Ηχογραφηση μουσικης σε φορητο digital recorder.

Χωρις να θελω να πω κατι εχω την εντύπωση οτι τετοια συμπεριφορά ... νομιζω είχα και εγώ με επαναφορτιζομενες

Ρε Μήτσο ήμαρτον με μένα δηλαδή! !!!!
Να μη μπορώ να ευχαριστηθώ ενα πράγμα με την μία? ???
Μια το ένα μια το άλλο. ....θα το πετάξω από το παράθυρο αν έχει τίποτα παράξενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχογραφηση μουσικης σε φορητο digital recorder.

και γιατί όχι το Tascam DR 05;;
έχει είσοδο line, ίδια τιμή με αυτό που λες και δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης... μπορείς να κάνεις πολύ περισότερα πράγματα με το Tascam!!

Το reloop βλεπω εχει εισοδο τροφοδοσιας DC.Δηλαδη κατα τη διαρκεια μιας ηχογραφησης μπορω να το εχω στο ρευμα για να μην σβησει ;

Το Tascam εχει τροφοδοσια ;

Αναλυτικά:

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά πυκνωτικά μικρόφωνα με ευαισθησία έως 125dB SPL
Γραμμική PCM ηχογράφηση μέχρι 96kHz/24-bit WAV (BWF)
Ηχογράφηση Stereo MP3 από 32 έως 320 kbps bit rate
Λειτουργία Peak Reduction, βελτιστοποιημένη για εγγραφή μουσικής
Limiter και φίλτρο αποκοπής χαμηλών συχνοτήτων για να βοηθάει στην πρόληψη παραμορφώσεων
Αυτόματο ή χειροκίνητο level setting
Αυτόματη και χειροκίνητη αύξηση τροχιάς
Αναπαραγωγή μεταβλητής ταχύτητας (50% -150%), χωρίς αλλαγή pitch
Loop και repeat playback
Χαρακτηριστικό level align που αποτρέπει τυχόν άνιση ένταση ήχου κατά την αναπαραγωγή
Ρύθμιση Playback EQ
Λειτουργία επεξεργασίας (Divide και Delete)
Έως 99 mark points για κάθε αρχείο
Χρωματικό κουρδιστήρι
Στερεοφωνική είσοδος MIC / LINE 1 / 8 "
Θύρα USB 2.0 για μεταφορά σε Η / Υ και εξωτερική τροφοδοσία
Μέχρι και 2 δευτερόλεπτα pre recording buffer
Λειτουργία Jump back που επιστρέφει στο προηγούμενο σημείο, με μία κίνηση (1-10, 20, 30 sec.)
Έξοδος ακουστικών/line 1 / 8 "
Ενσωματωμένο μεγάφωνο
Υποδοχή κάρτας microSD (64MB - 2GB) / microSDHC (4GB - 32GB) (περιλαμβάνεται κάρτα 2GB)
Τροφοδοσία με μπαταρίες ΑΑ, AC adapter (προαιρετικά: PS-P515U), ή USB
Υποδοχή για τρίποδο
Διαστάσεις: 6 cm Π x 14.1 cm Y x 2.54 cm Β
Βάρος: 115 gr
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eχει αλλα πρεπει να δωσεις κανα 35αρι επιπλεον.

Last edited:
Κατα την γνωμη ,δεν ειναι αυτο που ζητας.
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το δυνατο του σημειο, οι line ηχογραφησεις.
Εδω, ουτε το dr40 με εχει ικανοποιησει ιδιαιτερα.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το δυνατο του σημειο, οι line ηχογραφησεις.
Εδω, ουτε το dr40 με εχει ικανοποιησει ιδιαιτερα.

αυτό δεν το καταλαβαίνω πως το εννοείς.
Ο,τι του δώσεις παίρνει.
Εγώ παράπονο δεν είχα.

Βρε Μητσο μου ,αφου ξερεις οτι εμεις τελικα δεν ειμαστε για συμβουλες.
Το σαρακι που εχουμε, τα κανει ολα δυσκολα.
Δικιο εχεις.
Απο ραδιο θελει να γραφει ο ανθρωπος.
Τι καθομαι και του λεω.
Αν δεν εχεις εσυ παραπονο ,ειναι σιγουρο οτι και ο φιλος θα μεινει ικανοποιημενος!!

Βρε Μητσο μου ,αφου ξερεις οτι εμεις τελικα δεν ειμαστε για συμβουλες.
Το σαρακι που εχουμε, τα κανει ολα δυσκολα.
Δικιο εχεις.
Απο ραδιο θελει να γραφει ο ανθρωπος.
Τι καθομαι και του λεω.
Αν δεν εχεις εσυ παραπονο ,ειναι σιγουρο οτι και ο φιλος θα μεινει ικανοποιημενος!!

