AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,643
ελα ντε!!!!! συμπερασμα... η κοτα εκανε το αβγο; η το αβγο την κοτα;
Ξεχασες τον κοκορα
ελα ντε!!!!! συμπερασμα... η κοτα εκανε το αβγο; η το αβγο την κοτα;
συμφωνω!! εσυ και εγω ομως πως θα το καταλαβουμε; εχουμε καποια αναφορα του ηχοληπτη; λεω εγω τωρα!
Παντως για μενα ειναι ωρες ωρες απλα τα πραγματα.
Ακουω και γουσταρω να ακουω αυτο που με φτιαχνει, με χαλαρωνει με ηρεμει και με τσιταρει κ με ξεσηκωνει ταυτοχρονα οταν πρεπει.
Περα απο μηχανικους κ ηχοληπτες.
Pure Pleasure.![]()
της πεθερα μου οπου και να την ακουσω την καταλαβαινω!!! αλλα αλλιως ακουγεται σπιτι μου αλλιως σπιτι της !!!!!Xρειάζεσαι αναφορά ηχολήπτη για να καταλάβεις αν μια φωνή ακούγεται ανθρώπινη η όχι?
της πεθερα μου οπου και να την ακουσω την καταλαβαινω!!! αλλα αλλιως ακουγεται σπιτι μου αλλιως σπιτι της !!!!!![]()
της πεθερα μου οπου και να την ακουσω την καταλαβαινω!!! αλλα αλλιως ακουγεται σπιτι μου αλλιως σπιτι της !!!!!![]()
Εμπειρίες ζωντανής ακουστικής μουσικής, είναι η συνταγή. Ας ξεκινήσουμε από εδώ και βλέπουμε. Λ.Σ.
Εμπειρίες ζωντανής ακουστικής μουσικής, είναι η συνταγή. Ας ξεκινήσουμε από εδώ και βλέπουμε. Λ.Σ.
.θα κανω μια υποθεση.,.ακουμε ζωντανη μουσικη, ας πουμε στο μεγαρο μουσικης..το ιδιο ακους οταν εισαι μπροστα μπροστα το ιδιο οταν εισαι πισω πισω? τι ειναι σωστο?..
Σε συναυλια, το ιδιο ειναι μπροστα στην σκηνη?το ιδιο πισω?το ιδιο στο πλαι?...
Δε εχει καμια σχεση το ποσο παραμορφωση εισαγαγει στον ηχο ενας πχ ενυσχητης? η ενα ηχειο?. τοτε γιατι πχ λεμε τα atc εχουν μονιτορ ηχο..μηπως επειδη συνηθως αναπαραγουν διχως χρωματισμο κτλ κτλ..
Πιστευετε οτι ο καθε κατασκευαστης [βαζει] την δικια του ηχητικη υπογραφη στις συσκευες του; πχ εγω αντιλαμβανομαι εναν jadis ενισχυτη και ας μην τον βλεπω!!
Κι εκεί κατάλαβα τί @@ς διαβάζω..Ποιό βιολί,με ποιόν βιολιστή,σε τί απόσταση,σε τί χώρο?Όλα αυτά ηχούν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά.Και ναι,πολλές φορές και το στερεοφωνικό σου μια χαρά είναι.Δεν είναι όλα τα live "μαγευτικά".Και τις χροιές των οργάνων υπάρχουν στερεοφωνικά που μια χαρά τις βγάζουν.Το μόνο πράγμα που αδυνατεί το στερεοφωνικό να βγάλει είναι την αβίαστη αίσθηση της μεγάλης ορχήστρας.Ααα, και τα SF μια χαρά το βγάζουν το βιολί..(αλλά ποιό βιολί..?....)
![]()
σωστή αναπαραγωγή μουσικής στο σπίτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και όταν λες ότι ένα μηχάνημα δεν πρέπει να έχει δικό του ηχητικό χαρακτήρα λές ανοησίες.
Ναι αυτος ο τυπος χαρακτηρα μ αρεσει..δε παει να πει ομως οτι ειναι σωστο κατεμε..απλα μ αρεσει ετσι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.