Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι ενισχυτές που συζητώνται εδώ είναι κτήνη. 20 κιλά και βάλε. Ζητάς από κάποιον να σηκώσει 20 κιλά από το ράκ, να τον κουβαλήσει μέχρι το αυτοκίνητο, να τον φέρει σπίτι σου, να τον κουβαλήσει από το αυτοκίνητο πάλι σπίτι του και πάλι στο ράκ. Να φανταζτείς εγώ με τον Audia Που είναι 12 κιλά και το σκέφτομαι να το πράξω πόσο μάλλον αυτός με τον Emitter.... Να βοηθάμε δεν λέω αλλά να σκεφτόμαστε και τον άλλον στις απαιτήσεις μας......
Τοτε,αν δεν χρειαζονται τα τεχνικα,να το πουμε και στον κατασκευαστη που λεει ακομη και για 10 βατ ως μινιμουμ.
Ναι,δεν συμφωνω με τα 10 βατ,αλλα εχω απορια γιατι ενας καλος λαμπατος των 50 η 100 βατ δεν κανει για το συγκεκριμενο ηχειο.
Το τι θελει μια μεγαλη ορχηστρα η οι metallica ειναι γνωστο.Πρωτα απ'ολα,αναλογο χωρο και τα αλλα ακολουθουν.
Γιατί ο πραγματικά καλός λαμπάτος των 50 ή 100W δεν κάνει 3 ή 4 χιλιάρικα που είναι το budget μας...
και ποσο κανουν 50 ή 100 ποιοτικα λαμπατα, και ποσες λαμπες εχουν πανω αυτοι οι ενισχυτες, και καθε ποτε θελουν αλαγμα,και τι προ θελουν αντιστοιχης ποιοτητας,πιστευω ολοι πιανουν την σκεψη μου.
OK μην το πέρνεις και τόσο προσωπικά, μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα..
Επ Ουδενί δεν μου πέρασε από το μυαλό να ταλαιπωρήσω κανέναν σας... εξάλλου υπάρχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι είναι πρόθυμοι πλέον και φέρνουν μηχανήματα στο σπίτι πλέον....
Φιλικά
@ audiolytic δηλαδη δεν καταλαβαινεις οτι ο ενισχυτης που προτεινεις κανει ενα βαρελι χρηματα
φιλικα παντα
Θελω να ελπιζω οτι ο καθενας μιλαει απο την προσωπικη του εμπειρια και οχι απο οτι ακουγεται δεξια και αριστερα.
Επειδη προσωπικα ταλαιπωρηθηκα 1 χρονο για να βρω ενισχυτη που να συνδυαζει οσα ηθελα. γραφω παντα μονον οτι εχω ακουσει.
Οταν βγαζουμε αχρηστες ολες τις λαμπατες κατασκευες, σιγουρα δεν εχουμε προσωπικη αποψη αλλα μεταφερουμε γνωμες τριτων.
Με υπομονη και επιμονη θα βρεις το μηχανακι των δικων σου ονειρων. Φροντισε μονον να αγορασεις κατι απο αξιοπιστη εταιρια. Καλη συνεχεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.