Καλά, από εκεί περίπου δεν ξεκινήσαμε πριν εκατόν-τόσες σελίδες; :hmmmm:
Καλά, από εκεί περίπου δεν ξεκινήσαμε πριν εκατόν-τόσες σελίδες; :hmmmm:
Επίσης για να προλάβω... μην βιαστείτε να πείτε οτι ο Red Wine των 30watt δεν οδηγεί τα ηχεία.
Οπότε με την ευκαιρία να προσθέσω οτι το 938 είναι πιο εύκολο οδήγητο. Και εδώ είναι που με φτιάχνει πάρα πολύ. Μπορείς να παίξεις και με 20 watt τρίοδο (ο κατασκευαστής με τέτοιους το χρησιμοποιούσε), αλλά μπορεί να σηκώσει και 200 watt, και να "πεθάνεις" στα δυναμικά, διατηρώντας πάντα την μουσικότητα αλλά φυσικά και την απίστευτη πληροφορία που σου δίνει.
Εγω ρωταω απο καθαρα προσωπικο ενδιαφέρον. Αν ολα πανε καλα, σε λιγους μηνες θα εχει τελειώσει ενα πολυ μεγαλο project που εχω στα σκαρια, το οποιο θα αποδωσει περιπου τα δικα σου βατ σε SET. Και δεν σου κρύβω οτι τα ηχεια αυτα θα ηθελα να τα ακουσω, ακριβως επειδη δειχνουν ευκολοδηγητα. Αν τα καταφερνει σωστα ο red wine δεν θα εχω προβλημα και με τον δικο μου στο μελλον, οποτε μπαινουν στην wish list.
Έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν...είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω!!Μπήκες πάλι βλέπω στον σωστό δρόμο!
(Ηχειάρες,από τα αγαπημένα μου).
Δεν σου λείπει τίποτα.(Εκτός από έναν μπαμπάτσικο ενισχυτή στα χαμηλά και ένα ενεργό κρος,λαμπάτο αφού είσαι του είδους.)
Καλοάκουστα,καλές μουσικές!
Έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν...είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω!!
Πολλοί τα παίζουν έτσι από ότι έχω κοιτάξει,κι αυτά και τα W/P και τα Aerial...είναι ηχεία που στο λένε μόνα τους.
Κι εκτός του αδιαμφισβήτητου οφέλους της ενεργής διενίσχυσης για τους γνωστούς λόγους,έχεις και τα καλά των δυο κόσμων αν θέλεις (λάμπας και τρανζίστορ).
Ζεστασιά και μεσαία που σκοτώνουν επάνω,γρανίτινη οδήγηση κάτω.
Να δοκιμάσεις,θα δεις.
@loudobic
Από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις σελίδες του νήματος που μας προσφέρεις τόσο καιρό!!
Η αστείρευτη αγάπη σου από τη μία και ο ανεκπλήρωτος πόθος σου από την άλλη για τα ηχεία, μας κρατούν (τουλάχιστον εμένα)
σε εγρήγορση. Αλήθεια σημειώσεις κρατάς από τα ηχεία που έχεις δοκιμάσει??
Αν αποφασίσεις να γράψεις βιβλίο θα είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει :a0210:
πολύ ωραίο ηχείο, μεγειά και από μένα
και πιστεύω ότι με ένα δυνατό και ικανό σε ρεύματα ενισχυτή θα παίξει πολύ πολύ καλύτερα
δε διαφωνώ για την ποιοτική δύναμη, αλλά 30 W για 2 οχτάιντσα και 3.8 Ω ελάχιστη αντίσταση τα βγάζουν πέρα;
Τα έχεις ακούσει με άλλο ενιχυτή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.