μα δεν λέω μόνο για το ράδιο.
εγώ ψηφιοποίησα βινύλια και μου βγήκαν όπως ήθελα

E ,μαλλον κατι λαθος εκανα εγω.
Ισως επειδη εγραφα με peak reduction
Σαν να μου βγηκε "ψοφια" η ηχογραφηση.
Αλλα οπως ειπα, θα κανω αρκετα τεστ μεχρι να ...τελεσιδικησω.

Aμα σας λεω για την τυχη μου μεσα....:violent-smiley-030:
99% ηταν χαλασμενος ο φορτιστης για τις eneloop,γιαυτο δεν δουλευαν σωστα.
Τις φορτισα σε εναν παλιο που ειχα ,τις εβαλα πανω και ηδη γραφουν 3 1/2 ωρες ,εχοντας καταναλωσει μια γραμμη απο τις τρεις της μπαρας.
Να δουμε ποσο θα κρατησουν.

Απάντηση: Re: Ηχογραφηση μουσικης σε φορητο digital recorder.

Aμα σας λεω για την τυχη μου μεσα....:violent-smiley-030:
99% ηταν χαλασμενος ο φορτιστης για τις eneloop,γιαυτο δεν δουλευαν σωστα.
Τις φορτισα σε εναν παλιο που ειχα ,τις εβαλα πανω και ηδη γραφουν 3 1/2 ωρες ,εχοντας καταναλωσει μια γραμμη απο τις τρεις της μπαρας.
Να δουμε ποσο θα κρατησουν.

Κάτι περίεργο κάνεις στα μηχανάκια και δεν σε θέλουν,δεν εξηγείται αλλιώς :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ηχογραφηση μουσικης σε φορητο digital recorder.

Κάτι περίεργο κάνεις στα μηχανάκια και δεν σε θέλουν,δεν εξηγείται αλλιώς :flipout:
Ρε φιλε,παραπονο το εχω να παρω κατι και να δουλεψει με την μια.
Αλλα εγω εκει.....βραχος ....κοντρα στην τυχη μου και στις συνεχιζομενες και κατ εξακολουθηση γκαντεμιες:flipout:

Ρε φιλε,παραπονο το εχω να παρω κατι και να δουλεψει με την μια.flipout:

ε πως....
εκείνη η αμαξάρα ?
κούκλα . Από τις λίγες φορές που ζήλεψα αμάξι, και έβριζα τον εαυτό μου που δεν το διάλεξα κι ας είχα κάνει test drive....

ε πως....
εκείνη η αμαξάρα ?
κούκλα . Από τις λίγες φορές που ζήλεψα αμάξι, και έβριζα τον εαυτό μου που δεν το διάλεξα κι ας είχα κάνει test drive....
Ναι εδω εχεις δικιο...
Δεν εχει κανει κιχ...
Τις προαλλες εκανε κατι αρρυθμιες στο ραλαντι και το πρωτο που σκεφτηκα, ηταν να αλλαξω μπουζι.
Οταν τα αλλαξα ,ανακαλυψαμε οτι ηταν της μαμας:violent-smiley-030:
Δηλ 5 1/2 χρονια και 60.000 χλμ:flipout:

Ναι εδω εχεις δικιο...
Δεν εχει κανει κιχ...
Τις προαλλες εκανε κατι αρρυθμιες στο ραλαντι και το πρωτο που σκεφτηκα, ηταν να αλλαξω μπουζι.
Οταν τα αλλαξα ,ανακαλυψαμε οτι ηταν της μαμας:violent-smiley-030:
Δηλ 5 1/2 χρονια και 60.000 χλμ:flipout:

φτού φτού πάντως...:a0210:

έτσι έκανα και εγώ που άλλαξα φρένα στις 120000 στα 6 χρόνια....
καλά μου λένε, βγάζεις πόδι για να φρενάρεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχογραφηση μουσικης σε φορητο digital recorder.

φτού φτού πάντως...:a0210:

έτσι έκανα και εγώ που άλλαξα φρένα στις 120000 στα 6 χρόνια....
καλά μου λένε, βγάζεις πόδι για να φρενάρεις?

Επαγγελματική οδήγηση λοιπόν...
(Το φρένο καίει καύσιμο,αν δεις τα πενταλ των φρένων των φορτηγών είναι απάτητα σχεδόν...
((Αφού δεν έβγαλε πουλιά μαζί με το μπουζί ο αποπάνω :flipout:...φτου-φτου πάντως..))

-Λοιπόν, το Reloop είναι φτιαγμένο για να κάνει καλά mp3 από Line.
Ότι πρέπει για ραδιοφωνικές εγγραφές. Δεν υπάρχει λόγος να συμβουλεύουμε τον υποψήφιο αγοραστή για κάτι περισσότερο που θα το πληρώσει χωρίς να το χρειάζεται, ενώ μάλλον θα τον δυσκολέψει και θα τον μπερδέψει.

