Re: Hyperion 968 ολική αναβάθμιση
Σευχαριστώ για την ανάλυση.
Μακάρι να βρώ κάτι και να ησυχάσω, να μην ψάχνομαι άλλο. Κάπου είναι και κουραστικό μετά από ένα σημείο.
ώ ρε φίλε farflung τι μου θύμησες
φίλε Λουδοβίκε, για να μην διαβάζεις όλο το νήμα που είναι 38 σελίδες (αν και είναι ωραίο νήμα και έχει και αγωνία....) σου λέω το ζουμί μιας και ήταν "δικό" μου το νήμα:
έχω τα ATC τα 40άρια και έψαχνα ενισχυτή. Είχε πέσει το μάτι μου στον esoteric ΑΙ-10 και ο οποίος ταίριαζε και με το cd player που έχω (esoteric SΑ-10) αλλά δεν υπήρχε πουθενά για δοκική.
Βρέθηκε ενας χριστινός από θεσσαλονίκη ο οποίος μου τον έστειλε για να τον ακούσω με μόνη προυπόθεση να πάρω τον ενισχυτή του παραμάσχαλα και να πάω να τον ακούσω με άλλα ηχεία (ακόμα δεν το πιστεύω ότι έγινε αυτό).
Οταν παρέλαβα τον ενισχυτή και τον έβαλα να παίξει με τα ATC ήταν μακράν ο χειρότερος ενισχυτής σε αυτή την κατηγορία χρημάτων που είχα ακούσει με τα ηχεία μου. Οταν όμως τον άκουσα με τα Tannoy glenair 10, ήταν ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει στην ζωή μου από οποιδήποτε σύστημα οποιασδήποτε κατηγορίας. Αν έβγαιναν τα ηχεία αυτά σε μαύρο θα είχα βγάλει τα ATC για πουλημα το ίδιο βράδυ (τα οποία είχα κανένα μηνα στην κατοχή μου).
Ο ενισχυτής αυτός είναι ταχύτατος και αναλυτικότατος σε απίστευτο βαθμό, αρκετά δυνατός αλλά εξωφρενικά κλινικός. Για τα γούστα μου πιστεύω ότι θέλει ηχείο πλούσιο σε αρμονικές ώστε να μετριάσει την κλινικότητα του ενισχυτή. Ετσι θα πάρει το ηχείο όλα τα υπόλοιπα καλά που έχει (ανάλυση και ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!). Οτι ακριβώς ήρθε και έκανε με τα Τannoy.
Μόνο με ακρόαση ο συγκεκριμένος ενισχυτής ο οποίος είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.
στο link που εβαλε ο Tyler είναι μεταχειρισμένος. Δεν βρίσκω για ποιον λόγω να μην είναι διαθέσιμος για ακρόαση. Εκτός και αν νομίζει οτι τέτοιες εποχές θα βρεθεί κόσμος που αγοράζει γουρούνι στο σακί. Αν βρει μαγκια του, αλλά δεν το νομίζω.
Α ρε φιλε, λουδοβίκε. Δεν πουλά κανενας και τον ASR του (γιατί άραγε?) μιας και έχει όλα αυτά τα οποία ζητάς. Τες πα κάτι θα βρεθεί.
Εγώ θα ρίξω άλλη μία πρόταση φίλε έτσι για να σε μπλέξω παραπάνω: NAIM SUPERNAIT στα 3χιλιάρικα και κάποια στιγμή παίρνεις και το εξωτερικό τροφοδοτικό. Τον έχω ακούσει με τα ATC σπιτι μου και με ξάφνιασε ευχάριστα. Και αν πας από Orpheus μεριά δες και κανα densen (δεν τον έχω ακούσει αλλά μου κάνει κλικ)
Σευχαριστώ για την ανάλυση.
Μακάρι να βρώ κάτι και να ησυχάσω, να μην ψάχνομαι άλλο. Κάπου είναι και κουραστικό μετά από ένα σημείο.