Mπορεις να δωσεις εναν ορισμο της "φυσικοτητας" οπως τον αντιλαμβανεσαι και ζητας ?
Πιστευω οτι αυτο που εννοεις δεν σχετιζεται κατ'αναγκη με τονικοτητα, "ταχυτητα" , "ελεγχο", "ουδετεροτητα" κλπ.......
Σε εισαγωγικα οι νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων αμφιλεγομενοι/αμφισβητουμενοι οροι βεβαια.....
Ρεαλιστικές μεσαίες με φυσική ροή, καθαρότητα και τονική ισορροπία & ηρεμία....( πάντα σε συνδυασμό φυσικά σε ενισχυτικά που θα προφέρουν τις προηγούμενες λέξεις, ενισχυτικά (με μηδενικό noise floor) που θα προάγουν αυτή την "φυσικότητα"....
**Επιπλέον να σας πώ ενα μικρό story με την λέξει Noise floor.... πάω μια μέRα στο σπίτι κρατώντας ένα καλωδιάκι XLR για δοκιμή ακριβώς το ίδιο μεντέλο με το RCA μου..
[Λοιπόν ξεκινάω με το RCA...ΟΚ όλα γνώριμα και φρέσκα στα αυτιά, οπότε σηκώνομαι γρήγορα και βάζω το XLR μου (**το DAC ήταν trully balanced, o ενισχυτής όχι), ε λοιπόν δεν πίστευα στα αυτια μου, έκανα 2-3 λεπτά να σκεφτώ, αυτό που άκουγα μου άρεσε πολύ περισσότερο... υπήρχε ενα deep black πίσω στα σταματήματα της φωνής ή των οργάνων, μια "ομαλότητα" μια "φυσικότητα" που το RCA μπήκε στο ντουλάπι για σκόνισμα....]
Πως τα λέω έτσι ρε π@θστh μου... κουράζω μήπως ή ψάχνω το άπιαστο....