-Mike συνονόματε,
Είναι λάθος να γράφεις από Line με Peak Reduction ή Limiter. Το σωστό είναι να βρεις τη μέγιστη στάθμη που μπορείς να γράψεις χωρίς κλιπάρισμα, να το ρυθμίσεις και να τ' αφήσεις εκεί. Peak Reduction ή Limiter θα χρησιμοποιήσεις μόνο αν γράφεις κάποια μπάντα ζωντανά από κονσόλα.
Εκεί ναι, υπάρχουν κορυφές που μπορεί να κλιπάρουν, όχι αλλού. -bye-

@ Sonus
Εμ γιατι νομιζεις οτι τα γραφω......για να με διορθωνεις !!!!

@ Καθε ενδιαφερομενο
Σημερις με σωστη φορτηση των μπαταριων (αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αγορασα ολο το σετ της eneloop και ηταν χαλασμενος ο φορτιστης!!!) εγραψε 7 1/2 ωρες και ειχε και αλλο!
Αυριο μεθαυριο θα παρω και ενα σετ αλκαλικες ,να δουμε τι ψαρια πιανει και με αυτες.

Στον ηχο τωρα ..
Πιστευω οτι δεν εχει νοημα να κανουμε εξαντλητικες συγκρισεις γιατι απλα ειναι πολυ δυσκολο.
Τι να συγκρινουμε, πως και με τι??
Αυτο το καϋμενο γραφει απο αναλογικη εισοδο, αρα ειναι καταδικασμενο απο χερι να χανει.
Μονο με κασετοφωνο ή cdr (που γραφει απο αναλογικη πηγη) μπορουμε να το συγκρινουμε.
Αλλα και παλι εκει παιζει ρολο το αποθηκευτικο μεσο και απο που τελικα θα το αναπαραξουμε.
Τρεχα γυρευε δηλαδη αφενος και δεν ειμαι και ΤΟΣΟ τρελλαμενος που να ξεθαβω κασετες και cdr αφετερου!!

Εγραψα λοιπον ενα κομματι απο το cd μεσω line απο xlr και trs .
Το εκανα αυτο, γιατι μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι οταν βαζεις xlr αυτο ειναι ετοιμο να υποδεχτει σημα απο μικροφωνο και για line να χρησιμοποιω trs.
Ευλαβικα τηρωντας τις οδηγιες, αγορασα ενα ζευγαρι trs σε trs(xlr σε xlr ειχα) και φυσικα δυο ανταπτορακια xlr σε trs για να ειμαι καλυμμενος πανταχοθεν.
Ξερω πολυ καλα τι λετε μεσα σας, με το βρωμικο μυαλο σας.....καλα ρε γυφτο δεν μπορουσες να παρεις και ενα καλωδιο rca σε trs να εισαι μεσα σε ολα και να μην σου λειπει τιποτα....να σε κοιτανε ολοι με θαυμασμο και κρυφη ζηλεια??????
Γατακιαααα......σιγα μην δεν τα αγοραζα μαζι με ανταπτορακι 1/8 καρφι σε rca......αμ πως!!
Και οπως σωστα μαντεψατε, το Tascam κανοντας την μεγαλη ανατροπη και διαψευδοντας πανηγυρικα την αντιπροσωπεια, εγραψε κανονικοτατα απο την xlr.
Αλλος ενα θριαμβος της βιασυνης και της ευπιστιας μου.

Πως ακουγεται η εγγραφη????
Ελα ντε......με αναφορα τι????
Αντεγραψα το τραγουδι απο το Tascam στο λαπτοπ και το ακουσα μεσω Emu 0404 και αμεσα απο τις αναλογικες του tascam.
Επισης ακουσα το τραγουδι απο το γνησιο cd.
Βγαινει καμμια ακρη ετσι???
Δηλ.αν σας πω οτι ακουγοταν καλυτερα το cd ,θα ανακαλυψω την Αμερικη , ή θα παψει να κανει νιαου νιου ο γατος στην κεραμοσκεπη???

Αυτο που μπορω να σας πω με σιγουρια, ειναι οτι "καταλαβε" την διαφορα απο xlr σε trs και αυτο λογω διαφορετικων καλωδιων και μεσολαβηση ανταπτορα.
Αρα οτι του δωσεις θα παρεις, δειγμα ΠΟΛΥ καλο κατα την γνωμη μου.

Αυτα τα ολιγα προς το παρον....οποιος δεν χορτασε του στελνω και κανα pm με ποιο τραγουδι εκανα τις δοκιμες!

( φατσες δεν μπορω να βαλω....αναθεματισμενο ανδροειδες κινητο!! :-) ☆ )

Last edited: