farflung
AVClub Addicted Member
Το δικό μου (Gen5) δεν παίζει. Κάποια πιο καινούργια παίζουν.
Αλλά τι να το κάνεις.. δεν είναι FLAC.
γιατι το λες αυτο lossless ειναι και μερικοι λενε οτι παιζει καλυτερα απο το flac
Το δικό μου (Gen5) δεν παίζει. Κάποια πιο καινούργια παίζουν.
Αλλά τι να το κάνεις.. δεν είναι FLAC.
ενταξει Δημητρη τι πειραζει αν ειναι το ενα ή το αλλο μια απλη μετατροπη ειναι,το ζητουμενο ειναι να ακους lossless στο αμαξι,τωρα εγω δεν ακουω διαφορα στους 2 τυπους αρχειων γιατι εχω μετατρεψει πολλα για το μακ.
Απ' ότι βλέπω το αιπόδι όντως γίνεται dual boot.
Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι μάλλον δεν μου κάνει. Το αιπόδι το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το Alpine μου στο αμάξι. Η σύνδεση είναι USB.. από όσα έχω διαβάσει, δεν φαίνεται να υποστηρίζεται ακόμα σωστά από το RockBox.
Σε κάθε περίπτωση όμως του αξίζει το δικό του νήμα. Δεν συμφωνείτε;
Το Rockbox είναι σταθερότατο με τα παλαιά players.
Δημήτρη δεν θα παίζει με το USB, μπορείς όμως να το συνδέσεις με το AUX IN από το line out του ipod. Απλά μετά επιλογές από το ipod και φόρτιση εκτός.
Το νήμα είναι εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/47145-flac-στο-Ιpod?highlight=rockbox
Ένα αυθεντικό cd ήχου έχει ακριβώς ίδια ποιότητα με το lossless ?
Εντάξει, όλα θεωρητικά απλές μετατροπές είναι (λέμε τώρα..), αλλά γιατί να χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία; Μόνο και μόνο επειδή η Apple γουστάρει να πηγαίνει κόντρα σε ολόκληρη την αγορά;
Τεσπα..
Το Alpine μου είναι digital media receiver
Άρα κ. Δημήτρη εάν έχω ένα αυθεντικό cd και το αντιγράψω με ποιότητα lossless θα είναι καλύτερο ή χειρότερο από να το αγοράσω σε flac ?
Απ' ότι κατάλαβα, κανένας δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει το υλικό που σας έδωσα πιο πάνω.
Τι λέω; Να διαβάσει; Ούτε μιά ματιά να ρίξει!
Ούτε οι καινούργιοι, αμ' ούτε και οι παλιοί!
Τα θέματα αυτά έχουν συζητηθεί τόσες πολλές φορές εδώ στο forum, που αν κάνει κανείς τον κόπο να ξεφυλλισει λίγο τα παλιότερα νήματα θα βρει όλες τις απαντήσεις.
Και τώρα άρχεται η συζήτηση εξ υπαρχής. Lossy ως προς Lossless. Σύγκριση ποιότητας μεταξύ διαφόρων Codecs, Formats κλπ, κλπ.
Λίγο ακόμα κσι θα με κάνετε να εκραγώ! :devil-smiley-029:
Τι σημαίνει μπιρμπίτσολας ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.