέσετε εγώ εδώ είμαι.

Peace!

Re: Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Δεν μιλησα για το AV Club.

Εδω ειμαι σιγουρος οτι τετοια πραγματα δεν γινονται

Εγώ θυμάμαι πριν καιρό πάντως να με κατηγορείτε ανοιχτά για εμπορικά συμφέροντα και μάλιστα είχατε "ξεχάσει" να αναφέρετε ότι είστε έμπορος ο ίδιος... περίεργα πράγματα...

αν θέλεις ολοκληρωμένο θα έλεγα να κοιτάξεις και τον karan 180 ... κι ο διακοσάρης unico που ανέφερες είναι πολύ καλή λύση ... γενικότερα μέχρι το μπάτζετ των 5.000 υπάρχουν πολλές λύσεις, από σούπερ ποιοτικούς κινέζους καινούριους, έως μεταχειρισμένους αμερικανικούς θρύλους ...

η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν θέλεις να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα, καλύτερα είναι να πας σε προ / τελικούς .... είσαι τυχερός που λόγω εποχής, είτε οι ιδιώτες, είτε τα καταστήματα δίνουν σε πολύ καλές τιμές τα μεταχειρισμένα τους ....

Θα ξεκινήσω να κλείνω ραντεβού και θα επικοινωνήσω και με τα μέλη που έχουν τις εν λόγο αγγελίες.

Στο μεταξύ εάν έχετε κάτι άλλο να καταθέσετε εγώ εδώ είμαι.

Peace!

Μια και έχω ο ίδιος στην κατοχή μου, κοίταξε μήπως βρεις κανένα σετάκι GamuT σε μεταχειρισμένα. Από τις καλύτερες επιλογές που έχεις να κάνεις και όσον αφορά την οδήγηση, κάνουν ζάφτι τα εντελώς δύστροπα Audiostatic, οπότε καταλαβαίνεις...

Για να μην το κουράζουμε, ο Χρήστος-Loudobic ζητάει ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή
με το ποσόν που διαθέτει..
Exoυμε και λεμε με αλφαβητικη σειρα:Ayre ax-7e,Chord spm2600,Copland 405,Dencen b-150,Denon pma-2110,Esoteric ai-10,Hegel h200,Leben cs-600,Luxman sq-38,Mcintoch mc6300,Naim supernait,Norma revo,Pathos ethos,Jeff rowland m-201,Korato kta-1000 κλπ...

Η λίστα μεγαλώνει και μου αρέσει!!

Λοιπον θα σουμάρω και θα σας τα παρουσιάσω ομιόμορφα.

Re: Απάντηση: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

Δεν έχω ιδέα για το πως παίζουν αυτά τα ηχεία, αλλά δε προσθέτεις και οποιονδήποτε accuphase στη λίστα σου???

The Hyperion 968s are truly a reference quality speaker in all the most important facets of performance, fit, finish and design. They have marveled me in the most undeniable way with their uncompromising musicality, clarity and faithfulness. I have the gut feeling that it will be quite some time before I hear anything at this price point that will surpass them. If any one is in the market for a speaker below $20k (and possibly even higher) I highly recommend taking the time to listen and/or audition these speakers before possibly coming too heavily out of one’s pocket. I have a feeling they just might be very happily impressed and surprised at their price to performance ratio.

Bravo, Hyperion, as you have melded together Earth and Heaven to produce a truly Titanic speaker.

Δεν βγαζεις τον copland εξω? Αν και με τοσες προτασεις απο τους συμφορουμιτες εδω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασεις την μπαλα καθως ολα αυτα τα μηχανηματα (τοσο διαφορετικα μεταξυ τους), ιδανικα πρεπει να ειναι ταυτοχρονα στον χωρο σου, πραγμα που το βλεπω λιγο δυσκολο.

Αν θελεις οδηγηση εστιασε σε αυτο και ασε απο πριν εξω μηχανηματα με λαμπιτσες ειδικα με τα ηχεια σου...

εχω την εντυπωση (μαλλον τη βεβαιοτητα) ότι θα χασεις την μπαλα!!! τελικα τι θες? χροιες(λαμπες) ή οδηγηση(τρανζιστορ) ! εσυ εχεις το μπαλακι!!! αποφασισε εσυ!! και μετα ζητα προτασεις!!! γιατι αν θες και τα χροιες λαμπας αλλα με γκαζι πρεπει να πληρωσεις παρα παρα πολλά!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

Απάντηση: Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση

εχω την εντυπωση (μαλλον τη βεβαιοτητα) ότι θα χασεις την μπαλα!!! τελικα τι θες? χροιες(λαμπες) ή οδηγηση(τρανζιστορ) ! εσυ εχεις το μπαλακι!!! αποφασισε εσυ!! και μετα ζητα προτασεις!!! γιατι αν θες και τα χροιες λαμπας αλλα με γκαζι πρεπει να πληρωσεις παρα παρα πολλά!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

για να μη φοβίζουμε τσάμπα το φίλο μας, ας τον αφήσουμε να κρίνει μόνος του, γιατί πολλές φορές αυτό που εννοεί κάποιος "λάμπα" δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται τελικά, όπως και το τρανζίστορ δεν είναι τόσο ξερό, άμουσο και...ουδέτερο.

Έχω ακούσει ακριβές λάμπες που μου θύμιζαν κακό τρανζίστορ όπως και τρανζίστορ με τόση γλύκα που θα ορκιζόμουν ότι κάπου μέσα κρύβονται λάμπες...

Οπότε ας προσπαθήσει ο φίλος να ακούσει και άλλες λάμπες αλλά και τρανζίστορ και να βγάλει τα συμπεράσματά του...