tzam65
Established Member
..και αν θες να νιώσεις τη "φυσικότητα" της συναυλίας δοκίμασε να ακούσεις τα Cerwin-Vega XLS-215 :Banane0:
Για φυσικότητα στη μεσαία περιοχή Harbeth & Spendor.
Να σου πώ... να βγάλω κανα φράγκο, διότι έχω χάσει πολλά.....
..και αν θες να νιώσεις τη "φυσικότητα" της συναυλίας δοκίμασε να ακούσεις τα Cerwin-Vega XLS-215 :Banane0:
Ανάλογα τη συναυλία...
Ετσι που το πας θα χάσεις κι άλλα!:aetsch:
Τον χώρο τον συμμόρφωσες?
Εσυ John πώς τα πας με το "μικρό" ??
μη νομιζεις πως τα pmc ειναι ιδιαιτερα ευκολοτερα σε συνοδα. το μηκους 3m atl για να γεμισει θελει κοτσια. ο φιλος εντωμεταξυ εχει ηδη atc και μαλιστα τα σαρανταρια αν δε κανω λαθος. αλλα ξερεις τι λενε εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
αλλά θέλω να πάω σε ενα ηχείο με απόλυτα φυσικό ήχο, δεν ξέρω εαν αυτό λέγεται "monitor"... δεν νομίζω....
Με τη δική σου ψυχολογία, αν πάρεις τα 50άρια σε βλέπω να ανοίγεις παράλληλα νήματα...
Καλωδίων διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!
Προενισχυτών διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!
Πηγών διαρκής και συνεχιζομένη αναβάθμιση!
![]()
Στην αρχή θα έχω κατα την γνώμη μου το κορυφαίο για αυτη την δουλειά Grace m903...εν καιρό θα πάμε στο m905...
Αλλά ας αφήσουμε τώρα αυτό το θέμα.... θα συζητηθεί αλλού...
Δεν μου λέτε... ενεργά PMC παίζουν??
Παιδιά θέλω να επιμείνω στην λέξη "φυσικότητα"....
Mπορεις να δωσεις εναν ορισμο της "φυσικοτητας" οπως τον αντιλαμβανεσαι και ζητας ?
Πιστευω οτι αυτο που εννοεις δεν σχετιζεται κατ'αναγκη με τονικοτητα, "ταχυτητα" , "ελεγχο", "ουδετεροτητα" κλπ.......
Σε εισαγωγικα οι νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων αμφιλεγομενοι/αμφισβητουμενοι οροι βεβαια.....
Δε μπορείς να το περιγράψεις, απλά το καταλαβαίνεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.